Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugünkü yediklerim
Aç karnına
Maydanoz kürü
Bu kür 15 gunlukmus ama pek hoşuma gitmedi devam edemeyebilirim

Kahvaltıya başladığımda 1 e geliyordu
2 yumurtadan omlet
Biraz kaşar

Arada
1 lt kadar Zencefilli su içinde daha neler neler var
Saymadım ama baya bi su da içtim

18.00 de
5 küçük köfte
Salata
1 kase cacık
Zezecim masallah bu hafta da insallah kilo vereceksin

Kizlar bugun 20 bin adim attim sahilde yurudum.beni gormeniz lazim.tisortu bir cikarsim yanmisim resmen tavuk gibi iz olmusum
Yuruyis yapip arkadasla.kahvaltiya gttik
Yagsiz tost ayran bikac elma dilim patates
Oglen 2 dilim pogaca gbi ekmek sarelle surdum.arasina
Aksam 1 dilim ekmek 1 muz 2 ceviz ne alaka dimi😊

Valla adacim bu hafta iyi bi kilo vermezsem balkondan aticam kendimi artik yetti canıma 😁🤣
Ahh canim ya cok haklisin insan elinden geleni yapip veremeogini gorunce cok uzuluyor, sen de kizlae gibi dahiliye ve diyetisyene gitsen nasil olur eger gitmezse tabi kilo

N nnnadal @demirleke @Pamuk92 canlarim nerelerdesiniz demirleke.tatilde gerci
Canım kız diş çıkartıyor dişler onu zorluyor o da benim canımı okuyor 4 gündür ne yediğimi bende bilmiyorum yemek yemeğe bile vaktim olmuyor bu akşam arkadaşlar yayladan bize kiraz toplamışlar onları getireceklerdi bizde eve davet ettik 4 aydan sonra ilk defa eve misafir geldi sosyal mesafeli oturduk onlar için patates salatası ve bisküvi pastası yapmıştım pastanın sadece 1 Çatal tadına baktım salatadan da az yedim 1 dilim peynirle akşam yemeği falan yemedim bol bol çay kahve su içtim öğleyi yoğurtla geçiştirdim sabah kahvaltısı yapmadığımı da şimdi yazarken farkettim gündüzde yeşil çay ve nescafe içmiştim biraz karışık oldu ama böyle işte umarım yarın bu kadar yoğun geçmez

Canım kız diş çıkartıyor dişler onu zorluyor o da benim canımı okuyor 4 gündür ne yediğimi bende bilmiyorum yemek yemeğe bile vaktim olmuyor bu akşam arkadaşlar yayladan bize kiraz toplamışlar onları getireceklerdi bizde eve davet ettik 4 aydan sonra ilk defa eve misafir geldi sosyal mesafeli oturduk onlar için patates salatası ve bisküvi pastası yapmıştım pastanın sadece 1 Çatal tadına baktım salatadan da az yedim 1 dilim peynirle akşam yemeği falan yemedim bol bol çay kahve su içtim öğleyi yoğurtla geçiştirdim sabah kahvaltısı yapmadığımı da şimdi yazarken farkettim gündüzde yeşil çay ve nescafe içmiştim biraz karışık oldu ama böyle işte umarım yarın bu kadar yoğun geçmez
Nadalcim ağrı kesici surup versen kıza nasıl olur azıları çıktığında vermiştim kızıma o kadar ağrı çekmesine gerek yok biraz rahatlatır diş eti jeli kullanan da var ama ben hiç kullanmadim taze soğan falan ver soğuk soğuk sürtsun diş etine

dis cikarmasi cok zormus cocuklarin bunu herkesten duydum cnm gecmis olsun benim kuzuma, yemek yemegi unutman guzel bisey ama bakma😊 misafirler gitti mi cnm kalacaklar mi daha
Nadalcim ağrı kesici surup versen kıza nasıl olur azıları çıktığında vermiştim kızıma o kadar ağrı çekmesine gerek yok biraz rahatlatır diş eti jeli kullanan da var ama ben hiç kullanmadim taze soğan falan ver soğuk soğuk sürtsun diş etine
ben kucukken o jelden vardi hatirliorum disim.nasil agrimisti bigun hicbisey yiyememistim😊

dis cikarmasi cok zormus cocuklarin bunu herkesten duydum cnm gecmis olsun benim kuzuma, yemek yemegi unutman guzel bisey ama bakma😊 misafirler gitti mi cnm kalacaklar mi daha
ben kucukken o jelden vardi hatirliorum disim.nasil agrimisti bigun hicbisey yiyememistim😊
Aynen calpolun jeli var ağrı kesici çok vermek istemiyorum bende karaciğeri etkilenmesin diye ama birkaç aydır çok kullandık ağrı kesici bende direniyorum şuan vermemi için :)

