Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim seni cok iyi anliyorum cok cunku o yollardan gectim senin olayin yemek degil aslinda yemek senin rahatlama bicimin, sorun cok baska yerlerdedir emin ol buna eger ben psikologa gitmeseydim bu bagi cok zor anlayacaktim o nedenle seni anliyorum ancak kendine deger vermelisin zaman ac kendine kuzum bir sekilde stresti azaltacak yontemler dusun sen huzurlu olursan yemek yemegi bu kadar cok istemeyeceksin, bir de tabi fiziksel bir korbon bagimliligi var bunu da probiyotik omg vs takviyerleiyle yenebilirsin, sunnet konusuna da gelince eminim atlatacaksiniz sunneti yaptirip evde bakarsin cocuklara zaten cikilmiyor disari

Canimm cok gecmis olsun cokkj uzuldum gercekten nasilsin simdi

Zezecim gecmis olsun annecigine canim, ne zaman doneceksin

Canim bugun bende de basmati pirinc var, sen eger normal bir pilav gibi yag koyarak yapacaksan yapabilirein ama ben yag koymuyorum canim, ocaga aliyorum pirinci yikadiktan sonra, ustune suyunu koyuyorum altini kisip suyu cekene kadar pisiriyorum tuz da atabilirsin sonra demlenince yiyorum, yag koymuyorum bir de ordan kalori gelmesin diye
Can açısıyla egzersiz yapmaya çalışıyorum 😐😔

Ben neden oldugunu biliyorummmmmm😊 hayalcim gecenkerde bir kitapta birsey okudum sana gonderecektim keske gonderseymisim canim suanda kendime kizdim😢 ertesi gun direk diyete donulmuyor cnim birkac gun izin ver ke dine ben simdi cok kacirsam bikac gun diyet yapamam mesela beden izin vermiyor hemen ortaya donersin once sonra yine devam edersin canim, neden diye susunmek iatemiyorum demissin haklisin ama dusunup bulmadan da bu dongu bitmiyor canim 😢😢 ama simdi uzulme tamam mi
Beni anladığını biliyorum.
Ama burda bunları konuşmaktan sıkıldım. Eğlenerek zayıflamak burda maksat. Ben de eğlenmek ve zayıflamak istiyorum. Ötesi benim kişisel sorunlarım.

Yarın sıfırdan başlamak istiyorum. Sanki ilk kez diyet yapar gibi. Emeklerim boşa gitti psikolojisinden sıyrılıp. Bakalım başarabilecek miyim. Olmazsa da olmaz yapacak bir şey yok.

Aytanesii Aytanesii çok geçmiş olsun. Ben böyle zaman zaman kendi derdime düşüp etrafımla ilgilenmem. Daha doğrusu istesem de olmaz bu. Zamanla çözersin beni :)

A aaadddaaa Safransari Safransari okuyucuu okuyucuu @demirleke
Hepinize selamlar,
Bugün tartılmadım. Yani burdan gizlemek değil kendimden gizledim. Moralimi bozmak istemedim. Çünkü belki 62-63 çıkacaktım.

Kaçamak değil atak şeklinde yiyorum. Ne bulursam yiyorum bazan hiç zevk almadan.
bir Sebebi olabilir ama bunlarla kafa şişirmek istemiyorum...

Bugün yeniden başlamak için bismillah dedim ama sonuç yine hüsran.
Bu kez toparlayamıyorum ama inşallah yine olur.
Safransarı seni tebrik ediyorum gerçekten mükemmel bir sonuç. Sen bana bakma devam et:) belki bir gün yakalarım seni ama önümüzdeki birkaç hafta içinde çok zor😊
Seni seviyorum ❤️❤️❤️

Hepinize selamlar,
Bugün tartılmadım. Yani burdan gizlemek değil kendimden gizledim. Moralimi bozmak istemedim. Çünkü belki 62-63 çıkacaktım.

Kaçamak değil atak şeklinde yiyorum. Ne bulursam yiyorum bazan hiç zevk almadan.

