Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım kardeşim ve babama bulaşmadi sanırım onlar iyiler.

Annemde ağrısı var işte canim. Sürekli başı yastıkta yatıyor. Ondan önce ayağını incitmisti, o yüzden hastaneye gitti hastaneden kaptiginindusunuyoruz. Ayağının ağrısı da çok, iç kanama olmuş ayakta kırık yok ama.

Hem ayak ağrısı hem Corona üst üste geldi yani onda.
Ahh canım ya rabbim şifalar versin inşallah
Canım 3-4 günlük gecikme çok değil stres yapma
🤲🤲🤲İnşallah cnm

Galiba en son İngilizce dersinde hocadan duymuşum, good morningi okuyunca teacher kendiliğinden çıktı :)))
Benim de annem ve teyzoşlarım öğretmen😇 babam ve eniştoşlarım da öyle 😂😂
Ahahahah😅hayalcim bu arada annenjn ogretmen olduguni bilmiyordum ben😊

Kahvaltı

1 dilim yumurtalı ekmek
1 kk peynir
7 zeytin
1 salam

Ara
Küçük muz
5 badem
6 kuru üzüm

Akşam
3 kaşık patetesli mantı
2 kaşık tavuk sote

Şimdi 1 dilim kek ile bir bardak sütlu kahve içtim.
Yarin niyetli olacağım. Yatmadan önce de 1 haşlanmış yumurta ile bir küçük muz yerim sahur niyetine.

Evet once dun aksam yediklerimiz yazayim misafirim vardi bikac tatli kasofi meze yedim oatlican, kereviz, girit ezme yanina 2 lokma miair ekmegi tatli niyeyine bikac larca cikokata
Bu sabah okuldaydim arkadas yapmis borek 2 dilim yedim, yarim elmali kurabiye kahve ilr
Oglen 14.gibi kore retoranina gittik arkadaslar seviyor tofu yedim kizarmis yemez olaydim midem bulandi cok heralde kizarmis diye
Aksam bi lokma ekmek 2 kasik patlican 1 kasik yogurt 2 isirik cikolata
Bu arada ben nerseyse hergun 15 bin adim atiyorum

Ben de sevindim sizin adiniza😊Benim de kendim, kayinvalidem, kayinpederim ogretmeniz,
Saygilarimi sunarım size hocam bir öğretmen ailesinin kizi olarak saygım ve sevgim sonsuz sizlere. ❤❤❤❤❤❤❤❤ kendimde eğitmenlik yaptığım sürede anladim ailemin ne kadar kutsal bir meslek yaptığını..... bütün öğretmenlerin sizin ,ailenizin ,benim ailemin, teyzoslarimin, turkiyenin heryerince canla basla calisan butun öğretmenlerin vallahi saygıyla eğiliyorum. ❤❤❤❤❤❤👏👏👏

yakın canım . 10 km .
öğle arası git gel yapıyorum . tam mesaiye geçtik ya. mecbur .
büyük oğlanın lise sınavı vardı.
ortanca okuldaydı.
küçük evde tek kalacak diye biraz fazla sürat yaptım hatta. onu düşünüyordum daha yavaş gitmeliyim diye. 3 kez ceza yedim 1 ayda. şu ara gelen ceza yok bin şükür.
gözüm hız göstergesinde hep . sınırı aşmadığımı düşünüyorum . ışıkları da ihlal etmedim . daha dikkatliyim .
6 ay olmuş arabayı alalı.
şimdi sıfır araba bakıyorum . 140-150 ye en ucuzlardan .
ikinci el sanayiden çıkmıyor canımcım.

sen neler yapıyorsun . iyi misin . işte misin .
Hayırlısi olsun cnm inşallah en güzelinden
Bende kullandım spontane gelişti eşim hadi geç direksiyon a dedi boş bir arazide cesaretim yoktu 2 3 defa sürünce çok sevdim 😍kızımda sürdü oda çok sevdi

