Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Iyi akşamlar kızlar
Bugün ben ne yedim ne içtim inanın midem bulandı artık
Sabah yarim yumurta 2 parca bazlama
Peynir
Domates
Salatalık
Yumurta
Çay
Öğlen birşey yemedim
Saat 17 yada 18 gibi saati hatırlamıyorum
domates
Salatalik
2 poğaça
1 çorba kaşığı tavuk salatası
2 maden suyu
Çay
Ama suyum eksik kaldı
Yarın itibari ile kendime çeki düzen vermem gerekiyor yoksa bu hafta kilo vermeyi zor görürüm
Boğazımı tutamadım ye ye sonrada pişman ollllll kendime çok kızıyorum 😡😡😡

1 dilim ekmekle 2 kasik sebze yemegi yettimi canim. Sanki az gibi geldi bana
canim aslinda yetti sanirim kahve ve 3 oarca cikolata yedim dedim ya ikindide o kesti sankim
Iyi akşamlar kızlar
Peynir
Domates
Salatalık
Yumurta
Çay
Öğlen birşey yemedim
domates
Salatalik
2 poğaça
2 maden suyu
Çay
Ama suyum eksik kaldı
Yarın itibari ile kendime çeki düzen vermem gerekiyor yoksa bu hafta kilo vermeyi zor görürüm
canim menun guzl gorunuyor neden cok yedigini dusundun ki

Iyi akşamlar kızlar
Peynir
Domates
Salatalık
Yumurta
Çay
Öğlen birşey yemedim
domates
Salatalik
2 poğaça
2 maden suyu
Çay
Ama suyum eksik kaldı
2 pogaca olmasaymis iyiymis bence yediklerin. Bende aynen senin gibi sabah 2 dilim pizza yedim. Arada kacirdiklarim bu ara fazla olmaya basladi. Ceki duzen vermek lazim.

canim aslinda yetti sanirim kahve ve 3 oarca cikolata yedim dedim ya ikindide o kesti sankim
canim menun guzl gorunuyor neden cok yedigini dusundun ki
Bilmiyorum ki psikolojik mi acaba
Gerçekten az mi yemişim
Şimdi içinme bir rahatlık çöktü
Hiç poğaça falan yemiyordum ekmek yemiyorum geneldevbirden poğaça olunca karbonhidrat diye düşünüp rahatsız oldum sanırım
Çok teşekkür ederim canım

2 pogaca olmasaymis iyiymis bence yediklerin. Bende aynen senin gibi sabah 2 dilim pizza yedim. Arada kacirdiklarim bu ara fazla olmaya basladi. Ceki duzen vermek lazim.
Annem beni mahvetti dün kayinvalidem bugün annem düzen gitti yarın ola hayır ola diyorum düzen bozulunca toplayamayacagim diye korkuyorum yarın menü hafif geçecek detoks falan halledeceğiz
Teşekkürler canım

Gerçekten az mi yemişim
Hiç poğaça falan yemiyordum ekmek yemiyorum geneldevbirden poğaça olunca karbonhidrat diye düşünüp rahatsız oldum sanırım
canim diyette pogaca olmaz diye dusunuyoruz aslina bakarsan eger ev yapimi ve kucukse toplasan 300 kaloridir 50 kalori dr corbadan gelse 350 hadi 400 diyelim ki aksam yemegi icin ozellikle kacamakli bir gun icin normal buldum yani oyle diyim uzulme hic canim ama telafi et

20nil05 20nil05 sterlicya6 sterlicya6 kızlar ikimizinde menüsü dediğiniz kadar abartı değil ama içerisinde diyete uymayan şeyler var onlarında kalorisini hesapladığınızda günlük almanız gereken kaloriyi geçmiyor
A aaadddaaa canım sen yine çok az yemeye başladın ama biliyorsun sen bu kadar az yediğin zamanlarda kilo veremiyordun sen vücudunu iyi tanıyorsun ona göre ye ;)

Bende tüm gün menümü yazayım çok şükür bugün yine içim rahat uyuyacam

Sabah 10
1 tabak karpuz (şekerli olduğu için sadece sabahları yiyorum)
1 fincan rezene çayı

