Bu akşam gelecek canim.
Bende evde işlerle oyalandigim kadar oyalanmayi planlıyorum. Ama işte 24 saat aynı evde .....
Buraya menüleri yazmaya devam edeceğim. İpin ucunu kaçırmamak için.
Akşam yemegimi biraz önce yedim. Ayıp olur birlikte yiyelim denedim. Akşam 8 de gelecek. Oğluyla yer artık. Bu bile büyük başarı benim için![]()
Kızlar selam...Geçmişe bir iki bakayım dedim beğen attım ama çok birikmiş okuyamam..Hepiniz iyisinizdir umarım..
Bizde taşınma telaşı malum gelemiyorum..Bir boşluk buldum yazayım dedim..Ev bulduk tam istediğimiz gibi çok şükür Allahım sağlıkla oturmayı nasip etsin..Dün elektrik su gaz açıldı bugün yarın temizlik salı taşınırız sanırım..Diyete de ara verdim diyetisyenime de söyledim yapamıyorum diye 3 hafta kadar izin yapacağım..çok abartmamaya gayret ediyorum ama olmuyor bazen..Sonrasında bakacağım 1-2 kiloyla atlatırım sanırım..Gelince iyice sıkarım gider onlarda...
Benden bu kadar işler bitince gelirim öptüm hepinizi![]()
Sersumcum hemem bulmussunuz bu ne hiz masallah harika, evi yerlestikten sonra resim atmayi unutma sakinHayırlı olsun sersum cum gönlünüze göre bulmuşsunuz maşallah Allah güle güle oturmak nasip etsin sağlık mutluluk ile
Ben geldim sen çıktın diyetten halbuki idolümdün son zamanlarda sürekli seni takip ediyor ilham alıyordum nolur kısa zamanda döntabiki dinlen ben 1 yıldır dinleniyorum mesela
Hiç taşınmadım rabbim ev alıp taşınmayı nasip eder inşallah banada bakıyorum sürekli ilanlara Allah kolaylık versin sanada![]()

Canim sen de bu surecte sersuma biraz yaklasirsin en azindan o gelince devam edersiniz, sersum baya ilerledi sen de ilerleyeceksin insallahhello kızlar . nasılsınız . iyi misiniz .
işlerimin karışıklığı tam olarak bitmemekle birlikte az biraz daha rahatladı sanki.
ama belli olmuyor . her an her şey olabilir.
Allah korusun .
yeme içme olaylarım aynı devam .
tartıma pil aldım ama tartılamadım inanın .
akşam tartıldığımda 54.6 çıkmıştım . sabah tartılmak aklıma gelmiyor .koştururken .
ama tartılcam bakalım . neyim .
şu an kilomdan memnunum . vermek istemiyorum . uzun zamandır bu kiloya çıkmamıştım . yıllar oldu.![]()