• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın hanımlar
Kahvaltım
2 Haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
6 zeytin
Çay çay çay
“Çay çay çay” özlemişim 😍😍
Kızlar biliyorsuniz kan degerlerim cok düşük ne kadar diyet yapsam da kilo veremiyorum. O yuzden 3 gündür kan haplarımı iciyorum, kili aldırabilir diye her ne kadar korksam da yapacak bişey yok.
Bir süre kilo bildirmemeye karar verdim anlamsız olacak çünkü biraz demir depolarım dolsun sonra yeniden katılırım
@Safransari canim beni izinli yazabilirsin
Eki Görüntüle 2811479
Canım sen nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap. Bazan fiziksel bazan ruhsal olarak kilo vermeye hazır olmuyoruz. Beni zaten biliyorsun kendimden örnek vermeye gerek yok:) Kilo bildirmen hiç önemli değil muhabbete gel ❤️

“Çay çay çay” özlemişim 😍😍

Canım sen nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap. Bazan fiziksel bazan ruhsal olarak kilo vermeye hazır olmuyoruz. Beni zaten biliyorsun kendimden örnek vermeye gerek yok:) Kilo bildirmen hiç önemli değil muhabbete gel ❤️
Buralardayım canım hic bir yere gittigim yok 🙃😉 yediklerimi de yazarim sorun kansizken bosuna diyet kafasinda olmayayım normal sağlıklı beslenir, kan değerlerim yükselince diyete kaldigim yerden devam ederim

Bugünkü menüm
Sabah sirkeli su

öğlen
1 tabak zeytinyağlı kereviz (içinde havuç, pırasa ve nohut da vardı)
1 kase yoğurt

akşam
1 tabak fırında karnabahar (kıymalı)
Üzerine sarımsaklı yoğurt
1 dilim esmer ekmek

şimdi sütlü kahve içiyorum :kahve:
Ben bu menüyü çalarım :halay:

Bugünkü menüm:

Sabah sirkeli su

Kahvaltı
Mantarlı omlet (1 yumurtadan)
1 kk peynir
3 zeytin
3 çeri domates
1 dilim esmer ekmek

Arada yeşil çay ve sütlü kahve

Akşam
1 tabak Tavuklu pırasa yemeği
1 kase Yoğurt
2 lokma ekmek

Ayrıca 50 dakika yürüyüş yaptım. Hamlamışım yordu beni:)
Yemek olayım bitti. Geceye daha çok var. Çay, kahve her şeyi içtim akşama ne yapacağım 🥴
Evde pizza yapıldı, köfte-patates yapıldı. (Yani ben de yapım aşamasında olaya dahildim) Bunlar hayatımda yüzlerce kez yendiğim şeyler, bir kere de yemeyiversem bir şey kaybetmem. Zaten yemek dediğin anlık hazdan başka bir şey değil. Amma ve lakin🤣🤣 çok zoruma gitti 😭😭 yoksunluk psikolojisi mi koydu yoksa evdekilerin beni düşünmemesi mi bilmiyorum bir şeyler koydu işte :)

Bnde yoga yaptim regl donemime iyi geliyor benim
Bana da iyi geliyor canim online yapiyorum bir hocamiz var haftada 2 gun seklinde
Bugün sabah kahvaltısından önce 1 saat spor yaptim kahvaltıda yulaf tost bol yeşillik 2 yumurta yedim fena derecede ac hissediyordum kendimi 2 dilim peynir yeşilçay ardından türk kahvesi sınra kiraz saplı çay bugün kendime izin verdim metabolizmanı şaşırtmak için önemli bir gün normal beslenicem sonra kaldığım yerden devam edicem
Birkax gundur baya ac kaldin vucudun o gunleri telafi etmek istiyor canim o nedenle ac hissetmis olablirsin
Bugünkü menüm:

Sabah sirkeli su

Kahvaltı
Mantarlı omlet (1 yumurtadan)
1 kk peynir
3 zeytin
3 çeri domates
1 dilim esmer ekmek

Arada yeşil çay ve sütlü kahve

Akşam
1 tabak Tavuklu pırasa yemeği
1 kase Yoğurt
2 lokma ekmek

Ayrıca 50 dakika yürüyüş yaptım. Hamlamışım yordu beni:)
Yemek olayım bitti. Geceye daha çok var. Çay, kahve her şeyi içtim akşama ne yapacağım 🥴
Evde pizza yapıldı, köfte-patates yapıldı. (Yani ben de yapım aşamasında olaya dahildim) Bunlar hayatımda yüzlerce kez yendiğim şeyler, bir kere de yemeyiversem bir şey kaybetmem. Zaten yemek dediğin anlık hazdan başka bir şey değil. Amma ve lakin🤣🤣 çok zoruma gitti 😭😭 yoksunluk psikolojisi mi koydu yoksa evdekilerin beni düşünmemesi mi bilmiyorum bir şeyler koydu işte :)
Ahhh canim keske sen de aksam yemegin yerime azcik kofte bi iki patates yarim dilim lizza yeseydin hem yoksunluk cekmezdin hem de kendini tadarak doymaya alistirablirsin belki bu senin icin daha uzun soluklu olablir canim en iyisini sen blirsin

