Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar
Salı sabahı fırında peynirli yumurtalı ekmek yapmıştım 1 dilim ondan yedim yanında salata zeytin ceviz
Arada kahve 1 kare bitter çikolata
Akşamına fırında balık salata 1 lokma tahin helvası
Çayın yanında 2 Elmalı kurabiye:KK43:
Dün sabah Menemen salata peynir zeytin ceviz
Arada az çilek ceviz
Akşam kıymalı kapuska bulgur pilavı yoğurt
Çay
Bu sabah 1 kase yulaflı sütlü kahvaltı içine az kuru üzüm ve ceviz ile

Sabah Kahvaltım :
2 Kaşık labne peynir, salatalık, domates, biber 1tatlı kaşığı reçel ve çok açık çay...

Ara öğün ise:
1 kuru incir :)

Diyetisten eşliğinde gidiyorum ben bu arada
Normalde Pazartesi tartılma günü ama burda Cuma dan Cumaya biraz tuhaf olacak :)
Bakalım hedefe bir an önce ulaşabilmemiz dileğiyle 😊
Canım ya 2 liste tut, bir diyetisyen bir bura için, ya da diyetisyen tartini her hafta buraya yaz ;)

Kaç kilo ile başladın diyetisyene bu arada ?

Canim minigin dogum gunu kutlu olsun masallah ne guzel buyuyor iyiki de yemissin pastayi ozel gunler kacmamali, bu arada eksi 16 nedir yaaaa

Kizzz siz nasil hamilelik arkadasi oluyorsunuz safranla ben bile hatirlamiuorum onun dogumunu geldigimde kizi vardi buraya 😊

Ahh cnim senin de kizinin dogum gunu kutlu olsin, ben 21 in sonunda evlenmistim simdi senin kizin ne kadar kucuk geliyor degil mi sana ben de boyle yazinca ne erken evlenmisim dedim 😊😊😊
Aynı hamilelik grubundaydık cnm nickim farklıydı o zaman
Canım pamuk aynı tarihlerde hamileydik yani dedi :KK66:
Ben burada 2015 Ocak anneleri grubundaydim hamileyken. O zaman pamuk var mıydı bilmiyorum.
Bende o gruptaydım cnm oradan tanıyorum seni buradaki gibi samimi değildik tabii nickimi değiştirdim hatırlamıyorum aylin miydi 🤔neydi

Canım ya 2 liste tut, bir diyetisyen bir bura için, ya da diyetisyen tartini her hafta buraya yaz :KK66:

Kaç kilo ile başladın diyetisyene bu arada ?
79.1 ile başlamıştım 2 hafta 76.3 idim bu pazartesi 🥴

aramızda emziren anne olup diyet yapan var mı :)

79.1 ile başlamıştım 2 hafta 76.3 idim bu pazartesi 🥴

aramızda emziren anne olup diyet yapan var mı :)
Aytanesii Aytanesii emziriyor sanirim.
N nnnadal sen emziriyor musun canim ?

Canım bende 55 le hamile kalıp 80 e yakın kiloyla doğuma girmiştim. Doğumda sadece çocuk eksildi 3 kg. Sonra diyetisyenle 55 e düştüm. 5 senedir de 60 li kilolardayim

Kahvaltim
Kıymalı yumurta
1 dilim ekmek

Ara
1 gün kurusu
1 mandalina
2 form buskuvi

Akşam
1 kase tarhana çorba
1 tavuk but haşlama
1 parça patates

Şimdi zencefil limon ballı çayımı iciyirum.
İlerleyen saatlerde yeşilçay kahve

Aytanesii Aytanesii emziriyor sanirim.
N nnnadal sen emziriyor musun canim ?

Canım bende 55 le hamile kalıp 80 e yakın kiloyla doğuma girmiştim. Doğumda sadece çocuk eksildi 3 kg. Sonra diyetisyenle 55 e düştüm. 5 senedir de 60 li kilolardayim
aaaa bende 60-62 civarı ile hamile kaldım sanırım tam olarak bilmiyorum
doğuma giderkende maşallah bir 90-92 varımdır 🤭
eve geldiğimde 8 kilo kadar gitmişti ilk iki ayda hiç bir şey yapmadan 7 kilo falan gitti böylece 15 kiloyu geride bıraktım ama bu kalan sağlar benim oldu :)

dışarda olduğum için ara öğün yapamadım ama
akşam 8 kaşık kuru fasulye ve salata 1 dilim tam buğday ekmek
ve akşamki ara öğün 7 gr sütlü çikolata 2 tam ceviz tarçınlı süt

sıkıntı şu ki vücudum biraz ödemli ve malesef kabızlık sorunum var nasıl çözeceğim bu ikisini bilmiyorum...

sıkıntı şu ki vücudum biraz ödemli ve malesef kabızlık sorunum var nasıl çözeceğim bu ikisini bilmiyorum...
Yeşil çay içiyor musun canim ?
Sabahları aç karına kayisi kurusu ye. Ara öğünlerde kefir ekle, kabızlığa iyi gelir bunlar

