Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu akşam gelecek canim.
Bende evde işlerle oyalandigim kadar oyalanmayi planlıyorum. Ama işte 24 saat aynı evde .....
Buraya menüleri yazmaya devam edeceğim. İpin ucunu kaçırmamak için.
Akşam yemegimi biraz önce yedim. Ayıp olur birlikte yiyelim denedim. Akşam 8 de gelecek. Oğluyla yer artık. Bu bile büyük başarı benim için 😄

Kızlar selam...Geçmişe bir iki bakayım dedim beğen attım ama çok birikmiş okuyamam..Hepiniz iyisinizdir umarım..
Bizde taşınma telaşı malum gelemiyorum..Bir boşluk buldum yazayım dedim..Ev bulduk tam istediğimiz gibi çok şükür Allahım sağlıkla oturmayı nasip etsin..:dua:Dün elektrik su gaz açıldı bugün yarın temizlik salı taşınırız sanırım..Diyete de ara verdim diyetisyenime de söyledim yapamıyorum diye 3 hafta kadar izin yapacağım..çok abartmamaya gayret ediyorum ama olmuyor bazen..Sonrasında bakacağım 1-2 kiloyla atlatırım sanırım..Gelince iyice sıkarım gider onlarda...

Benden bu kadar işler bitince gelirim öptüm hepinizi:KK15:

Hayırlı olsun sersum cum gönlünüze göre bulmuşsunuz maşallah Allah güle güle oturmak nasip etsin sağlık mutluluk ile
Ben geldim sen çıktın diyetten halbuki idolümdün son zamanlarda sürekli seni takip ediyor ilham alıyordum nolur kısa zamanda dön 🤲 tabiki dinlen ben 1 yıldır dinleniyorum mesela 😬🙄🤪
Hiç taşınmadım rabbim ev alıp taşınmayı nasip eder inşallah banada bakıyorum sürekli ilanlara Allah kolaylık versin sanada 💐💐💐
Sersumcum hemem bulmussunuz bu ne hiz masallah harika, evi yerlestikten sonra resim atmayi unutma sakin😊 diyeti korumaya ya da bi iki alsan bile yeterli insallah kalani hemen do unce veirrsin cnm 😊
hello kızlar . nasılsınız . iyi misiniz .
işlerimin karışıklığı tam olarak bitmemekle birlikte az biraz daha rahatladı sanki.
ama belli olmuyor . her an her şey olabilir. :KK53:
Allah korusun .

yeme içme olaylarım aynı devam .
tartıma pil aldım ama tartılamadım inanın .
akşam tartıldığımda 54.6 çıkmıştım . sabah tartılmak aklıma gelmiyor .koştururken .
ama tartılcam bakalım . neyim .
şu an kilomdan memnunum . vermek istemiyorum . uzun zamandır bu kiloya çıkmamıştım . yıllar oldu. :KK53:
Canim sen de bu surecte sersuma biraz yaklasirsin en azindan o gelince devam edersiniz, sersum baya ilerledi sen de ilerleyeceksin insallah

Sabah kahvaltısı
Bir haşlanmış yumurta
Yarım salatalık
Bir adet muzbir adet çilek
Bir dilim ekmek
İki çatal bal kaymak
6 adet kolojenli çörekotlu peynir topları
7 adet zeytin
Şehirde işlerim vardı arabada midem bulandı kızı kaynanamda almaya gittim patates başlamış içine dereotu maydanoz ve yeşil soğan koymuş bulantım geçsin diye iki kaşık yedim bastırdı limonlu siyah çay içtim akşam yemeğindede pırasa var olmazsa yanına fazladan haşlanmış yumurta var onuda yiyebilirom resim atıcam porsiyon fazla kaçmasın diye 🙂🤗

Dün akşam iki bardak yeşil çay içtim
Lakin baya kaşındım bana dokunan çaylar herhalde yada balda olabilir mi diye düşünüyorum endokrinoloji uzmanına randevu almaya calıstm vermedi sistem sanırım önce dahiliye görmesi gerekiyor dahiliye uzmanına alıcam randevu ayın 12 sinde ortapedi yere var ikisini bir hallederim diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canim dahiliye gidiyosun önce dahiliye doktoru önce sisteme girecek endokrinoloji ye öyle sevkediyor söyle doktora endokronoli servisine gitmek istediğini eğer sen nerden biliyorsun bunu dersen hashimato hastasiyim yıllarca dahiliyeden endokronoli servisine geçmek için beklemiştim 2 senedir esisteme gectide oh be dedim.

