Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ven de yazayim sabah tava boregi isoanakli arkadasin annesi yapmis peybir 2 dilim ve yesiilik borek elim kadar
Oglen 2 catal pasta, 1 kase corba az kasarli, kekik salatasi
Ara bikac parca cikolata bir yemek kasigi tahin
Aksam 2 kasik pirinc haslanmis, icli koftenin disini yedim 1 adet 2 kasik yogurtlu garnitur
Süper menü olmus gerçekten canım

Offf tam beslenmem düzene giriyor, ya birileri geliyor ya biz gidiyoruz benim düzen alt üst oluyor.

Geçenlerde kaynanam geldiğinde yemeği kendim yaptığım için kontrollü gidebildim 9 senede ilk defa, ama bunda ben yapmayacağım için yemekleri nasıl kontrollü olacağım bilmiyorum. Bir de memlekette tatil havasına giriyorum yedikçe yiyesim geliyor :KK43:

Eşimin ısrarı ile gideceğiz 😡
68 gün yıllık izni varmış. Böyle 3-5 kullanalım bitsin diyor. İşte de böyle izin alabileceği arası oluştu.

Gitmeme ihtimalimiz de, arabada kış lastiği takılı değil, yarın ve cuma da kar yağışlı gösteriyor, çok kar olursa gitmeyiz. Bu hafta olmazsa da haftaya kesin gideceğiz.
Ahh be kuzum değişiklik olur sizin için oralardan uzaklaşmak .kolay deil çünkü bilirim senin için zor olacak ama kafa izni yapıyorsunuz kafayı dağıtırsın

Aa ben size söylemeyi unuttum bu yasam koçu bir liste çıkarmış sağlıklı yaşam listesiymiş güya kasan dedim bu ölüm listesi zaten kuş gibi yiyoruz karı koca çay yok kahve yok sigara yok yemeklerden yarim saat önce yarim saat yürüyüş sebzeler buharda yok devenin nalı dedim çok afedersiniz gül gibi lesli var benim 1 saat yapıyorum zaten yok anam biz kendi bildiğimizi yaparız daha iyii allahtan deneme suresindeydik yolladim gitti bu ne ya ben zaten kilo veriyorum. Yok prebiyotik yogurt alın yok sebzeleri pişireyim otursa kendin ye dedim 45 kilo zaten uf desen uçacak adam 😁😁😁😁😁😁

Ayy ilk menü bildirimi yapacağım heyecan yaptım
Sabah
Pırasalı 1 yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmek

1 sade nescafe

Öğlen
1 kase sebze çorbası
4 tane nugget
2 kaşık yoğurt

1 yeşil çay

Akşam
4 kaşık pırasa yemeği
1 kase kısır(4 yk kadar)
1 bardak ayran
Domates salatalık

Az sonra sade Türk kahvesi veya yeşilçay içebilirim

Aa ben size söylemeyi unuttum bu yasam koçu bir liste çıkarmış sağlıklı yaşam listesiymiş güya kasan dedim bu ölüm listesi zaten kuş gibi yiyoruz karı koca çay yok kahve yok sigara yok yemeklerden yarim saat önce yarim saat yürüyüş sebzeler buharda yok devenin nalı dedim çok afedersiniz gül gibi lesli var benim 1 saat yapıyorum zaten yok anam biz kendi bildiğimizi yaparız daha iyii allahtan deneme suresindeydik yolladim gitti bu ne ya ben zaten kilo veriyorum. Yok prebiyotik yogurt alın yok sebzeleri pişireyim otursa kendin ye dedim 45 kilo zaten uf desen uçacak adam 😁😁😁😁😁😁
Canim yaşam Koçunun tam iş tanımını bilmiyorum ama

Sen zaten kendij çok güzel bilinçli olarak bir düzen tutturmuşsun beslenmede, sporda.

Ben şu an senin hayata karşı motivasyonunu da çok iyi görüyorum.

