Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bende senin süreci biraz öğrendiğinden beri çok heyecanlıyımTedavi zamanım geliyor ya bide onun az stresi var merkez aramaları oluyor konaklama şu bu ayarlaması yapıyorum ilaçlara başlıycam iste doktorla konuş cam bakalim
Saol canim benim haber vericem insallahh ❤❤❤❤❤Ya bende senin süreci biraz öğrendiğinden beri çok heyecanlıyım
Tedavi sürecin basladigunda yasin okurum sana inşallah.
Dur özelden bisey yazicamYa bende senin süreci biraz öğrendiğinden beri çok heyecanlıyım
Tedavi sürecin basladigunda yasin okurum sana inşallah.
Sağol canımÇok sevindim
Benim içtiğim sirke ev yapımı.Sirke organiksirke olduğu zaman yag yakimi 2 katı hızlanıyorus bizim aldığım elma sirkelerinde şeker varmis internetten izledim sirkeli su içmeyi ozaman bırakmıştım
Sağol canım
Benim içtiğim sirke ev yapımı.
Bu arada ne tedavisi alıyorsun ben orayı kaçırmışım?
BebekSağol canım
Benim içtiğim sirke ev yapımı.
Bu arada ne tedavisi alıyorsun ben orayı kaçırmışım?
Miss
ay evet pazar günü kullandım tüm gün fenaydım dün akşamda kullandım hiçbir etkisi olmadı daha da kullanmıcam yorumlar kötüydüüCanim onu biliyorum.
Bağırsakları hareketlendiriyor, ve sancı yapıyor baya.
Bir de bağırsak florasını bozuyor, sonra kendiliğinden tuvalete çıkmakta zorlanıyorsun.
Kullanacağın zaman ertesi gün ise gitmedigin gün olsun, Cunku sancıyla tuvalete kosuyorsun
aynen canım ya fazlası zararCanım aman dikkatli kulan. Çok.az.kullanmak.gerek sanki. Ağrı yapabilir.sinameki kullandım bi dönem.
Fazla demlersem miktar olarak çok şiddetli karın ağrısı yapardi
menü harika tava da benimkinden :)))) çok memnunum
Bende yeni aldım, Boyner den aldımay evet pazar günü kullandım tüm gün fenaydım dün akşamda kullandım hiçbir etkisi olmadı daha da kullanmıcam yorumlar kötüydüü
aynen canım ya fazlası zarar
menü harika tava da benimkinden :)))) çok memnunum
Bende yeni aldım, Boyner den aldımyeni dediğim 2 ay oldu sanırım yine.
Krep tavasıni da almak istiyorum, indirim bekliyorumgüle güle kullan canım epey rahat bir marka bence
30 Gr mi 300 muDün akşam mercimekli yogurt yaptim içine salatalıkla birlikte kızlar gece inanılmaz gaz yaptı şiştim sabah kalktım tartılayım diye 30 gram gitmis![]()
82.50 olmuştum 82.30 olmuşum pardon böle olunca 20 gr oluyor son dört kilo yerinde sayıyor30 Gr mi 300 mu![]()