Safransarı seni tebrik ediyorum gerçekten mükemmel bir sonuç. Sen bana bakma devam et:) belki bir gün yakalarım seni ama önümüzdeki birkaç hafta içinde çok zor😊
Canım yazını gördüğüme sevindim, buralardaysan hala umut var demektir ;)
2-3 kilo almamisindir 1 hafta, düştüğünü yerden kalka kalka bugünlere geldik, şükür halimize.
Yarın güzel bir başlangıç olur inşallah. Adanın da dediği gibi, ardından şok diyetler felan daha çok motivasyon düşürüyor. Normal beslenmeme dönmen bir yeter. Cabuk alınan kilo çabuk veriliyor. Seninki daha kilo olmamıştır odemdir. Kalıcı olmadan toparlanirsin inşallah.

Ama burda bunları konuşmaktan sıkıldım. Eğlenerek zayıflamak burda maksat. Ben de eğlenmek ve zayıflamak istiyorum. Ötesi benim kişisel sorunlarım.

Yarın sıfırdan başlamak istiyorum. Sanki ilk kez diyet yapar gibi. Emeklerim boşa gitti psikolojisinden sıyrılıp. Bakalım başarabilecek miyim. Olmazsa da olmaz yapacak bir şey yok.

Aytanesii Aytanesii çok geçmiş olsun. Ben böyle zaman zaman kendi derdime düşüp etrafımla ilgilenmem. Daha doğrusu istesem de olmaz bu. Zamanla çözersin beni :)
2 gune gider o kilolar hayal icin nedir kiiiiiiiiii😊😊o kadar kilo gitti senden bi 10 kg ile baslamak var bi 3 kilo ile baslamak var sen azla baslayacaksin cok sey basardin hicc bozma moralini😊

Rumuz safransari
Başlangıç : 62.8
Geçen hafta: 58.9
Bu hafta: 58.5
Fark: -400 gr
Canım çok sevindim harikasın... :KK9: :KK9: :nazar: :nazar:
Evet canim.
İnan bu kiloyu görünce ağlayacak kadar duygusallasiyirum.
Haftada bazen 100 Gr bazen 400 Gr gidiyor. Ama ekşi olmak çok güzel.
Dün markatte uzun zamandır görmediğim bir arkadaşla karşılaştık. İlk söylediği şey ne kadar zayıflamışsin oldu. Biraz abartılı söyledi ama yine de hoşuma gitti. Verilen kilo çok değil 3-4 kilo, sporsuz olduğu için çok farkedilecek kadar değil ama yine de eksiyi görmek çok güzel.
İnsan sevinmez miii..ben de 79 u görünce öyle olacağım inşallah
Hastanede 😭 iki dizimdede yırtık ve kıkırdak zedelenmesi varmış yandım anlıycağın
Çok geçmiş olsun canım..Bak işte geçenlerde konuşmuştuk iyi bakmalıyız kendimize diye bundan sonra daha da dikkatli ol..Tombik kızını kucağında falan taşıma:cry:
Hepinize selamlar,

Canım bu da geçici sen buradasın ve düzeltirsin toparlarsın durumu..Motivasyonu düşürmek yok..:KK19:

Ne demek kafa şişirmek...:KK20::KK200::KK200:Biz beraberce aşıyoruz her zorluğu yıllardır:KK68:
sersum sersum sersumcum senin tarti gunun ne zamandi diyetisyenle carsambalari miydi?
Canım bugündü..yazıcam az sonra ama 79 yine gelmedi..:KK51::KK51:

Selam kızlar..Regl bugün bitti sanırım şişliği daha gitmedi 300 gramcık gitmiş ..Olsun napalım..Buna da şükür..

Kilo bildirimi

rumuz:sersum
diyeti: Diyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,9kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:80,5kg
bu hafta:80,2 kg
fark:-3gr
Toplam fark:11.7 kg

Selam kızlar..Regl bugün bitti sanırım şişliği daha gitmedi 300 gramcık gitmiş ..Olsun napalım..Buna da şükür..

