Bence de az kaldi cnmmmmGünaydın kızlar...Hafta sonu regl idim ..Bakalım bu hafta gidecek mi..Şişliğim inmezse zor..bugün ve yarın da devam eder mutlaka
Olsun haftaya gider nasılsa..Artık şu 7 li rakamlar için çok sabırsızlanıyorum..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de az kaldi cnmmmmGünaydın kızlar...Hafta sonu regl idim ..Bakalım bu hafta gidecek mi..Şişliğim inmezse zor..bugün ve yarın da devam eder mutlaka
Olsun haftaya gider nasılsa..Artık şu 7 li rakamlar için çok sabırsızlanıyorum..![]()
Sarfancim tahil beyin kitabim vardi 3 gundur okudugum daha sogrusu bikac yil once okuyup bitirdim yeniden okuyorum, 3 gundur tahili tamamen biraktim ama ne birakmaSelamlar
Tatil bitti aranizdayim
Kilom sabah 62.8
Bugünkü menüm
Kahvaltı 11.00
1 ev yapımı peynirli poğaça
4zeytin
1 haşlanmış yumurta
Ara
3 kuru kayısı
1 elma
Kahve
Akşam 18.00
3 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık yeşil fasulye
1 bardak ayran, salata
Şimdi yeşilçay iciyorim.
İlerleyen saatlerde kahve de içerim.
Bugün suyu 2 lt ye tamamlayacagim
Hoşgeldin canım hadi başla artık .Tatilin de güzel geçti..Şimdi sıkma zamanıSelamlar
Tatil bitti aranizdayim
Kilom sabah 62.8
Bugünkü menüm
Kahvaltı 11.00
1 ev yapımı peynirli poğaça
4zeytin
1 haşlanmış yumurta
Ara
3 kuru kayısı
1 elma
Kahve
Akşam 18.00
3 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık yeşil fasulye
1 bardak ayran, salata
Şimdi yeşilçay iciyorim.
İlerleyen saatlerde kahve de içerim.
Bugün suyu 2 lt ye tamamlayacagim
Canim bana çok iyi geliyor Karatay.Sarfancim tahil beyin kitabim vardi 3 gundur okudugum daha sogrusu bikac yil once okuyup bitirdim yeniden okuyorum, 3 gundur tahili tamamen biraktim ama ne birakmasen de sanki dusuyordun karatay tarzi istersen birlikte hayat felsefesi seklinde yaoabliriz benimkinde bulgur vs yok gerci
Canim benim yaptigimda aclik suresi yok bu dr onu tavsiye etmiyor zaten insan ne zaman yiyecegi konusunda bence ozgur olmalo sadece yiyecek kisimlarina uysak bile yeter ki bana da cok iyi geliyor vucudum iniyor ve aclik cekmiyorum.bu sekilde ac kalmadan 2 ogun olmasina da gerek yok bence yapablirizCanim bana çok iyi geliyor Karatay.
Ama gündüz 8 saat ara zor oluyor. Ev içinde sikildigimdan sırf bir şeyler yemek istiyorum.
Şimdilik 10-18 arası 2 öğün, 1 ara öğün yaparak vücudumu alistirma yapacağım. Böyle alışarak inşallah Karatay a geçiş yaparım.
Bu kitabı çok duydum, önümüzdeki kitap siparisinde bende ekleyeyim listeme.
Tamam canim yapalımCanim benim yaptigimda aclik suresi yok bu dr onu tavsiye etmiyor zaten insan ne zaman yiyecegi konusunda bence ozgur olmalo sadece yiyecek kisimlarina uysak bile yeter ki bana da cok iyi geliyor vucudum iniyor ve aclik cekmiyorum.bu sekilde ac kalmadan 2 ogun olmasina da gerek yok bence yapabliriz![]()
canım mamaların harika. bu fotoları da diyetisyenine atıyor musun . bakıyor mu.
Kasvetli havalar .Günaydın canlarım...
Kasvetli bir Ankara benim de modum düşük...Hava ne kadar etkiliyor insanı...![]()
hadi inşallah canım . sen de başla bi yerden .Sabah tartılmak nasip oldu 62 ile basliyorum of yaa biktim bu 6 li rakamlardan![]()
Evet canım her öğünü atıyorum inceliyor bazen laf olsun diye kusur buluyorcanım mamaların harika. bu fotoları da diyetisyenine atıyor musun . bakıyor mu.
Kasvetli havalar .
Ankara nın havası başka evet
burda da hava kapalı ama Ankara etkiliyor insanı nedense. ben de orada bulunduğumda hava kapalıysa insana verdiği kasvet farklı hissediliyor nedense
Sen 6 lardan ben 8 lerden bıktımSabah tartılmak nasip oldu 62 ile basliyorum of yaa biktim bu 6 li rakamlardan![]()
hep öyle burası. fabrika çok . deprem sonrası fabrikaları buraya yönlendirmişler . kalkınma için . her yer fabrika. burda fabrika kurmak vs . diğer yerlere göre daha az maliyet ile yapılıyor .destekleme mi ne varmış . zaten kimse çıkmıyor dışarı . evde herkes . çocuklar hiç çıkmıyor . salgın arttı zaten diye.Evet canım her öğünü atıyorum inceliyor bazen laf olsun diye kusur buluyor
Düzce de hava kirliliği tehlikeli boyutlarda diyor aman dikkat edin dışarıda fazla durmayın canım...
Sen 6 lardan ben 8 lerden bıktım..Ahhh ahhh ben 6 larda olsam hiiiç şikayet etmiycem..
![]()
Bende bendeSabah tartılmak nasip oldu 62 ile basliyorum of yaa biktim bu 6 li rakamlardan![]()
Sarfancim bizim en az 56 57 olmamiz lazim ki bir iki kilo alsak bile 60 i gormeyelimBende bende![]()
Tamam canim yazarim cok hos bir kitap zaten mesela bu sabah ben kasarli ve az sucuklu guzel bir omlet yaptim birazdan az meyve kesip uzerine tahin ekleyecegim mesela, ama meyveyi cok yemiyoruz, bitter cikolata yeniyor mesela aksam tatli olarak yuzde 70 ve uzeri olmak sarti ile saatler sana kalmis ama diyor ki cok ac birakmayin kendinizi ozellikle yataken cunki gece uykunuzda kan sekeriniz dusebilir aksam cayin yanina biraz cig badem veya ceviz yiyebikirsin 2 kare bitter ile tarifler de var sana yazarim cnmTamam canim yapalım
Sen aklına geldikce kısa tuyolaro yaz bana kitapla ilgili.
Senin menülerini de takip eder örnek alırım.
Tabak fotosu da paylaşırım ben.
Canim bu bir kitap adi tahil beyin yillar once okumusyum.simdi yeniden okuyorum aslinda senin karata beslenme benziyor ancak saatler yok bunda bitter tuketebliyordun yaglar bol gluten ve seker yokadddaaa. hiç duymadım o programı . tahlil mi ne . bize de yaz neler yapıyorsun .merak ettim
Ohhh masallah yaaaa fit bayanbu sabah 51.1 çıktım .
kış kilom genellikle böyle . 52 ye kadar oluyor .
Butun menunu gosteriyor musum hergunEvet canım her öğünü atıyorum inceliyor bazen laf olsun diye kusur buluyor
Düzce de hava kirliliği tehlikeli boyutlarda diyor aman dikkat edin dışarıda fazla durmayın canım...
Sen 6 lardan ben 8 lerden bıktım..Ahhh ahhh ben 6 larda olsam hiiiç şikayet etmiycem..
![]()