Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Evet once dun aksam yediklerimiz yazayim misafirim vardi bikac tatli kasofi meze yedim oatlican, kereviz, girit ezme yanina 2 lokma miair ekmegi tatli niyeyine bikac larca cikokata
Bu sabah okuldaydim arkadas yapmis borek 2 dilim yedim, yarim elmali kurabiye kahve ilr
Oglen 14.gibi kore retoranina gittik arkadaslar seviyor tofu yedim kizarmis yemez olaydim midem bulandi cok heralde kizarmis diye
Aksam bi lokma ekmek 2 kasik patlican 1 kasik yogurt 2 isirik cikolata
Bu arada ben nerseyse hergun 15 bin adim atiyorum
yaaa buyuk şehirin gözünü seveyim . kore restoranı diyorsun adaaa

foto çekeydin kız . ben görselciyim . görmezsem rahat edemiyorum :confused: :confused:

Bugün cuma günü gideceğini söyledi.
Cuma gitmese bile pazartesi kesin gideceğini.
Çok sevindim. Sayılı gün olması güzel, yoksa ne zaman gidecegini bilmeyince sıkıcı oluyor 😄

Patatesli mantı yapıp buzluğa koydu bugün. Yarın da etli mantı yapacak.
Sonraki gün de sarma.

Benim annem gelince birşeyler yapar buzluguma koyar, onu öğrendiğinden beri o da altta kalmamak için yapmak istiyor birşeyler sürekli 😄 iyi oluyor.
ellerine sağlık anneciğinin .

günaydıınnn

kandiliniz mübarek olsun
1615358531107.webp

yaaa buyuk şehirin gözünü seveyim . kore restoranı diyorsun adaaa

foto çekeydin kız . ben görselciyim . görmezsem rahat edemiyorum :confused: :confused:
Ahh demirlekecim sen olmaliydin zaten orada ben degil :):) ben dr severim bazi seylerini ama kore daha farkli geldi tayland iyiydi 😊 birdahakine cekerim diyecegim canim ama gider miyim bilmem😅

Ahh demirlekecim sen olmaliydin zaten orada ben degil :):) ben dr severim bazi seylerini ama kore daha farkli geldi tayland iyiydi 😊 birdahakine cekerim diyecegim canim ama gider miyim bilmem😅
:rapci::rapci::rapci:

biz evde daha güzelini yapıyoruz ama demi.
ondan sevmedin orayı

canım benim geçmiş olsun . üşüttün mü naptın .

Geçmiş olsun pamukcum vitamin al bol bol canim

Cok geçmiş olsun canım dinlen ,sicak biseyler ic.Tuzlu suyla, sirkeyle gargara yap. Dezenfekte etsin.

Geçmiş olsun canim. Evde varsa ada çayı ic

Hayırlı kandiller
Çok teşekkür ederim kızlar hepinize, gargara yapıcam adaçayı var sürekli sıcak şeyler içmeye çalışıyorum

Back
X