Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bağışlasın. Ek gıda alıyormu yoksa sadece anne sütümü?Bende emzirmedeyim bebeğim 12 aylık:)
Hoşbulduk aslında çok dikkat eden biriydim nolduysa karantinada döneminde oldu. Kendimi kete katmer baklava içinde buldum. Şimdi toparlıyorum, ekmek yemeyen ben kahvaltıda ekmek aşermeye başladım.hos geldin. ufaktan ufaktan saglikli beslenmeye geçersin. kaç kilosun ki.boy kaç.yaş kaç
Hedeflerimiz ayniymisHoşbulduk kızlar
3 evladım var
Yaş 32
Boy1.68
Kilo 61
İdeal kilom 58 ama veremiyorum![]()
Cümlemizinkini inşallahAllah bağışlasın. Ek gıda alıyormu yoksa sadece anne sütümü?
Grupta 1m68 boyu olanlar ve hedef kikosu ayni olanlar cogaliyorHoşbulduk kızlar
3 evladım var
Yaş 32
Boy1.68
Kilo 61
İdeal kilom 58 ama veremiyorum![]()
Hepsi şeker yüzünden oluyor bizzat yaşadığım birşey eskiden dokunuyordu şeker yemiyirdum o nedenle şimdi dokunmuyor san8yorsum yedim yedim ekmek canım istemeye başladı dursam bir tane ekmeği yerim oysa bir dikimi zor yerdim ben şimdi hep kaşınmak tan perişan oldumHoşbulduk aslında çok dikkat eden biriydim nolduysa karantinada döneminde oldu. Kendimi kete katmer baklava içinde buldum. Şimdi toparlıyorum, ekmek yemeyen ben kahvaltıda ekmek aşermeye başladım.
Senin Kilo benim hedef boylarda aynıKizlar ben bi kepce cirba 1 hosbes ve 1 parca cikolata yedim cok tatli kririzim oldu
Benimkiler 2 atalay kadar yemiyor sonra bir güzel yiyorlar. Ama bu minik farklı. Şimdiden isiyor herşeyi. Ve az az yiyor.Cümlemizinkini inşallah
Ek gıda alıyor bir yaşında sadece süt versem daha birşey yemez emzirmeden kesince
Kesinlikle dikkat etmek lazım. Hele ben 0+ kan gurubuyum bana ekmek buğday yasak.Hepsi şeker yüzünden oluyor bizzat yaşadığım birşey eskiden dokunuyordu şeker yemiyirdum o nedenle şimdi dokunmuyor san8yorsum yedim yedim ekmek canım istemeye başladı dursam bir tane ekmeği yerim oysa bir dikimi zor yerdim ben şimdi hep kaşınmak tan perişan oldum
Dediğin gibi iyiyim ama şu fazla Kilolar gitse çok mutlu olacağım...Grupta 1m68 boyu olanlar ve hedef kikosu ayni olanlar cogaliyorcanim sen suan bile iyisindir eminim, ekmek katmer vs ye bulastiysan uzun sure bagimlilik yapmistir o nedenle canin istiyordur
Bende 59 dum karantinada aldim 58 olsun benim hedef de madem senle ayniSenin Kilo benim hedef boylarda aynı
58 kiloda süper Fit oluyorum ben...
Evet bağımlılık yaptı hamur işi.. şimdi dikkat ediyorum inşallah faydası olur.
hedefin çok değilmiş . çok iyi . sevindim gerkçekten . 3 kilo. ki sen daha fazlasını da verirsin bence. 58 kilo ile fit duruyorsan süpersin.Senin Kilo benim hedef boylarda aynı
58 kiloda süper Fit oluyorum ben...
Evet bağımlılık yaptı hamur işi.. şimdi dikkat ediyorum inşallah faydası olur.
Herşeyi yesin yavaştan damak tadı gelişiyor daha ne :)Benimkiler 2 atalay kadar yemiyor sonra bir güzel yiyorlar. Ama bu minik farklı. Şimdiden isiyor herşeyi. Ve az az yiyor.
0+ kan grubuna mi yasak oluyor canım yoksa bir rahatsızlığın mı var ben de aynı kan grubuyum daKesinlikle dikkat etmek lazım. Hele ben 0+ kan gurubuyum bana ekmek buğday yasak.
dün çok iyi gitmissin aslında nadalcım .Sabah
1 haşlanmış yumurta
Karpuz
1 fincan yeşil çay
Öğle
1,5 kabak
2 kaşık yoğurt
2 ceviz
4 tane mercimek köftesi (işte bu olmamalıydı)
2 tane ayıcık jelibon
Akşam
1,5 kabak
2 kaşık yoğurt
Bugün beni en çok zorlayan şey çay kahve içememek oldu ne kadar bağımlı olduğumu hissettim
Suyu ölçülü içmedim ama 3 l nin altında değil
Evet canım kabak detoksuna başladım belki bu kesin çizgiyi kırarım diye ama çocukları beslerken kalan köfteleri yedim çocuklar jelibon yerken de ağzıma sokuverdiler ben suçsuzumdün çok iyi gitmissin aslında nadalcım .
yani detoks gününmüş anladığım kadarıyla.
böyle devam etmelisin .
sen de azimli kadınsın. yapanlardan, kilo verenlerden bi eksiğin yok .