Öğle 12 (geç kahvaltı)
Yarım domates
Yarım salatalık
1 dilim peynir
1 zeytin
1 tk tahin pekmez
2 dilim ekmek
Çay çay

1 fincan Türk kahvesi
2 leblebi çikolata
1 badem şekeri

Akşam 18
8 tane mercimek köftesi
Yarım domates
Yarım salatalık

Az sonra sade nescafe içecem

1 saat yürüyüş
4 l su

2 gündür tarılmıyordum sabah tartıldım yine oynama yok acaba tartım mı bozuldu :işsiz:
Canim benim tartimda farkli yerlerde farkli ölçüyor du. Bi ara ben 5 ltlik su bidonuyla test ediyordum 😅
20nil05 20nil05 sterlicya6 sterlicya6 kızlar ikimizinde menüsü dediğiniz kadar abartı değil ama içerisinde diyete uymayan şeyler var onlarında kalorisini hesapladığınızda günlük almanız gereken kaloriyi geçmiyor
A aaadddaaa canım sen yine çok az yemeye başladın ama biliyorsun sen bu kadar az yediğin zamanlarda kilo veremiyordun sen vücudunu iyi tanıyorsun ona göre ye :KK66:

Evet gecmemeye calistim ama ben ilk haftalar kacamak yapmiyordum bu ara surekli ufak tefek kaciriyorum. Motivemde düşmedi aslinda. Kilo vermenin fahatligimi cozemedim 😒
Bende tüm gün menümü yazayım çok şükür bugün yine içim rahat uyuyacam

Sabah 10
1 tabak karpuz (şekerli olduğu için sadece sabahları yiyorum)
1 fincan rezene çayı

Öğle 12 (geç kahvaltı)
Yarım domates
Yarım salatalık
1 dilim peynir
1 zeytin
1 tk tahin pekmez
2 dilim ekmek
Çay çay

1 fincan Türk kahvesi
2 leblebi çikolata
1 badem şekeri

Akşam 18
8 tane mercimek köftesi
Yarım domates
Yarım salatalık

Az sonra sade nescafe içecem

1 saat yürüyüş
4 l su
Bence canim fazla tatli var gibi. Sabah tahin pekmez ,oglen cikolata 1 badem sekeri bide karpuzda sekerli.

Bi yerde okumustum. Aksam kacamagindansa kacamagi sabah yapin diye. Yarin test edicem bakalim 2 dilim pizza sabah tartida + cikariyormu.

Canim benim tartimda farkli yerlerde farkli ölçüyor du. Bi ara ben 5 ltlik su bidonuyla test ediyordum 😅

Evet gecmemeye calistim ama ben ilk haftalar kacamak yapmiyordum bu ara surekli ufak tefek kaciriyorum. Motivemde düşmedi aslinda. Kilo vermenin fahatligimi cozemedim 😒

Bence canim fazla tatli var gibi. Sabah tahin pekmez ,oglen cikolata 1 badem sekeri bide karpuzda sekerli.

Bi yerde okumustum. Aksam kacamagindansa kacamagi sabah yapin diye. Yarin test edicem bakalim 2 dilim pizza sabah tartida + cikariyormu.
Öyle mi🤔 bana yerken fazla gelmemişti aslında bir yudum ekmeği bir defa tahin pekmeze bandım çikolarda leblebi büyüklüğünde diye düşündüm karpuzuda erken saatte yemiştim ama bilemedim neyse yarın daha dikkatli olurum zaten kabak detoksu na başlıyorum

Cok
Öyle mi🤔 bana yerken fazla gelmemişti aslında bir yudum ekmeği bir defa tahin pekmeze bandım çikolarda leblebi büyüklüğünde diye düşündüm karpuzuda erken saatte yemiştim ama bilemedim neyse yarın daha dikkatli olurum zaten kabak detoksu na başlıyorum
Sen böyle anlatinca cok gibide gelmedi aslinda. Ben leblebiyle cikolata yedin diye okudum.