Sabah kahvaltısı öğlen oldu sağlık ocağına gittik yine hem sabah yürüyüşü gibi oldu aç karnına gittim kanda verdim vitamin değerlerine bakılsın diye 4 bin adım attım m dizim çok ağrıyor kaç gündür baya yordum git gel dizimi neyse kızımın sonuçları temiz çıkmış çok şükür sıcaklarda etkiliyor insanı ara ara su içirmeye çalışıyorum bardakla içmeyi seviyor oyun oynuyor bahaneyle iki yudumda olsa içiyor:)

Kahvaltı olarak
Sucuklu yumurta yedim
çay
3 dilim ekmek
labne yedim

nasıl can8m istediyse
Biraz kanverince halsiz düştüm aç olduğum için bende toparlamak için kaloriyi fazla aldm ama labne peyniri çok yemek istedim eksikliği var demekki bunlara rağmen tatlı canım istemiyor çok ilginç

Kizlar bugun 20 bin adim attim sahilde yurudum.beni gormeniz lazim.tisortu bir cikarsim yanmisim resmen tavuk gibi iz olmusum
Yuruyis yapip arkadasla.kahvaltiya gttik
Yagsiz tost ayran bikac elma dilim patates
Oglen 2 dilim pogaca gbi ekmek sarelle surdum.arasina
Aksam 1 dilim ekmek 1 muz 2 ceviz ne alaka dimi😊
Maaşallah 20 bin adım ben bunu 10 günde falan atıyorumdur kilo veremeyişimden belli zateen:KK70:

Sabah kahvaltısı öğlen oldu sağlık ocağına gittik yine hem sabah yürüyüşü gibi oldu aç karnına gittim kanda verdim vitamin değerlerine bakılsın diye 4 bin adım attım m dizim çok ağrıyor kaç gündür baya yordum git gel dizimi neyse kızımın sonuçları temiz çıkmış çok şükür sıcaklarda etkiliyor insanı ara ara su içirmeye çalışıyorum bardakla içmeyi seviyor oyun oynuyor bahaneyle iki yudumda olsa içiyor:)

Kahvaltı olarak
Sucuklu yumurta yedim
çay
3 dilim ekmek
labne yedim

nasıl can8m istediyse
Biraz kanverince halsiz düştüm aç olduğum için bende toparlamak için kaloriyi fazla aldm ama labne peyniri çok yemek istedim eksikliği var demekki bunlara rağmen tatlı canım istemiyor çok ilginç
karbo hidrati yeterince almissin cnm o nedenle tatli istememis cnm aslimda diyetlerde gunde 5 dilim ekmek koyiyorlar ki yeteri kadar karbon al ve tatli yeme, kizin icin sevndim cnm
Maaşallah 20 bin adım ben bunu 10 günde falan atıyorumdur kilo veremeyişimden belli zateen:KK70:
aslinda 26 bin atmisim yaymadan tekrar bakinca😊

Bugünkü yediklerim
Aç karnına
Sade türk kahvesi

10.30 da
2 yumurtalı sucuklu yumurta
Biraz kaşar
Yarim salatalık

15.00 de
Çocuklara ayıklarken biraz antep fistigi

17.00 de
1 tabak zeytinyagli taze fasulye
1 kase cacık

Sanırım 4 lt su içtim yatana kadar 5 i geçer inanmicaksiniz ama damacanayi dün getirmişti 1/ 4 i anca kalmış adam bana su yetiştiremiyor 😆🤣

Akşam Gittiler canım zaten birkaç saat kaldılar onlar gidince yazmıştım harika yürümüşsün tebrik ederim bende günlük 10000 i görmeden yatmıyorum ev içinde ancak bu kadar oluyor

Back
X