Canim ben ayniyim 60.5
Gr gitmemis vücut yine korumaya aldı kendini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben ayniyim 60.5
Darısı sana canım.Kızımın karne icin okula gittik esimin de bikac isi vardı defterleri imzaladi derken gec kaldım kusura bakmayın
Safransari tebrikler canımmm
Cok kıskandım seniiiii![]()
Yok canım emzirmiyorum o yüzden kilo veremiyorum 2.de hatırlıyorsun emzirirken nasıl güzel gidiyordu şimdi hasretle anıyorum o günleri.
Ben de emziriyorum ama diyetsiz gitmiyor bendeYok canım emzirmiyorum o yüzden kilo veremiyorum 2.de hatırlıyorsun emzirirken nasıl güzel gidiyordu şimdi hasretle anıyorum o günleri.
Bugün sabahtan beri yoldayız tartılamadan erkenden çıktık anama gidiyorum kızlaaarr![]()
Canım dengeli beslenmede kefir başta olmalı illa kabız olunca değil sürekli içilmesi gereken bir gıda.Ben kızım dahil ev ahalisine sürekli kullanırım.Dengeli beslenince onlara gerek kalmıyor bence bol su içmeli![]()
Hadi bakalım başarılarhızlıca kilo bildirimi yapıp işe döneceğim arkadaşlar, akşam gelirim.
rumuz: izole
başlangıç: 22.01.2021
başlangıç kilo: 64,6 kg
boy: 160 cm
hedef: 52 kg
ilk hedef: 60 kg
beslenme: sağlıklı beslenme (şimdilik)
spor: evde egzersizler (şimdilik)
sizi seviyorum![]()
Ekle cicim ekle..Rica ederimoo süper ya çok teşekkür ederim... ilk sanal market alışverişinde ekleyeyim sepetime
canım genellikle dengeli besleniyorum zaten
hele su emzirdiğim için günde 2.5 - 3 Lt içiyorum fakat her gün çıkamıyorum yine de
Su bende çok fayda etmiyor sanki![]()
Açlık otunu ben de aldım detoks suyuma katıyorum. Arkadaşın diyetisyeni demiş Açlık otu yağların bağırsaktan emilmeden atılmasını sagliyormuş. Ondan aldım bakalımCanım tuvalete çıkma sorunu bende de var. Günlük tuvalete çıkmıyorum.
Ki benim akşam günlük menü bildirimimde her gün gün kurusu yediğimi okursun.
500 ml lik bardak aldım. Her gün 4 kez onla su içiyorum.
Kefiri de kendim evde mayaliyorum.
Bunlara rağmen 3-4 güne bir cikiyorum. Ama buna kabızlık mi denir bilmiyorum çünkü beni rahatsız eden bir şişkinliği olmuyor. Ama metobolizmamim hızlı çalışması için her gün çıkmak isterdim.
Ben bazen açlık otu çayı içiyorum. Onu içtiğim zaman, sabahına hemen cikiyorum ama o da bağırsak tembelliği yapıyor. Çok nadir zor durumda kalırsam içiyorum onu da.
Ehehehe ben tirtim yine sanırım bu hafta adacigim yarın paylasicamBem de sersum paylasti mi diye baktim![]()
Iyi yolculuklar canım. Anacığına selamlarYok canım emzirmiyorum o yüzden kilo veremiyorum 2.de hatırlıyorsun emzirirken nasıl güzel gidiyordu şimdi hasretle anıyorum o günleri.
Bugün sabahtan beri yoldayız tartılamadan erkenden çıktık anama gidiyorum kızlaaarr![]()
Yaaa çok sevindim canim. Güzel bir tatil olur umarım. Yol uzun, iyi yolculuklar diliyirum.Yok canım emzirmiyorum o yüzden kilo veremiyorum 2.de hatırlıyorsun emzirirken nasıl güzel gidiyordu şimdi hasretle anıyorum o günleri.
Ben süt için demiştimCanım dengeli beslenmede kefir başta olmalı illa kabız olunca değil sürekli içilmesi gereken bir gıda.Ben kızım dahil ev ahalisine sürekli kullanırım.
Hadi bakalım başarılar
Ekle cicim ekle..Rica ederim
Açlık otunu ben de aldım detoks suyuma katıyorum. Arkadaşın diyetisyeni demiş Açlık otu yağların bağırsaktan emilmeden atılmasını sagliyormuş. Ondan aldım bakalım
Ehehehe ben tirtim yine sanırım bu hafta adacigim yarın paylasicam
Iyi yolculuklar canım. Anacığına selamlar
Canım kolejen ne için kullanıyorsun ? Toz halinde mi ?Ben süt için demiştim![]()
Yok canım kk’da çok pasifim ceza alacağım bir aktivitem yokBir kaçarsın iki kaçarsın sonunda yakalanırsın bakmıştım sana geçen hafta lakin sanki cezalıydın bana mı öyle geldi![]()
Hadi o zaman ben de geleyim bari :))
Ben zaten diyetteyim 1,5 ayı geçti.
66,5’la başlamıştım ama onu saymayın artık, bugün başlangıç bildireyim.
Rumuz: hayal hatun
Başlangıç kilo: 60.8
hedef: kilo vermek![]()
Ooo benim rakip geldi,Hadi o zaman ben de geleyim bari :))
Baktin ben tırtım eski rakibine göz kırptın hemenOoo benim rakip geldi,
Ajandamin sayfasına not tutmaya başlayayım yine
Maşallah canım iyi vermişsin. İyi de almışsın onun öncesinde.
Pandemi öncesi 58 felandin sanırım.
1.5 ayda çok iyi vermişsin. Rakip güçlü![]()
Harika haber canimmmm dikkatli gidin cok sevindimYok canım emzirmiyorum o yüzden kilo veremiyorum 2.de hatırlıyorsun emzirirken nasıl güzel gidiyordu şimdi hasretle anıyorum o günleri.
Hosgeldin hayalcim cok sevindim gelmeneHadi o zaman ben de geleyim bari :))
Yok yok, onun burda kalması için heyecanlandırmak istedimBaktin ben tırtım eski rakibine göz kırptın hemen![]()
Tamam oldu o zamanYok yok, onun burda kalması için heyecanlandırmak istedim![]()
Maşallah canımGünayyyydııınnnnnnn
Kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyeti: Diyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,9kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:82,4kg
bu hafta:81.8 kg
fark:-600gr
Toplam fark:10.1 kg
Nihayet 81 göründü ama diyetisyenimden fırçayı yedim ..kaçamaklarım etkiledi tabii ..En az 1 kg gitmeliydi dedi..kaçamak mı yaptınız dediDedim kızımın doğum günü vardı yaptımmm itiraf ediyorum ama bu hafta söz yapmıycam
..Dedim dedim ama fırçadan kurtulamadım..
Haklı kadın ..Bu hafta zorlayacağım dedi ..Hakettim.
Öğlenleri bızzzt lara başladık..En sevmediğim sıvı beslenme..Ama çare yok eşim gelene kadar 79 u görmeliyim artık
![]()