Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolaylıklar diliyorum canim.Evet kizlar oyle yogunum oyle yogunum ki vallahi yine gelemedim kilo bildirimine valla, bugun de anca girdim cok canli ders var, bir yandan da okula gidiyorum okul gruplari vs cidden yorucu
Canım çok sağol ..Bu sefer yaşam koçumu buldum bozmaya hiç niyetim yok çünkü çok güzel veriyorum sayesinde..canim harikasin menulerin de harika sen de harikasin masallah sakin bozma sersumcim sakin detoksunu da iyi yap
Allah yardımcın olsun canım..Dikkat et kendine..Evet kizlar oyle yogunum oyle yogunum ki vallahi yine gelemedim kilo bildirimine valla, bugun de anca girdim cok canli ders var, bir yandan da okula gidiyorum okul gruplari vs cidden yorucu
Canim akapuntur neden olmadı sence ? Yanlış bir dönemde mi başladın ?Canım çok sağol ..Bu sefer yaşam koçumu buldum bozmaya hiç niyetim yok çünkü çok güzel veriyorum sayesinde..
Allah yardımcın olsun canım..Dikkat et kendine..
Bence psikoloji de tetikliyor akupunkturu..Bende pek inandırıcılığı kalmadı..Herkese uymuyor bence kişiden kişiye değişiyor etkisi..Bende etkili olmadı maalesef..Canim akapuntur neden olmadı sence ? Yanlış bir dönemde mi başladın ?
Evet canim mutlaka işe yarayan da vardır ki bu iş uzun zamandır yapiliyor. Zamanlama doğru değildi belki, senin de streslimoldugun bir zamandır. Şimdi daha çok motivesin. Yaza fit iz insalahBence psikoloji de tetikliyor akupunkturu..Bende pek inandırıcılığı kalmadı..Herkese uymuyor bence kişiden kişiye değişiyor etkisi..Bende etkili olmadı maalesef..![]()
Hedef koymayacağım bu sefer gittiği yere kadar devam..Evet canim mutlaka işe yarayan da vardır ki bu iş uzun zamandır yapiliyor. Zamanlama doğru değildi belki, senin de streslimoldugun bir zamandır. Şimdi daha çok motivesin. Yaza fit iz insalah
1. Hedef kilo kaç ?
Sporu ne yapacaksın canim ?Hedef koymayacağım bu sefer gittiği yere kadar devam..![]()
![]()
Hedef koyunca stres yapıyorum
![]()
Canim ne yersen buraya yaz, diyetlik olmasın yada olsun. Kendini kontrol aldinda tutmuş olursunHepiniz harikasınız maşallah menülerde güzel kızlar ben sizin kadar düzenli gidemiyorum maalesef ama ne yersem ölçülü gitmeye çalışıyorum akşamları daha hafif yiyorum gün içinde malum 3 canavar için enerji gerek o yüzden yiyorum pazartesi perşembe oruca başladım mümkün olduğunca devam edeceğim o günlerde yemek yapmıyorum bir gün önceden fazla yemek yapıyorum veya yemeğin yanına birşeyler yapıyorum sahurda karpuz peynir yiyorum
Canim bende 60 im ama kilolarim madende toplandigi için hicbirsey yakışmıyor. Vücudumda bu kilo daha dağınık olsa giydiklerim yakışırdı. Benim de bu yüzden kıyafet alaşım hiç olmuyor.Ben geldim menümü unutmadan yazayım çok yoruldum
Sabah sahanda yumurta eşimle 2.5 yumurta bana bir zir düştü
Domates salatalık
Biraz bal
İki adet çiçek ekmek
Çay
Akşama doğru saat 5 gibi
Bir porsiyon İskender
Bir bardak ayran
Ekmeklerinin yarısını yemedim
Yanımda yoğurt
Bugün baya yürüdüm AVM de kıza ve kendime elbise aldm çok güzel elbiseler vardı lakin kilom 60 olmasına rağmen ben 40 ile 42 beden elbiseleri denedim koralim bozuldu birtane pul payetli elbiseyi de eşim istemedi balık model kıskançsonra ben sana alırım diyor evdemi giyeyim
Yaklaşık 7 bin adım sadece AVM de üzerimde okadar taşıyabildim telefonu evde üzerimde taşımadığımdan bilmiyorum nekadar yürüdüm dünde koşuşturma ile geçmişti yarında düğün var inşallah oda sağ salim geçerse hasta falan olmadan kurtuluruz
Canım diyetisyen ilk haftalar spor önermiyor..Ama ben hastane içinde de olsa hafta da 3 gün 2-2.5 km yürüyorum ..Sanırım 3-4 haftadan sonra yürüyüş verecek diyetisyenim..Sporu ne yapacaksın canim ?
Ben haftanın 3 gün yürüyüş şeklinde başlayacağım hava soğuyana kadar. Bir gün gittim regl oldum ara verdim.
Her gün yuruyeyim deyince bir gün bile gitmesem motivasyonun düşüyor. Ondan hedefi düşük tuttum.
Şaşırdım canım 60 kiloya 40-42 beden ben 67 iken 40 hatta bazen 38 giyebiliyordum..Senin de bölgesel o zaman kilolar..Ben geldim menümü unutmadan yazayım çok yoruldum
Sabah sahanda yumurta eşimle 2.5 yumurta bana bir zir düştü
Domates salatalık
Biraz bal
İki adet çiçek ekmek
Çay
Akşama doğru saat 5 gibi
Bir porsiyon İskender
Bir bardak ayran
Ekmeklerinin yarısını yemedim
Yanımda yoğurt
Bugün baya yürüdüm AVM de kıza ve kendime elbise aldm çok güzel elbiseler vardı lakin kilom 60 olmasına rağmen ben 40 ile 42 beden elbiseleri denedim koralim bozuldu birtane pul payetli elbiseyi de eşim istemedi balık model kıskançsonra ben sana alırım diyor evdemi giyeyim
Yaklaşık 7 bin adım sadece AVM de üzerimde okadar taşıyabildim telefonu evde üzerimde taşımadığımdan bilmiyorum nekadar yürüdüm dünde koşuşturma ile geçmişti yarında düğün var inşallah oda sağ salim geçerse hasta falan olmadan kurtuluruz
Canım 3 çocukla yine iyi idare ediyorsun maşallah..Seni listeden çıkarayım istersen listeyi de yapmak zor olur senin için..Sen yine fırsat buldukça gel bizimle paylaş ..Hepiniz harikasınız maşallah menülerde güzel kızlar ben sizin kadar düzenli gidemiyorum maalesef ama ne yersem ölçülü gitmeye çalışıyorum akşamları daha hafif yiyorum gün içinde malum 3 canavar için enerji gerek o yüzden yiyorum pazartesi perşembe oruca başladım mümkün olduğunca devam edeceğim o günlerde yemek yapmıyorum bir gün önceden fazla yemek yapıyorum veya yemeğin yanına birşeyler yapıyorum sahurda karpuz peynir yiyorum
Diyetisyen değişik tarifler veriyorEki Görüntüle 2697103
Kahvaltım
ezilmiş yeşil mercimek ve peynir ezmesi sürülmüş
kızarmış ekmek
10 fındık
evet canım..Diyetisyen değişik tarifler veriyor![]()