- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
Sağol canım..2. haftam alıştım artık bu tarz beslenmeye..Gayet de güzel doyuyorumCanim harika menun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım..2. haftam alıştım artık bu tarz beslenmeye..Gayet de güzel doyuyorumCanim harika menun
Çok faydalı canım bak ben adet söktürücü olarak kullanıyorum ama dikkat et doğurganlığı artırıyorDiyetisyen yut dedi yutuyorumNedenini bilmiyorum..
Elbet vardır bi faydası![]()
Çiğneyebilirsen çiğne dah çok faydalı saçların beyazlamsını önlüyor Değirmendere cekebilirsin kullanacağın kadar el degirmenim var azıcık çekiyorum benDiyetisyen yut dedi yutuyorumNedenini bilmiyorum..
Elbet vardır bi faydası![]()
Çok faydalı olduğunu biliyorum zaten canım da bu özelliğini bilmiyordum..Aman kocam daha yok zaten sorun yok..o gelince bırakırım..Aman diyyim bu yaştan sonra Allah korusun..Allah isteyenlere versin..Ama hem doğurganlık hemde adet söktürücü nasıl oluyorsaÇok faydalı canım bak ben adet söktürücü olarak kullanıyorum ama dikkat et doğurganlığı artırıyor![]()
Çiğnemeden yutulacak kesinlikle dedi canım..Çiğneyebilirsen çiğne dah çok faydalı saçların beyazlamsını önlüyor Değirmendere cekebilirsin kullanacağın kadar el degirmenim var azıcık çekiyorum ben
Yumurtayı geliştiriyor çok faydalı bu ay onla adet oldum ilaç bozunca ayrıca sunuda diyim kullandığım ay kuzuma hamile kaldımÇok faydalı olduğunu biliyorum zaten canım da bu özelliğini bilmiyordum..Aman kocam daha yok zaten sorun yok..o gelince bırakırım..Aman diyyim bu yaştan sonra Allah korusun..Allah isteyenlere versin..Ama hem doğurganlık hemde adet söktürücü nasıl oluyorsa![]()
Bağırsağın için demiş ozaman içindeki yağları kullanamıyorsun amaÇiğnemeden yutulacak kesinlikle dedi canım..![]()
canım o bölgeyi at bence..Slm kızlar acil birşey sormam lazım soğanlı mantar yaptım tam tadına bakıcam ev örümceği içine tereddütte kaldım döksemmi komple yemeği napıyım
Tabii içinde pişmediyse..Piştiyse komple dökSlm kızlar acil birşey sormam lazım soğanlı mantar yaptım tam tadına bakıcam ev örümceği içine tereddütte kaldım döksemmi komple yemeği napıyım
Ben öyle bir durumla karsilastigimda yabancı cismi alıp yiyorum canim. Ben tiksinmiyorum ama sen tiksinefeksen yemeyin. Sonra vücudun felan kabarır tiksintidenSlm kızlar acil birşey sormam lazım soğanlı mantar yaptım tam tadına bakıcam ev örümceği içine tereddütte kaldım döksemmi komple yemeği napıyım
Canim sen bu altarmatif tıpla baya ilgilisinYumurtayı geliştiriyor çok faydalı bu ay onla adet oldum ilaç bozunca ayrıca sunuda diyim kullandığım ay kuzuma hamile kaldım![]()
Aynen çok ilgimi çekiyor sebebide herşeye alerjik reaksiyon geçirebiliyor olmam malesefCanim sen bu altarmatif tıpla baya ilgilisin
canım o bölgeyi at bence..
Sağolun kızlar içinde piştimi bilmiyorum ama üstteydi onu alıp attım etrafınızda yemeği dökmedim yedim yanında yoğurtta yedim ne olur ne olmaz diye tiksinmiyorum sarfancım kızımda yedi benden epey sonra bilmiyordu yoksa hayatta yemez o tiksinir herşeyden tşklerBen öyle bir durumla karsilastigimda yabancı cismi alıp yiyorum canim. Ben tiksinmiyorum ama sen tiksinefeksen yemeyin. Sonra vücudun felan kabarır tiksintiden
Benim de canım aksamdan beri menemen istiyor. Yaptım şimdi kahvaltı yapacağımAkşam yemeği
Bir porsiyon menemen
Bir porsiyon salata
İki dilimden biraz fazla ekmek ve çay