Kardeşin de 🤭 beden eğitimi öğretmeniydi demi ?
Başka mesleği yapsada.
Aynen safrancim o da ogretmen, senin hafizana bayiliyorim valla,😊bugun nasil gecti kv ile😊
Saygilarimi sunarım size hocam bir öğretmen ailesinin kizi olarak saygım ve sevgim sonsuz sizlere. ❤❤❤❤❤❤❤❤ kendimde eğitmenlik yaptığım sürede anladim ailemin ne kadar kutsal bir meslek yaptığını..... bütün öğretmenlerin sizin ,ailenizin ,benim ailemin, teyzoslarimin, turkiyenin heryerince canla basla calisan butun öğretmenlerin vallahi saygıyla eğiliyorum. ❤❤❤❤❤❤👏👏👏
Cok tesekkurler 🥰 benim de annelere cokkk saygım var, şapka çıkarıyorum onlerinde🥰

Aynen safrancim o da ogretmen, senin hafizana bayiliyorim valla,😊bugun nasil gecti kv ile😊

Cok tesekkurler 🥰 benim de annelere cokkk saygım var, şapka çıkarıyorum onlerinde🥰
Bugün cuma günü gideceğini söyledi.
Cuma gitmese bile pazartesi kesin gideceğini.
Çok sevindim. Sayılı gün olması güzel, yoksa ne zaman gidecegini bilmeyince sıkıcı oluyor 😄

Patatesli mantı yapıp buzluğa koydu bugün. Yarın da etli mantı yapacak.
Sonraki gün de sarma.

Benim annem gelince birşeyler yapar buzluguma koyar, onu öğrendiğinden beri o da altta kalmamak için yapmak istiyor birşeyler sürekli 😄 iyi oluyor.

Çok sevindim. Sayılı gün olması güzel, yoksa ne zaman gidecegini bilmeyince sıkıcı oluyor 😄

Sonraki gün de sarma.

Benim annem gelince birşeyler yapar buzluguma koyar, onu öğrendiğinden beri o da altta kalmamak için yapmak istiyor birşeyler sürekli 😄 iyi oluyor.
😅😅yapsin yapsin iyi olmuş en azindan sana da yemek alternatifleri olur😅 belirsizliğin kalkmasıma sevindim gidişi hakkındaki😊

Sonraki gün de sarma.

Sayılı gün çabuk geçer cnm yine iyi yeme düzenini bozmadın

Kv de annende hamaratmış senin rekabet de olsa
annem kayserili mantıyı ve soğan böreğini çok güzel yapar yaşlılık artık yapmıyor bayram da fln

Öğlen menüsü: Marul dürüm. 4 tane marulu kuruttuktan sonra yarim pişirme kağıdının üstüne eşit olark altlı üstlü yerleştirdim arasına süzme yoğurtlu ve kekikten yapılan sosu güzelce yaydım arasına pisirdigim tavuk parçalarını koydum üzerine bir dilim domates soğan parçaları yerleştirdim.kagidi dikkatli bir sekilde iki yanindan marullar durum sekline gelecek sekilde yuvarladim ortadan ikiye kestim kagidin yarisina kadar kopardim .marullar durum sekline geldi. Bu da benim yalanci tavuk dürüm. Normalde lavasi ben keten tohumundan yapiyorum.valla üşendim. Oglen yemeginin arkasina turk kahvesi ictim ilkindi 1 elma ve kiraz sapi cayi. Bu arada kizlar internetten mercimek unundan yapılmış organik spagetti makarna siparişi verdim.bu makarnayı ben internette görmüştüm yanında organik sadece hindistancevizi yağıyla yapılmış italyan sosları sipariş ettim gelince foto koyarım.
merak ettim nasıl bi şey . olmadı aldğın şeylerin linkini koy buraya . biz de bakalım . fikrimiz olsun . :KK200::KK200:

Back
X