Şu an yönlendirme gerektirecek bir konum yok gibi görünüyor

Ayy ilk menü bildirimi yapacağım heyecan yaptım
Sabah
Pırasalı 1 yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmek

1 sade nescafe

Öğlen
1 kase sebze çorbası
4 tane nugget
2 kaşık yoğurt

1 yeşil çay

Akşam
4 kaşık pırasa yemeği
1 kase kısır(4 yk kadar)
1 bardak ayran
Domates salatalık

Az sonra sade Türk kahvesi veya yeşilçay içebilirim
Çok güzel geçmiş bugünün. Devamı gelsin inşallah.

Canim yaşam Koçunun tam iş tanımını bilmiyorum ama

Sen zaten kendij çok güzel bilinçli olarak bir düzen tutturmuşsun beslenmede, sporda.

Ben şu an senin hayata karşı motivasyonunu da çok iyi görüyorum.

Şu an yönlendirme gerektirecek bir konum yok gibi görünüyor
Aynen öle avukat bir arkadaşımızın gazına geldik gelmez olaydık saydım kıza yazık yardımcı olmak istedi ama aman aman olmasın bidaha aynen dediğin gibi kendi düzenimi dururdum zaten

Çok güzel geçmiş bugünün. Devamı gelsin inşallah.
Çünkü sabahtan size yazmaya karar verdim aksi halde gereksiz çikolata muz gibi şeyler olurdu. İşin kötüsü insan kendinden gizli yer mi? Ben bu ara tam manyaklaştım ama düzelcem inşallah ona da karar verdim 😘

İyi akşamlar

Bugün menü yazmayayım ben akşam 18.30a kadar yedim . Çocuklara mercimekli köfte yapmıştım yaparken yedirirken yedim.

Yarına daha adapte olurum diye umuyorum.

Bayağı da hareketli geçti aslinda 1 saate yakın bisiklet sürdüm 40dk yürüyüş yaptım.

Suyu da az içiyorum yüzüm kupkuru , filtre kahveyi çok seviyorum günde 2 fincan içiyorum maalesef.
Suyu zorla canim kendine bende hiç şu içmeyen biri bu süreçte 3.5 litreyi dağıtıyorum evde damacana 2 günde bitiyor benim kocisko söyleniyor damacana bayisi satın aldircan bana yakında diye😁😁😁😁

Çünkü sabahtan size yazmaya karar verdim aksi halde gereksiz çikolata muz gibi şeyler olurdu. İşin kötüsü insan kendinden gizli yer mi? Ben bu ara tam manyaklaştım ama düzelcem inşallah ona da karar verdim 😘
Canim inan buraya yazmasam bende, bugün yiyeyim de yarın başlarım diyete diye diye ipin ucu kaçar. Ondan buradan uzaklaşmiyorum, buraya yazmasam gözler üzerimden çekilecek, bende yedikçe yiyecem gibi.

Son düzenleme:
Suyu zorla canim kendine bende hiç şu içmeyen biri bu süreçte 3.5 litreyi dağıtıyorum evde damacana 2 günde bitiyor benim kocisko söyleniyor damacana bayisi satın aldircan bana yakında diye😁😁😁😁
Bende 500 ml bardak aldım. Bundan 4-5 kez içmeye çalışıyorum. Küçük bardaklara doldurmaya üşeniyordum 😊

Bende 500 ml bardak aldım. Bundan 4-5 kez içmeye çalışıyorum. Küçük bardaklara doldurmaya üşeniyordum 😊
Zor oluyor demi beni en zorlayan şu ve çok afedersin lavabo oldu bu süreçte insan artık alışıyor bende yavaş yavaş bardakla başladım artık şişeye geçtim. 😊😊😊😊😊

Süper menü olmus gerçekten canım
Hadi yaa olmus mu bana cok yedim gibi geliyor nedense, arkadasim da az yiyirsun dedi ama sanirim farkinda degilim bu ara az mi cok mu
Aynen öle avukat bir arkadaşımızın gazına geldik gelmez olaydık saydım kıza yazık yardımcı olmak istedi ama aman aman olmasın bidaha aynen dediğin gibi kendi düzenimi dururdum zaten
Seninki seyda coskundan bile betermis😊
Yer canimcim yer ozellikle ayakta ve kimse gormeden yiyorsa agzina surekli atiyorsa yer kendinden gizli😊

Back
X