- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
canımcım . benziyor yeme zevkimizCanim amin gercekten zor bitsin artik valla gina geldi ne virusmus ya herseyi herkesi etkikedi, yuksek lisansta cok sevdgim bir hocam vardi dun kaybettik cok uzuldum cok
Ne guzel yine kendi i koruyorsun ben de senin gibi dikkat ediyorum vitaminli seyleri icmeye canim ozellikle saglikli bitki caylari iciuorum
3 yumurtaaaaaacaim amaar enfes orada kek veya ekmek mi desem birdey vardi o neydi sen mi yaptin, yeme zevkimiz nasil da ayni ben bu ara cikolata lirken deniz tuzlu katkisiz almaya calisiyorum biraz pahali ama kakao ureten ciftcileri afrikada destekleyem cok guzel bir belcika cikolata markasi var onu aliorum pahali olunca az yiyorum hem cocluk cocuk olmauinca kendime ayiriyorum canim
Kahve seviyorum sen de filtre iciursun sanirim hangi marka o canim kajven yani
Cnm odem olsun da o gider yeter ki yag olmasin yag oranina bakiyor degil mi bu arada 84 olmussin masallah 7 leri gorecegiz dimi 7 leri heycanla bekliuorum cunku sonra da 6 lar diye darlayacagim seni![]()
hafta sonu ayak üstü ne bulduysam tıktık ağzıma . ama az az .
her şeyin tadına bakmak istedim dün . dışarı çıktık . cumartesi pazar . çocukların çıkma saatlerinde . döndüğümde üşümüş ve acıkmıştım . ondan oldu.
o ekmek gibi olan şey kabak mücver . ama pankek gibi pişirdim .
1 kabak rendesi .
1 küçük soğan rende.
1 yumurta
yarım bardak un .
kabartma tozu
torba tulum. (lor da olur . ya da her hangi bir peynir )
karıştır . az yağlı tavaya pankek gibi dök.
az yağ koyunca kızarıyor etrafı. çocuklar öyle yiyor . anlamıyorlar ne olduğunu.
bu sabah patlıcan haşladım . akşam tuzlu suya koydum . sabah sözdüm , sıktım . haşladım .
gidince aynı bu yöntemle pankek yapacağım . ama patlıcana tavuk baharatı atıyorum . yine çocuklar yiyor . börekvari bi şey sanıyorlar .
aynı şekilde karnıbaharı da az haşlayıp . robottan geçirip aynı malzemeler ile pankek yapıyorum kendime.
çocuklara yapacağım zaman yağı fazla koyup kızartıyorum . snitzel sanıyorlar . ketçap sıkıp yiyorlar .