Kahvaltı da yaptım
1 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, avuç içi kadar börek, çay
Birazdan spor yapıcam ve hiç kilo vermemişim tecrübeliyim bu konuda ilk zamanlar kilo veremiyorum bu direniş yaklaşık 2 hafta sürüyor
Sırt ağrılarım çoktu geçen günlerde sosyal hayatımı olumsuz etkiliyor du spora devam ettikçe azaldı mezura mı bulamadım ölçüde alıcam ama arayım bugün

Canim minigin dogum gunu kutlu olsun masallah ne guzel buyuyor iyiki de yemissin pastayi ozel gunler kacmamali, bu arada eksi 16 nedir yaaaa

Kizzz siz nasil hamilelik arkadasi oluyorsunuz safranla ben bile hatirlamiuorum onun dogumunu geldigimde kizi vardi buraya 😊

Ahh cnim senin de kizinin dogum gunu kutlu olsin, ben 21 in sonunda evlenmistim simdi senin kizin ne kadar kucuk geliyor degil mi sana ben de boyle yazinca ne erken evlenmisim dedim 😊😊😊
Sağol canım..Ayy küçük gelmez miii ben de nişanlıydım 21 yaşında..:KK48: Ama şimdiki nesil geç evlenecek mecbur..okullar uzun eğitim iş bulma falan ..Aman ne kadar bizimle olsa kardır...:KK48:
@demirleke canim nelerdesin yine yoksun kossss bak koss vegan kofte buldum cokkk lezzetli kossss😊
Ayy evet nerelerde bu hatunn...
İnşallah sersumum🥰

Afiyet olsun mercimek mantısını soracaktım ama öğrendim diğer sayfada😍

Darısı bize canım kızının doğum gününü de kutlarım nice sağlıklı yaşlara💐💐

Canım senin de kızının doğum günü kutlu olsun nice sağlıklı yıllara 💐💐
Sağol canım
..Mercimek mantısı çok güzel tavsiye ederim..:KK66:

kefir içebilirsin canım sağlıklı ve bağırsakları çalıştırıyor..

Kahvaltı da yaptım
1 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, avuç içi kadar börek, çay
Birazdan spor yapıcam ve hiç kilo vermemişim tecrübeliyim bu konuda ilk zamanlar kilo veremiyorum bu direniş yaklaşık 2 hafta sürüyor
Sırt ağrılarım çoktu geçen günlerde sosyal hayatımı olumsuz etkiliyor du spora devam ettikçe azaldı mezura mı bulamadım ölçüde alıcam ama arayım bugün
Canım günaydın...Biz kendimizi biliyoruz moral bozmak yok devam...Benim de meto ne kadar yavaş biliyorsun.

Günaydın canlar...
Bu hafta kızımın doğum günü falan çok kaçamak yaptım:kızgın::kızgın:Sanırım çok veremem yarın tartılıcam..Regl de bugün bitti daha şişliği devam ediyor..haftaya söz hiç kaçamak yok.En Büyük KK.Haftaya zaten az verdiğim için diyetisyenim beni cezalandırır ve aç bırakır kesin:KK70::KK70:

Dün akşam

1.webp

Bu sabah

2.webp

Rumuz safransari
Başlangıç 62.8
Geçen hafta 60.4
Bu hafta 59.7
Fark -700 Gr 🥳🥳🥳🥳

Kendime sözüm vardı. 60 zincirini kırınca kıyafet alacağım diye. Hafta içi 59 lari gördüğüm için 3 parça kıyafet sipariş verdim 😄
3 unu de üst sipariş verdim. Çünkü alt bedenim çok muallak
3 kilo verdim 2 ayda ama incelme hiç yok gibi. Ölçümü almamıştım, kıyafetlerde de hiç farketmiyor 😔

Rumuz safransari
Başlangıç 62.8
Geçen hafta 60.4
Bu hafta 59.7
Fark -700 Gr 🥳🥳🥳🥳

Kendime sözüm vardı. 60 zincirini kırınca kıyafet alacağım diye. Hafta içi 59 lari gördüğüm için 3 parça kıyafet sipariş verdim 😄
3 kilo verdim 2 ayda ama incelme hiç yok gibi. Ölçümü almamıştım, kıyafetlerde de hiç farketmiyor 😔
Üzme kendini alt bacak çalışman lazım baya bir yakmalısın ordaki yağları sızlamalı deyim yerindeyse

Ben de sizi özledim💜
Ara sıra gelip gizli gizli okuyorum. İtiraf.com:KK53:
Bugün tartı günü hepinize bol şans:KK73:
Kısss gizli takipçiii gel işte böyle arada çok özletmeeee:KK200:
Rumuz safransari
Başlangıç 62.8
Geçen hafta 60.4
Bu hafta 59.7
Fark -700 Gr 🥳🥳🥳🥳

Bunu kutlamalıyısssssssssss:halay::halay::halay::KK73::KK73::KK73::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:
All all allll ciciler allllll:halay::halay:
Verdin mii verdin oralar da sporla gider üzülmee...

Back
X