- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
- 313
Teşekkür ederim canimvallahi cok begendim sekerim mmalarinı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canimvallahi cok begendim sekerim mmalarinı
Canım hiç morelini bozup modunu düşürme yemeseydin iyisi ama şu an yapacak bir şey yok. Bir kaç gun yediklerine normalden daha dikkat et. Spor falan bir sorun olmaz. Benim de canım bu gün acaip tatlı çekti dolapta gofret varmış yemiş bulundum. Ama yarın detoks günüm telafi edeceğimi düşünüyorum.Kızlar size birşey söyleyeceğim ben çok kötü birşey yaptım
Öğlen 2 yumurta ve yulaf peynir omlet
Akşam
1 kase şehriye çorbası
Yarim karnıyarık
5-6 küçük parça tavuk kızartması
10 adet yaprak sarması
Sonra sonra sonra
2 parca ıslak kek 1 un kurabiyesi
Çay çay çay
Su içtim bol bol ama tatlı beni mahvetti
Ne yapacağım şimdi ben çok vicdan azabı çekiyorum
Iyi akşamlar kızlar
Sağol tatlım ya kendimi gerçekten çok kötü hissettim acayip moralim bozuldu borde kendi kendime kızdım ama çorba salata ile bir kaç günü geçirip toparlamam lazım desteğin için teşekkürler benim yediklerinin yanında gofret çok masum durmuyor muCanım hiç morelini bozup modunu düşürme yemeseydin iyisi ama şu an yapacak bir şey yok. Bir kaç gun yediklerine normalden daha dikkat et. Spor falan bir sorun olmaz. Benim de canım bu gün acaip tatlı çekti dolapta gofret varmış yemiş bulundum. Ama yarın detoks günüm telafi edeceğimi düşünüyorum.
Hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versin inşallah:)))12 Haziran 2020 listemiz
20nil05 67,2 -1400
sterlicya6 65,7 - 800
A aaadddaaa 63,9 - 500
philosophergirl 64,1 - 300
@WitcherGirl - 300
N nnnadal 83,5 sabit
Aytanesii +1100 sütlü
![]()
Canım bugün geçmişte kaldı moralini bozma yarın yeni bir gün ve kaldığın yerden devam merak etme yediğimiz herşey hemen kilo olmuyor canını sıkmaKızlar size birşey söyleyeceğim ben çok kötü birşey yaptım
Akşam
1 kase şehriye çorbası
Yarim karnıyarık
10 adet yaprak sarması
Sonra sonra sonra
Çay çay çay
Iyi akşamlar kızlar
Akşam ekmek yemeseydin iyiydi zaten geç yemişsin ama yapcak bisi yokBugün mü menüm aklımda kaldığı kadarıyla
Sabah iki adet haşlanmış yumurta
Bir adet muz
Bir adet salatalık
Bir adet biber
Birkaç tane kiraz
İki çatal bal
İki dilim ekmek
Çay
Akşam saat 9 a kadar bir yemedim kıza doğum günü yapıcaz hazırlık alışveriş derken kendimi kaybettim baya yürüdüm akaykalrım acımış öğleden ikindi ye kadar
Akşam mantar sote bol sebzeli
Ekmeği biraz fazla kaçırdım galiba
İki bardak rezene çayı
Olan olan olmus canim moralini bozma. Bir iki gun cok ama cok hafif beslen dengeler heralde.Kızlar size birşey söyleyeceğim ben çok kötü birşey yaptım
Akşam
1 kase şehriye çorbası
Yarim karnıyarık
10 adet yaprak sarması
Sonra sonra sonra
Çay çay çay
Iyi akşamlar kızlar
ve cok guzel de zayiflatir cnmTeşekkür ederim canimtavuklu salatayi diyete baslayinca kesfettim cok guzel oluyormus tavsiye ederim.
canim olur arada boyle bazen ne oldugunu anlamadan gomuoruz bende ooleyim o sekilde gisiyor duzenli gitmiyor ama sorun degil sen de hep o sekilde vermissin soylemistin ya zaten o nesenle sorun etme cok da ac kalma ondan yiyor olabilirsinKızlar size birşey söyleyeceğim ben çok kötü birşey yaptım
Akşam
1 kase şehriye çorbası
Yarim karnıyarık
10 adet yaprak sarması
Sonra sonra sonra
Çay çay çay
Iyi akşamlar kızlar
masallah cok guzel kizzzzBende bugün menümü yazayım
Sabah 10
2 dilim karpuz
Kahvaltı 11:30
Sucuklu 2 yumurta
Yarım domates
Az salatalık
1 tk tahin pekmez
Yarım dilim ekmek
Çay çay
Akşam 17:30
4 köfte
Çok az spagetti
2 dilim salatalık
2 yk yoğurt
22:00
1 sade nescafe
Kendimi şuan çok aç hissediyorum ama birşey yemek istemiyorum az sonra sade Türk kahvesi ve soda içerim
Bugün dışarı çıktık biraz yürüyüşte yaptım şimdi çocukları uyutup leslie yapacam
Ayrıca 3 l su içtim daha 1 litreden fazlaçerim
Çok şükür bugün günü içim rahat kapatıyorum ama beni biliyon süreklilik olmuyor ahh onu bir tutturabilsem ne güzel olacak ama hissediyorum bu defa olacak inşallah düşün çarşamba günü yaptığım koca pastadan 3 çatalla kurtuldum bu benim için büyük başarıydı Allah daim etsinve cok guzel de zayiflatir cnm
canim olur arada boyle bazen ne oldugunu anlamadan gomuoruz bende ooleyim o sekilde gisiyor duzenli gitmiyor ama sorun degil sen de hep o sekilde vermissin soylemistin ya zaten o nesenle sorun etme cok da ac kalma ondan yiyor olabilirsin
masallah cok guzel kizzzz![]()
Hedef olursa daha çabuk verirsin :) benide demir ilacı kabız yapmış iki gün kullanmadım çözüldü hemen tartıya çıktı eski kiilomdaydım:))Kızlar bugün kıyafetlerini çok beğendiğim ama pahalı bir butikin önünden geçerken nasıl baktıysam eşim daha önce gitmişmiydin dedi evet ama biraz pahalıydı dedim eşimde doğum gününe kadar istediğin kiloya gel o butikten sana açık çek ne istersen alcam dedine yani zayıflamazsam almazmısın dedim yine alırım ama sen beğendiğini alamazsan üzülürsün dedi hoşuma gitti Kasım ayında alışveriş yapacam zayıflamam lazım
![]()
Masallah sana canim iste dedigim gibi sureklilik olmasi icin bu bir diyet degil ve ben hergun bir oncekinden daha iyi olacagim diye dusun mamalari canin cekerse tadina bak ne kadar azalttin zararli seyleri o kadar iyi bir de nadalcim bence sen tam bugday ekmeginden cok korkma o karbon ihtiyacini keser diye dusunuyorum bak yeni gelen arkaadaslarimiz beni de heyecanlandirdi tikir tikir veriyirlar masallah biz de verecegim bu kez cark donsunÇok şükür bugün günü içim rahat kapatıyorum ama beni biliyon süreklilik olmuyor ahh onu bir tutturabilsem ne güzel olacak ama hissediyorum bu defa olacak inşallah düşün çarşamba günü yaptığım koca pastadan 3 çatalla kurtuldum bu benim için büyük başarıydı Allah daim etsin![]()