Çok geçmiş olsun canim dahiliye gidiyosun önce dahiliye doktoru önce sisteme girecek endokrinoloji ye öyle sevkediyor söyle doktora endokronoli servisine gitmek istediğini eğer sen nerden biliyorsun bunu dersen hashimato hastasiyim yıllarca dahiliyeden endokronoli servisine geçmek için beklemiştim 2 senedir esisteme gectide oh be dedim.
Daha önce gittim endokrinoloji uzmanına lakin Erzurum a gelince gitmedin nodüllerden enjeksiyon yaptırıyorum ya kaç yıl geçti belki bir daha yapılsa daha rahatlıycam baya iyi geliyor enjeksiyon bende dahiliye uzmanına alıcam randevu

Kızlar bu egzersiz ller yapıyorum e tanesini yapabildim anca eve gelince am tüm kaslarım ört durumda şuan çok yorucu birde yatmısken deyip sağ sol yan mekik sağ sol bacak ve kol hareketi birde düz yarım mekik hareketi yaptım dizim ve belim rahatsız olmasın diye çok yoruldum e günüdür de bu şekilde yapıyorum karnım ve bacaklarım çok acıyor feci kas çalıştırıyor çok zor
IMG20210301170055.webp

Kızlar bu egzersiz ller yapıyorum e tanesini yapabildim anca eve gelince am tüm kaslarım ört durumda şuan çok yorucu birde yatmısken deyip sağ sol yan mekik sağ sol bacak ve kol hareketi birde düz yarım mekik hareketi yaptım dizim ve belim rahatsız olmasın diye çok yoruldum e günüdür de bu şekilde yapıyorum karnım ve bacaklarım çok acıyor feci kas çalıştırıyor çok zor
Eki Görüntüle 2794496
Bu çok iyi bir durum ilk yaptıysan vucud alışıyor demek bu ben ilk yaptigimda uygun karnımın artışında katılmasından duramamıştım yaptıkça vücuttaki ağrılar gider canim alışkanlık yapar vucud hareketlere.

Eki Görüntüle 2794496
Ilk gün işkence gibi gelir bu hareketler hatta ertesi gün yapmak bile istemezsin lütfen kendini fazla zorlamadan yap atıyorum günde 20 mi yazıyor 5 yap başla sonra tekrar 5 yap dinlen öyle yüklenme ben o hataya düştüm sonra tekrar 5 yap 10 saniye nefes al tekrar 5 yap seti öyle öyle tamamlarsın ben bu sistemi yeni öğrendim sonra alınıncaya kadar 3 gün böyle dene daha sonra gittikçe ağrıların azalmaya başlayacak denemiş biri olarak söylüyorum sakın çok yüklenme ilkgun hareketlerden soğursun benim öyle olmuştu her setleri ayırarak yap ilk sete başladın 5 dur 10 saniye nefes al ver içinden de ben bunuda başarırım

Muz tutmuyo ona o kıvamı veren bal veya pekmez harmanlayıp toparlanmasını sağlıyor katilasmasinin sebebi içindeki baldan vveya pekmezden muz eklersen yumuşacık olur canim
🙈Çok geç artık cnm
yaptım kuzinemde ağır ağır pişiyor biraz kurudu kestim tekrar attım pişiyor içine yumuşak muz, 1 elma rendesi yulaf unu +ezmesi ceviz, tarçın, fındık ezmesi portakal kabuğu keten tohumu çiya baya birşey eklemişim kuru üzüm fıstık yakışırdı evde olanları koydum
Eşim 2 gündür çocuklara eti yulaf bar getiriyordu üzümlü fıstıklı tanesi 1 lira tadına baktım onda bal vardı ve yumuşaktı evde yapmak daha mantıklı

🙈Çok geç artık cnm
yaptım kuzinemde ağır ağır pişiyor biraz kurudu kestim tekrar attım pişiyor içine yumuşak muz, 1 elma rendesi yulaf unu +ezmesi ceviz, tarçın, fındık ezmesi portakal kabuğu keten tohumu çiya baya birşey eklemişim kuru üzüm fıstık yakışırdı evde olanları koydum
Eşim 2 gündür çocuklara eti yulaf bar getiriyordu üzümlü fıstıklı tanesi 1 lira tadına baktım onda bal vardı ve yumuşaktı evde yapmak daha mantıklı
Ohh eline sağlık artık yapcak bisey yok boşver iyi olmuştur o canın saolsun

Ben akşam yemegim pazı ve ıspanak yemeği ve ev yoğurdu öğleden sonra 1 kase yaptığım granoladan yedim. Su 2.5 litre oldu. 3 tamamlarım geceye kadar. Yemek olayını bitirmiş oldum böylece bugün biraz dengesiz oldu sabah kahvaltısını sağlam yaptığım için öğlen yemeği yemeyerek dengeledim. Çünkü spor yapamadım bugün tembelim spor konusunda.

