Can açısıyla egzersiz yapmaya çalışıyorumCanim seni cok iyi anliyorum cok cunku o yollardan gectim senin olayin yemek degil aslinda yemek senin rahatlama bicimin, sorun cok baska yerlerdedir emin ol buna eger ben psikologa gitmeseydim bu bagi cok zor anlayacaktim o nedenle seni anliyorum ancak kendine deger vermelisin zaman ac kendine kuzum bir sekilde stresti azaltacak yontemler dusun sen huzurlu olursan yemek yemegi bu kadar cok istemeyeceksin, bir de tabi fiziksel bir korbon bagimliligi var bunu da probiyotik omg vs takviyerleiyle yenebilirsin, sunnet konusuna da gelince eminim atlatacaksiniz sunneti yaptirip evde bakarsin cocuklara zaten cikilmiyor disari
Canimm cok gecmis olsun cokkj uzuldum gercekten nasilsin simdi
Zezecim gecmis olsun annecigine canim, ne zaman doneceksin
Canim bugun bende de basmati pirinc var, sen eger normal bir pilav gibi yag koyarak yapacaksan yapabilirein ama ben yag koymuyorum canim, ocaga aliyorum pirinci yikadiktan sonra, ustune suyunu koyuyorum altini kisip suyu cekene kadar pisiriyorum tuz da atabilirsin sonra demlenince yiyorum, yag koymuyorum bir de ordan kalori gelmesin diye