Ahahaah gördum yine sandvici
Gule güle kullanin sersumcumSelam...
Geçen cumartesi yatağımızı değiştirdim..Yataş kampanyasından ..120 gün deneme ve değiştirme hakkı var..Test yapıyorsun çıkanlardan birini seçiyorsun..Gittim ayrıca denedim ve oradaki görevlinin belime ve şikayetlerime önerdiği yatağı aldım..Eski yatağımın üzerine visko ped almıştım yumuşaktı..Ben belime iyi geliyor diyordum..Ama eşime hiç iyi gelmedi..Bu yataş atletic modeli..Kas ve bel ağrılarını giderme özelliği varmış bir sürü de ilave özellik..Neyse 3 gecedir yatıyorum tabii viskodan sonra sert geldi(orta sert) belim de ağrıyor..Görevli 21 gün vücudun alışma süresi vardır dedi..Bakalım 21 gün sonunda nasıl olacak umarım düzelir...![]()
Canim hepimzi sana cok guveniyoruz, sanirim artik lacamak kaldirmayacak yerdesin sersumcum o nesenle zor evet ama kacamak yapma canim tabi boyle soylemesi kolay ama valla bu beyin kandiriyor biziGünaydın canlar...
Bugün benim tartı günüm vee artı 1 kilodayım..Demiştim artı olacak diye..Geçen hafta tartıldığım gün kaçamak yapmıştım bu hafta onu bile yapmıyacağım..Bakalım nasıl olacak...
Dün akşam
Eki Görüntüle 2740973
Sabah aynı yumurta 1 dilim ekmek yeşillik lor..
Canim ben de sevmiyorum yumurtalo lahvalti sikici geliyor bana ben muz ve sekersiz fistik emezsi yiyorum kahveyle, bazen muzlu pankek ustune sekersiz fistik ezmesiKahvaltim
1 ev yapımı poğaça
2 çatal süt kaymağı
Uzun zamandır yumurta yemekten sıkıldım. Bugünkü kahvaltı da böyle olsun. Ekmek hakkım bitmiş oldu bugün
Canimcim cok gecmis olsun coköbürünü hatırlamıyorum . buna yakalandıkları işte 8 gün oldu. kardeşim test yaptırmadı.
eşi yaptırdı sadece. ama belirtileri aynı . eşi ilaç kullanıyor . kardeşim korkuyor testten de ilaçtan da . parooll . ve vitaminlerle atlatmaya çalışıyor . doğal üürnler ile. dut pekmezi. kozalak pekmezi vs .