Bana da iyi geliyor canim online yapiyorum bir hocamiz var haftada 2 gun seklinde

Birkax gundur baya ac kaldin vucudun o gunleri telafi etmek istiyor canim o nedenle ac hissetmis olablirsin

Ahhh canim keske sen de aksam yemegin yerime azcik kofte bi iki patates yarim dilim lizza yeseydin hem yoksunluk cekmezdin hem de kendini tadarak doymaya alistirablirsin belki bu senin icin daha uzun soluklu olablir canim en iyisini sen blirsin
Yemek yemeğe başlıycam artık çünkü yarından itibaren koruma diyetine başlıyorum hedef 78 di ama artık daha fazla vermicem zaten regnum başlıycam artık bugun ilacın son günü yapamıyorum artık regil doneminde pek ac kalmak istemiyorum artık canim çok çabuk acıkmaya başladım ve artıkdoymamamaya başladım bu beni baya zorladı galiba bu adet dönemi icinde olduğu için açlığını bastiramamaya başladım bu beni zorluyor şekerini olcturcem şeker varsa zaten çok sıkı diyet yapamam canim.

Canim senin normal beslenmiş halin bu mu aksam sadece salata yogurt mu yedin? 😯😲
Maalesef bugün öyle oldu doymuyorum artık ve kendimi frenlemek için bugün böyle oldu çok çabuk acıkmaya başladım yoğurdun içine mercimek koydum haşlanmış mercimek tok tutsun diye yarim saat tok tuttu sonra karnım uygulamaya başladı fakat yemedim direniyorum su içiyorum. Yaa annemler bizde ya onlar boyle yagli tuzlu yemekler yapiyolar bizn bunlardan yemediğimiz icin kendimize salata falan yapıyoruz sebze yemeği yapacak artık annem söz verdi.

Pizza yi diyet pizza yapicam yarın 3 dilim yerim ondan tost yiyecem allah nasip ederse yarın sadece kara ekmekle yapacam uzun zamandır canim cekiyodu yulaf tost yedim bugün yulaftan yaptim yarın ekmekle yapicam makarna haşlanmış makarna yoğurtlamadı canim istiyor ne zamandır bu regildonemindeki açlıkla baş edemiyorum .yoruldum. her ay böyle ya her ay inadına midem acikiyor. Yarın herşeyden yiyip spor yaparım dengelerim korurum kilomu. Inan bu regl döneminden nefret ediyorum.

Canım aslında eşimle yeriz diye pişirdim o da kendine göre menü yaptı. Yani o yemedi ben de yemezsem yemek sürünür diye yedim. Çünkü yarın mesai var diye yarına da kalacak şekilde pişirmiştim. Tavuklu olunca hemen tüketmek istedim.

Pizza yi diyet pizza yapicam yarın 3 dilim yerim ondan tost yiyecem allah nasip ederse yarın sadece kara ekmekle yapacam uzun zamandır canim cekiyodu yulaf tost yedim bugün yulaftan yaptim yarın ekmekle yapicam makarna haşlanmış makarna yoğurtlamadı canim istiyor ne zamandır bu regildonemindeki açlıkla baş edemiyorum .yoruldum. her ay böyle ya her ay inadına midem acikiyor. Yarın herşeyden yiyip spor yaparım dengelerim korurum kilomu. Inan bu regl döneminden nefret ediyorum.
Canim cok yuklenme kendine regl doneminde bedenin gercekte istiyorsa kilo yaomiyor zaten reglden sonra geciyor ancak dedigim gibi gecen hafta cok az yedigin icin bedenin istiyor

Kahvaltim
Menemen
2 dilim TT ekmek
Zeytin
Avuç içinden az kadar çekirdek

Hindistan Cevizi sütlü filtre kahve
Ek olarak
14.00
2 avuç kadar çekirdek
Çeyrek muz
Çeyrek elma

16.00
1tabak karnıbahar kisiri
1tabak kuru fasulye
1dilim TT ekmek

Spor 30dk yürüyüş

Bugün zamanımın çoğu evde geçti, reglden dolayı halsizim , oğlum sağolsun çok erken uyandı herşeye ağladı.

Eşimle çay demledik aldık çekirdeği ortamiza sinirden yedik .🤭🤪😁

Kafayı yemektense çekirdek yedik.

Back
X