Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bir konuşma laf atışması felan olmadı ama eşim dün önce izin aldı, tamam ben götürüyorum dedi, sonra izni iptal oldu otobüsle gitmesi gerekti, otobüs geç saatte olunca akşam yemeği yapmam gerekti, planlar durmadan değişince stres oldum bende.aman susmazsın içine atmazsın safrancım . yine de sıktın canını .
benim de akşam sıkıntılıydı. stres oldum .
kaynanam koli yollamış bize . ayvalık tost ekmeği. taze lor . sepet peyniri. kıyafet , zeytinyağı vs .
bi sürü bi şey .
benim kendi stresim vardı. kimse bi şey yapmadı ama noluyor anlamadım .
eşinle konuşur halledersin sıkıntı olmaz inşallah. eşler bunun için var . söyleyip rahatlıycan safran![]()
Ayyy evet başındayım, hiç kaçırmamMuge anli zamani kizlarsee you...
erkencisin canım yaa. kaçta yatıyorsun ki.Normalde 5 de kalkıyordum fakat artık sabah yedide kalkıyorum.spor yapmiyorum sabahları uzun zamandir.
tamam olsun canım . gitmiş neticede. yemek olayı sıkıntılı haklısın .Ya bir konuşma laf atışması felan olmadı ama eşim dün önce izin aldı, tamam ben götürüyorum dedi, sonra izni iptal oldu otobüsle gitmesi gerekti, otobüs geç saatte olunca akşam yemeği yapmam gerekti, planlar durmadan değişince stres oldum bende.
Canim ben saat on buçuk olunca yatıyorum. uykum gelmezse en geç onbirde yatıyorum gece ictigim ilaçlar var benim ilaçlarımı içince uyuyorum. Ilk zamanlar çok zor kalkıyorum ama mecburum erken kalkmaya hashimato ilacım var saat yediden önce içmem gerekiyor çünkü yarim saat sonra kahvaltı yapabilmem için.erkencisin canım yaa. kaçta yatıyorsun ki.
ben de 1 de yatıyorum . 7 de kalkıyorum ama zor oluyor. aslında saat çalmadan uyanıyorum refleks olmuş ama uykum oluyor.
Sabah muge anli öğleden sonra esra erol esra erol izlerken eşim işten geliyor ben çok rahat izleyemiyorum fakat nasıl izleyeceğini buldum kaydediyorum tv plus a bekletiyorum. Akşam yemeğinden sonra tekrar kaldığı yerden izliyorumKahvaltim
2 haşlanmış yumurta
4 yaprak marul
Ben müge anli sadeceSabah muge anli öğleden sonra esra erol esra erol izlerken eşim işten geliyor ben çok rahat izleyemiyorum fakat nasıl izleyeceğini buldum kaydediyorum tv plus a bekletiyorum. Akşam yemeğinden sonra tekrar kaldığı yerden izliyorumeşimde zannediyo ki esra erolun saatini değiştirmişler
![]()
Haklisin canim gecen yil oglan sinava hazirlandi bir strest covid zaten herkesi mahvetti simdi bir de aniden cok calismaya baslayinca yoruldun ama senin tempon her zaman cok iyi olmustur yeniden olur kendini yipratacak seyleri azaltmaya calissablirein direk at diyemem sana zaten ama duzelicek biliyorsunyok adacım . konuşuyoruz zaten . o yönden sıkıntı yok .
yoruldum sanıyorum . ev iş arasında. çocukların kavğaları . yapılmayan ödevler . itirazlar . büyük oğlanın sınavları. hepsi üstüme geldi. ve engel olamadığım bi kaygı, stres, çarpıntı . ortaya karışık bi şeyler oldu.
Tesekkur ederimAfiyet seker olsun.
İnşallah...Oğlum yapmıştı o tarifi beraber yedik adacım
Verdim canım benim ama dün gece uykudan kalkıp gene ne bulduysam yedim
hayal_hatun yazdıkların hiç yabancı değil aynıyız geçecek inşallah
2 gündür benim metobolizma da şaşırdı bence, çok karbonhidrat aldım.Öğlen yemeği yumurta salatası yeşil çay ve su ben bazan böle metabolizmayı sasirtiyorum sabah sadece glutensiz yulaf ezmesi veya kuru erik yiyorum öğlen kahvaltı yapıyorum
Süpersin canim . Protein detoks yapıyorsun herhalde harika yeşil detoksunuda deneyebilirsin sadece sabahları ac karnına 3 gün maydonoz limon salatalık yeşil elma karışımı deneyebilirsin nacizane küçücük bir fikir2 gündür benim metobolizma da şaşırdı bence, çok karbonhidrat aldım.
Bugün detoks gibi birşey yapıyorum. Bol protein
Karaciğer temizlemek içindi sanırım, maydonoz kuru benim de aklımda.Süpersin canim . Protein detoks yapıyorsun herhalde harika yeşil detoksunuda deneyebilirsin sadece sabahları ac karnına 3 gün maydonoz limon salatalık yeşil elma karışımı deneyebilirsin nacizane küçücük bir fikir![]()