Benim hafıza gıdık galibaYok yanlis hatirlamiyorum gecen hafta 61 missin o zaman 1.3 kg vermissin tebriklerrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hafıza gıdık galibaYok yanlis hatirlamiyorum gecen hafta 61 missin o zaman 1.3 kg vermissin tebriklerrrr
Ölçümler stabil mı canım nasıl iyidir herhalde fakir markaya güvenmek lazım ama yinede kullanan için kullananlarn yorumu daha önemli diyetisyenin ona göre yönlendiriyor demi seni normal pilmi kullanıyor yoksa yassı pil miBen fakir kullanıyorum memnunum aslında ama yağ ölçümünü kullanmaya hep üşeniyorum normal tartılıyorum hep..
Sabit olup almamakta güzel inşallah vermeye başlarsın porsiyonlar küçülecek bizlerde küçüleceğizÇok özür dilerim geç kaldım ama kilom yine sbt
Kilo bildirimi
Gecen haftaki kilom 80,8
Güncel kilom 80,8
Canım bende genelde 1 hafta verip 2. hafta verdiğimi koruma şeklinde gidiyor geçen hafta vermiştim yani haftaya gitsin inşallah benim vucudum taş gibi eti sert derler ya o cinsten sanırım o yüzden çok zor gidiyorSabit olup almamakta güzel inşallah vermeye başlarsın porsiyonlar küçülecek bizlerde küçüleceğiz![]()
Muhtemelen gitsinde napalm sabırCanım bende genelde 1 hafta verip 2. hafta verdiğimi koruma şeklinde gidiyor geçen hafta vermiştim yani haftaya gitsin inşallah benim vucudum taş gibi eti sert derler ya o cinsten sanırım o yüzden çok zor gidiyor
Canım hoşgeldin ..Ellerine sağlık ama ben 3. yüm zeze 1. aytenazmi 2. olacaktıEvet kizlar oncelikle herkes kilo vermis bayildim harika masallh size kizlar masallah
BU HAFTA KILO VERENLER
1. SERSUM
2. ZEZE
3. AYTENAZMI
4.SARFANSARI
YERINDE SAYANLAR
1. NADAL
2. ADA BENCE
umarim dogrudur kizlar gercekten cok sevindim sizler adina harika masallah masallah
Hallettim canım..Evet kizlar oncelikle herkes kilo vermis bayildim harika masallh size kizlar masallah
BU HAFTA KILO VERENLER
1. SERSUM
2. ZEZE
3. AYTENAZMI
4.SARFANSARI
YERINDE SAYANLAR
1. NADAL
2. ADA BENCE
umarim dogrudur kizlar gercekten cok sevindim sizler adina harika masallah masallah
Ozaman oran 2.177 oluyor dimi üsenip bakmazsan öyle olurYok yanlis hatirlamiyorum gecen hafta 61 missin o zaman 1.3 kg vermissin tebriklerrrr
Allah kabul etsin canim.Ben bugün oruçluydum
Sahur
Çeyrek ekmekten ekmek arası et
1 bardak meyve suyu
İftar
1 kase mercimek çorbası
3 tane patlıcan dolması
1 bardak şalgam suyu
3 tane susamlı çubuk kraker
2 tane güllü lokum
Çay çay çay
Aaaa o zaman sen 1. sinOzaman oran 2.177 oluyor dimi üsenip bakmazsan öyle olur![]()