• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Herkese hayırlı kandiller..
Bugünkü menüm:

Kahvaltı
Kıymalı ve pırasalı 1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim esmer ekmek

Akşam
1 tabak kıymalı karnabahar
1/2 tabak zeytinyağlı kereviz
2 kaşık yoğurt
Seninkininde maşallahı var bizim ortamız yok zaten ya tam yiyoruz ya yemiyoruz🤷🏼‍♀️

Bugün sabah kahvaltısından önce 1 saat spor yaptim kahvaltıda yulaf tost bol yeşillik 2 yumurta yedim fena derecede ac hissediyordum kendimi 2 dilim peynir yeşilçay ardından türk kahvesi sınra kiraz saplı çay bugün kendime izin verdim metabolizmanı şaşırtmak için önemli bir gün normal beslenicem sonra kaldığım yerden devam edicem

Kendimi cokyorgun hissediyorum bugün çok karnım sis .allahtan spor yaptim uykusuzum sabah ta namaza kalktım uyuyamadım artik o saatten sonra.normalde pazar günleri uyuyorum ama uyuyamadım regl sancısından . Saldim artik .kilomu korumaya alicam herşeyden az az yemeğe başlıyorum salı gününden itibaren bugün tam beslenicem yarın tekrar kaloriyi kısicam salı günü de yavaş yavaş yemeğe başlıycam

Kızlar biliyorsuniz kan degerlerim cok düşük ne kadar diyet yapsam da kilo veremiyorum. O yuzden 3 gündür kan haplarımı iciyorum, kili aldırabilir diye her ne kadar korksam da yapacak bişey yok.
Bir süre kilo bildirmemeye karar verdim anlamsız olacak çünkü biraz demir depolarım dolsun sonra yeniden katılırım
Safransari Safransari canim beni izinli yazabilirsin
Screenshot_20210326-131556_Google.webp

Kızlar biliyorsuniz kan degerlerim cok düşük ne kadar diyet yapsam da kilo veremiyorum. O yuzden 3 gündür kan haplarımı iciyorum, kili aldırabilir diye her ne kadar korksam da yapacak bişey yok.
Bir süre kilo bildirmemeye karar verdim anlamsız olacak çünkü biraz demir depolarım dolsun sonra yeniden katılırım
Safransari Safransari canim beni izinli yazabilirsin
Eki Görüntüle 2811479
Canim sağlığın daha önemli herşeyden önce kilo değin nedirki sonrada verilir sen iyi olda kilo milo önemli deil seviliyorsun şekerim sağlığına çok dikkat et canim ınsallah çok iyi olacaksin🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Back
X