Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın arkadaşlarım:KK68:

bu hafta sağlık sorunlarıyla geçti, devam ediyor.

yediklerime çok dikkat edemesem de abartmamaya çalışıyorum.

pilav yiyorum mesela ama asla abur cubur yemiyorum:KK5:
Çok geçmiş olsun.
dikkat et kendine, önce sağlık. Ve abur cuburu kesmek çok önemli bir adım.
Canım cuma yapsaydın keşke:confused:Ben de eşim gelince yaparım yoksa benim de canım çekti:KK66:

İşte birşeyler frenleyince oluyor.En Büyük KKBurası hepimize yarıyor kısaca.. hayal_hatun hayal_hatun

Geçmiş olsun dikkat et kendine

Ahh bu eşler :kızgın::kızgın:
Evet canım. Sen özellikle çok iyi gidiyorsun maşallah👏🏻👏🏻

sersum sersum canim içli köfteyi tartı günü geçtikten sonraya ertelememe sebebim, regl oldum olucam, gecikti hatta. Ondan sislikte var. Yarın her türlü + cikicam diye dün hayal_hatun hayal_hatun aklıma getirmişken o gazla yapayım dedim.

Aslında evde ıspanak var, bugün Boşnak böreği yapacaktım. Dün instigramda kesfette gördüm, baya canim istedi. Her türlü bugün kacamakli olacaktı yani 🙊

Çok geçmiş olsun.
dikkat et kendine, önce sağlık. Ve abur cuburu kesmek çok önemli bir adım.

Evet canım. Sen özellikle çok iyi gidiyorsun maşallah👏🏻👏🏻
teşekkür ederim canım. abur cubur olarak bir şey ikram edilip kabul ettiğim oldu. onlar da hafif şeyler. iki haftadır 3 kere falandır.

burdan menü paylaşmanın faydasını ben de çok görüyorum. insan bunu nasıl yazarım deyip bazı şeyleri yemekten vaz geçiyor:oops:

sersum sersum canim içli köfteyi tartı günü geçtikten sonraya ertelememe sebebim, regl oldum olucam, gecikti hatta. Ondan sislikte var. Yarın her türlü + cikicam diye dün hayal_hatun hayal_hatun aklıma getirmişken o gazla yapayım dedim.

Aslında evde ıspanak var, bugün Boşnak böreği yapacaktım. Dün instigramda kesfette gördüm, baya canim istedi. Her türlü bugün kacamakli olacaktı yani 🙊
Aman regl de geliyormuşş Sen hertürlü niyetine girmişsin zaten:KK53:..İçli köfte o olmasa börek amanın:confused::confused:Ben instada artık yemek tariflerini hızla geçiyorum canım çekmesin diye:KK70:

Z zeze_35 tatilin nasıl gidiyor canım..Sel oldu izmir hep iyisiniz değil mi? Köy İzmirdedir diye tahmin etmiştim..
Sorduğun için teşekkürler canım tatil guzel geciyor cocuklar icin iyi oldu Izmirde resmen afet yaşanmış şükür bizde bisey yok size bikac köy fotosu atayım

20210201_134904.webp 20210201_134904.webp

Eklentiler

• 20210201_134823.webp
    20210201_134823.webp
    54 KB · Görüntüleme: 24

Canım 2 tane ye fazla yeme bir şey olmaz bence;) bir de kendine kızartma canım, haşlayarak yap. Yarın rakiplerinde de çok fazla bir değişiklik olmayacak biri tatilde öteki bıldır yediği hurmaların derdinde :KK70::KK70:rahat ol 🤣
Sorduğun için teşekkürler canım tatil guzel geciyor cocuklar icin iyi oldu Izmirde resmen afet yaşanmış şükür bizde bisey yok size bikac köy fotosu atayım

Eki Görüntüle 2776039 Eki Görüntüle 2776039
Ooohh mis gibi 😋😋 tadını çıkar canım biz burda seni bekliyor olacağız nasılsa :))

Canım 2 tane ye fazla yeme bir şey olmaz bence:KK66: bir de kendine kızartma canım, haşlayarak yap. Yarın rakiplerinde de çok fazla bir değişiklik olmayacak biri tatilde öteki bıldır yediği hurmaların derdinde :KK70::KK70:rahat ol 🤣

Ooohh mis gibi 😋😋 tadını çıkar canım biz burda seni bekliyor olacağız nasılsa :))
Bende şekillerini haslamalik yuvarlak yaptım canim. Hatta kucuk küçük yaptım.

Eklentiler

• IMG_20210204_153954.webp
    IMG_20210204_153954.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 23
günaydın arkadaşlarım:KK68:

bu hafta sağlık sorunlarıyla geçti, devam ediyor.

yediklerime çok dikkat edemesem de abartmamaya çalışıyorum.

pilav yiyorum mesela ama asla abur cubur yemiyorum:KK5:
Canim gecmis olsun, abur cuburu kesmen cok iyi olmus bosver ye pilavi simdilkk miktari azaltsan yeterli
hayırlı sabahlar bu akşamı da güzel atlatırsam mikemmel olacak ama akşama eşim börek yiyelim dedii ağlıcammmmm :KK43:((
Cnim madem esin de sne de istedin yiyin borek ama az ye yanina yesilligi bol tut olmadi ayran da ye biz de sabah esimle birer dilim borek yedik disaridaydik onemlinolan miktari

Eki Görüntüle 2776039 Eki Görüntüle 2776039
Zezecim ne guzel gorunuyorlar bunlar boyle

Back
X