- 14 Ağustos 2013
- 1.669
- 4.314
- 333
düzelemedim bir türlü.Geçmiş olsun canim. Şimdi nasılsın ?
fiziksel, manevi her şey üst üste geldi, metabolizmam çöktü galiba.
olsun yıkılır gene kalkarım hayatta, daha önce yapmadığım şey değil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düzelemedim bir türlü.Geçmiş olsun canim. Şimdi nasılsın ?
1 kaşık lor bir kaşık mercimek canımCanım salatada mercimek kaç kaşık oluyor ?
Bende dün yaptım 3 kaşık koydum.
Çok geçmiş olsun.günaydın arkadaşlarım
bu hafta sağlık sorunlarıyla geçti, devam ediyor.
yediklerime çok dikkat edemesem de abartmamaya çalışıyorum.
pilav yiyorum mesela ama asla abur cubur yemiyorum![]()
Evet canım. Sen özellikle çok iyi gidiyorsun maşallahCanım cuma yapsaydın keşkeBen de eşim gelince yaparım yoksa benim de canım çekti
İşte birşeyler frenleyince oluyor.Burası hepimize yarıyor kısaca..
hayal_hatun
Geçmiş olsun dikkat et kendine
Ahh bu eşler![]()
Çok geçmiş olsun.
dikkat et kendine, önce sağlık. Ve abur cuburu kesmek çok önemli bir adım.
Evet canım. Sen özellikle çok iyi gidiyorsun maşallah![]()
teşekkür ederim canım. abur cubur olarak bir şey ikram edilip kabul ettiğim oldu. onlar da hafif şeyler. iki haftadır 3 kere falandır.Çok geçmiş olsun.
dikkat et kendine, önce sağlık. Ve abur cuburu kesmek çok önemli bir adım.
Evet canım. Sen özellikle çok iyi gidiyorsun maşallah![]()
Aman regl de geliyormuşş Sen hertürlü niyetine girmişsin zatensersum canim içli köfteyi tartı günü geçtikten sonraya ertelememe sebebim, regl oldum olucam, gecikti hatta. Ondan sislikte var. Yarın her türlü + cikicam diye dün
hayal_hatun aklıma getirmişken o gazla yapayım dedim.
Aslında evde ıspanak var, bugün Boşnak böreği yapacaktım. Dün instigramda kesfette gördüm, baya canim istedi. Her türlü bugün kacamakli olacaktı yani![]()
Ohhh miss gibi köy havası var resimlerde bile.Sorduğun için teşekkürler canım tatil guzel geciyor cocuklar icin iyi oldu Izmirde resmen afet yaşanmış şükür bizde bisey yok size bikac köy fotosu atayım
Eki Görüntüle 2776039 Eki Görüntüle 2776039
Oyy oyyy oyyyy harikaaa....Afiyetler olsun...Gelince artı çıktım diye üzülme bunlar her şeye değerSorduğun için teşekkürler canım tatil guzel geciyor cocuklar icin iyi oldu Izmirde resmen afet yaşanmış şükür bizde bisey yok size bikac köy fotosu atayım
Canım o gördüklerinden sadece yarim pide yedim ince olanlardan fazla çıkarım o kesin tabiiOyy oyyy oyyyy harikaaa....Afiyetler olsun...Gelince artı çıktım diye üzülme bunlar her şeye değer![]()
Canım 2 tane ye fazla yeme bir şey olmaz bencesersum canim içli köfteyi tartı günü geçtikten sonraya ertelememe sebebim, regl oldum olucam, gecikti hatta. Ondan sislikte var. Yarın her türlü + cikicam diye dün
hayal_hatun aklıma getirmişken o gazla yapayım dedim.
Aslında evde ıspanak var, bugün Boşnak böreği yapacaktım. Dün instigramda kesfette gördüm, baya canim istedi. Her türlü bugün kacamakli olacaktı yani![]()
Ooohh mis gibiSorduğun için teşekkürler canım tatil guzel geciyor cocuklar icin iyi oldu Izmirde resmen afet yaşanmış şükür bizde bisey yok size bikac köy fotosu atayım
Bende şekillerini haslamalik yuvarlak yaptım canim. Hatta kucuk küçük yaptım.Canım 2 tane ye fazla yeme bir şey olmaz bencebir de kendine kızartma canım, haşlayarak yap. Yarın rakiplerinde de çok fazla bir değişiklik olmayacak biri tatilde öteki bıldır yediği hurmaların derdinde
rahat ol
Ooohh mis gibitadını çıkar canım biz burda seni bekliyor olacağız nasılsa :))
Canim gecmis olsun, abur cuburu kesmen cok iyi olmus bosver ye pilavi simdilkk miktari azaltsan yeterligünaydın arkadaşlarım
bu hafta sağlık sorunlarıyla geçti, devam ediyor.
yediklerime çok dikkat edemesem de abartmamaya çalışıyorum.
pilav yiyorum mesela ama asla abur cubur yemiyorum![]()
Cnim madem esin de sne de istedin yiyin borek ama az ye yanina yesilligi bol tut olmadi ayran da ye biz de sabah esimle birer dilim borek yedik disaridaydik onemlinolan miktarihayırlı sabahlar bu akşamı da güzel atlatırsam mikemmel olacak ama akşama eşim börek yiyelim dedii ağlıcammmmm((
Zezecim ne guzel gorunuyorlar bunlar boyleSorduğun için teşekkürler canım tatil guzel geciyor cocuklar icin iyi oldu Izmirde resmen afet yaşanmış şükür bizde bisey yok size bikac köy fotosu atayım