Biraz fazla oldu ama sebze diye bugünlük böyle oldu pırasa yemeğinij içine birtanede yumurta kırdım protein de olsun diye yoğurdu koymadım porsiyon fazla diye yemeği akşam 6 gibi yedim iki saat sonra da bir parça doğal Köme yedim tatlı isteyince canım içinde cevizde vardı ara öğün gibi oldu kömeyi çoğunuz biliyorsunuz zaten yeşil çayda içtim kiraz saplı
IMG20210303174725.webp

Günaydın kızlar sıcacık bir günden merhaba bugün uykumu tam alamadım sandım vardı erkenden uyandım sabah kalkınca 1 bardak limonlu su içtim metabolizmayı çalıştıriyor demişti doktorum alışkanlık haline getirdim filtre kahve canim istemedi regl doneminde icmiyorum tetikliyor sanciyi.sabah kahvaltısı dün akşamdan pazı ve ıspanak kalmıştı onları karistirdim içine 2 tane yumurta kırdım biraz rendelenmiş mızrakla peyniri attım harmanladım benim deyimimle paz ıs yumurta yedim 3 kasik. cherry domates salatalık dilimleri beyaz çay içtim. Bugün atirtistirmalik olarak salata kokteyl yapiyorum spordan sonra yapicam yazarim simdi detoks zamani maydonoz elma roka ve limonla smothie yapicam eger bir aksilik olmazsa fotosunu aticam bunu arada yapmak lazım kızlar inanılmaz ödem atiyor sık sık yapıyorum ben şişkinlik olmasını engelliyor.bu smothie normalde ac karnina kahvaltidan once yapılıyor fakat istahi kestigi icin kahvaltidan sonra ve biraz fazla kacirdim deduginiz anlarda cok ise yariyor 😉😉😉😉😉

Günaydın kızlar sıcacık bir günden merhaba bugün uykumu tam alamadım sandım vardı erkenden uyandım sabah kalkınca 1 bardak limonlu su içtim metabolizmayı çalıştıriyor demişti doktorum alışkanlık haline getirdim filtre kahve canim istemedi regl doneminde icmiyorum tetikliyor sanciyi.sabah kahvaltısı dün akşamdan pazı ve ıspanak kalmıştı onları karistirdim içine 2 tane yumurta kırdım biraz rendelenmiş mızrakla peyniri attım harmanladım benim deyimimle paz ıs yumurta yedim 3 kasik. cherry domates salatalık dilimleri beyaz çay içtim. Bugün atirtistirmalik olarak salata kokteyl yapiyorum spordan sonra yapicam yazarim simdi detoks zamani maydonoz elma roka ve limonla smothie yapicam eger bir aksilik olmazsa fotosunu aticam bunu arada yapmak lazım kızlar inanılmaz ödem atiyor sık sık yapıyorum ben şişkinlik olmasını engelliyor.bu smothie normalde ac karnina kahvaltidan once yapılıyor fakat istahi kestigi icin kahvaltidan sonra ve biraz fazla kacirdim deduginiz anlarda cok ise yariyor 😉😉😉😉😉
Günaydın cnm afiyet olsun ben de birazdan spora başlıcam tarçınlı Türk kahvesi içtim az önce 2 bardak su, kilomda değişiklik yok yatana kadar 10bin adımıda tamamlamıştım
Salata tarifinide bekliyorum
Birde yaş kilo kendinden bahsetmedin

Günaydın cnm afiyet olsun ben de birazdan spora başlıcam tarçınlı Türk kahvesi içtim az önce 2 bardak su, kilomda değişiklik yok yatana kadar 10bin adımıda tamamlamıştım
Salata tarifinide bekliyorum
Birde yaş kilo kendinden bahsetmedin
Yaşım 41 1.85 boyum kilom başladığımda 103 tu söylemesi ayıp şimdi 88 olmuşum

Back
X