Yemedim canım kahve içmeyi düşünmüştüm onu bile yapmadım suyla kendimi şişirdim bende daha önce biliyon 30 kilo verdiğim dönem oldu hemde 10 ayda gitti ama şimdi çok farklı 3 hafta bitti oynama olmadı yarın kabak detoksuna başlayacağım şu 83,5 barajını kırmam lazım umarım sonra daha hızlı gider
Birkaç gün açlık olabilir sonra aç olduğunu bile unutursun :)

Akşam meyve de olsa yeme bildiğin şeker oluyor yemekten sonra meyve yeme çok acıkorsan salatalık ye bol su iç birde ekmek yiyorsan haftalık değiştir cinsini yediğin meyvelere tarçın ekle mutlaka probiyotik kullanabilirsin hem metabolizma da hızlanır

Akşam meyve de olsa yeme bildiğin şeker oluyor yemekten sonra meyve yeme çok acıkorsan salatalık ye bol su iç birde ekmek yiyorsan haftalık değiştir cinsini yediğin meyvelere tarçın ekle mutlaka probiyotik kullanabilirsin hem metabolizma da hızlanır
Bu akşam ev ahalisi ne meyve servisi yaptım tadına bakmadım sonra karpuz kestim yine yemedim umarım şuanki iradeyi zayıflatmam

Evet olabilir canım ama o pişmaniye hala bitmedi ara sıra gözüme çarpıyor evdede benden başkası yemiyor bende çok severim ama çöpede atacak olsam yemeyecem çok komik ama sabah pişmaniyeye bana öyle bakma ağzıma sürmeyecem diye konuşuyordum 🤣🤣🤣
Mutlaka elma detoxu bu yap bak ikigün yap haftada nasıl farkediyor diğer günlerde ölçülü yersen tamamdır normal yemeyle bir ayda 6 kilo veren var ortalama 8 olan bile var sen niye vermeyesin emzirmesem düzenli bir ay yapıcamda yapınca azalma oluyusütimde birkaç ay daha sabır yada içeriğini iyice değiştirmem lazım :)

Bu akşam ev ahalisi ne meyve servisi yaptım tadına bakmadım sonra karpuz kestim yine yemedim umarım şuanki iradeyi zayıflatmam
İnşallah canım benim ikigün sonra istemeyecek bile vücudun detoxu yaparsan tatlı isteğini azaltıyor valla daha önce yapoyordum biliyorsun ertesi gün hemen bir kilo fit gidiyor :)

Gerçekten az mi yemişim
Belki bu sayede vücudun şoka uğrar daha çok verirsin am dikkat et hergün böyle beslenme :)

Bugün kü menüm
Sabah
İki adet haşlanmış yumurta
Bir adet salatalık
İki adet yaş kayısı
İki adet yeşil soğan
İki bardak rezene çayı

Saat 4 gibi
Bir kase çorba
İki dilim ekmek

Akşam iki adet tavuk pirzola fırında mangal gibi yaptım
Yanında salata
Bir avuç kiraz
Bir dilim ekmek
Çay

Kızlar şimdi mesajların çoğunu okudum
Merhaba kizlar. Sabahtan beri ev temizligiyle ugrasiyorum. Simdi bakabildim. Cocuklar kac gundur pizza istiyordu aksam almak yerine sabah alalim kahvaltida yersiniz dedim. Tabi ben dayanamiycam yiycem biliyorum 😒 aksam yemek yerine sabah yemek daha mantikli geldi. Ekmek yemedim 2 dilim pizza yedim. Domates salatalık dereotu maydanozla sabah faslini kapattim. Öğlen yapmadim sabah kacirdim diye onun yerine Ara modunda 10 findik yarim avuc badem yedim. Aksamda salata yogurt kabak yiycem. Dengelemismidir acaba diye düşünüyorum 🤔
Canım kendinde yapabilirsin pizzayi tam buğday unundan falan zor gelmezse ben de bir tarif vardı taban için bir seferde bayağı bir yapıyorsun sonra buzluga atıyorsun tabanı istediğin zaman çıkarıp yapıyorsun bulursam atarım

Back
X