Kilo bildirimi
Haftaya inşallah 7 Ler başlıyor :KK24:

Çok duygulandım ne diyeceğimi bilemiyorum 😢
2 gune gider o kilolar hayal icin nedir kiiiiiiiiii😊😊o kadar kilo gitti senden bi 10 kg ile baslamak var bi 3 kilo ile baslamak var sen azla baslayacaksin cok sey basardin hicc bozma moralini😊
Kilodan ziyade hayatımın böyle inişli çıkışlı olmasına çok üzülüyorum. Yoruldum artık sanırım... ve maalesef bugün de olmadı yine çok yedim:(
Canım çok sevindim harikasın... :KK9: :KK9: :nazar: :nazar:

İnsan sevinmez miii..ben de 79 u görünce öyle olacağım inşallah

Çok geçmiş olsun canım..Bak işte geçenlerde konuşmuştuk iyi bakmalıyız kendimize diye bundan sonra daha da dikkatli ol..Tombik kızını kucağında falan taşıma:cry:

Canım bu da geçici sen buradasın ve düzeltirsin toparlarsın durumu..Motivasyonu düşürmek yok..:KK19:

Ne demek kafa şişirmek...:KK20::KK200::KK200:Biz beraberce aşıyoruz her zorluğu yıllardır:KK68:

Canım bugündü..yazıcam az sonra ama 79 yine gelmedi..:KK51::KK51:
Sersumcum sağol canım🌺
Galiba bunları konuşmayı ben kendim istemiyorum. Adaya dediğim gibi yoruldum, sıkıldım... yine menü paylaşıp günlük muhabbetlere dönmek istiyorum.

Hepinizden dua bekliyorum:KK200:

Kilo bildirimi
Sersumcum harikasin canim benim olsun gelir 7 ler hic buyutmeyelim ben verdin mi diye merak etmistim nitekim vermissin istikrar inemli bence canim ve harika gidiyor masallah😊😊

Haftaya inşallah 7 Ler başlıyor :KK24:
İnşallah canım..:rolleyes::rolleyes:
Çok duygulandım ne diyeceğimi bilemiyorum 😢

Kilodan ziyade hayatımın böyle inişli çıkışlı olmasına çok üzülüyorum. Yoruldum artık sanırım... ve maalesef bugün de olmadı yine çok yedim:KK43:

Sersumcum sağol canım🌺
Galiba bunları konuşmayı ben kendim istemiyorum. Adaya dediğim gibi yoruldum, sıkıldım... yine menü paylaşıp günlük muhabbetlere dönmek istiyorum.

Hepinizden dua bekliyorum:KK200:
Dualarımız seninle canım..Geçelim hep günlük muhabbetlere sen nasıl iyi hissedeceksen..Ama burada olman sana da bize de iyi geliyor bunu bil.. :KK200: :KK19:
sersum sersum yazmayı unuttum, ilerlemen çok güzel gayet iyi gidiyorsun maşallah 🧿
Sağol canım:KK68:
Sersumcum harikasin canim benim olsun gelir 7 ler hic buyutmeyelim ben verdin mi diye merak etmistim nitekim vermissin istikrar inemli bence canim ve harika gidiyor masallah😊😊
Sağol canımm:KK68: ..Ben de öyle düşünüyorum motivasyonum tamEn Büyük KKEn Büyük KK..Eşim gelmeden göreceğim 7 leri inşallah..Haftaya bugün geliyor hayırlısıyla:rolleyes::rolleyes:

Annemin aşısını yaptırdım geldim..Şimdi kızım noodle yapıyor azcık ondan yerim akşam normal diyet menüme dönerim..Tartı günümde azcık nefsimin çektiklerinden yiyorum sorun da olmuyor..Diyetisyenim de arada abartmadan kaçamak yaptığınızı biliyorum ama abartmayın diyor..:KK53:

Back
X