• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugünkü menüm:

Sabah sirkeli su

Kahvaltı
Mantarlı omlet (1 yumurtadan)
1 kk peynir
3 zeytin
3 çeri domates
1 dilim esmer ekmek

Arada yeşil çay ve sütlü kahve

Akşam
1 tabak Tavuklu pırasa yemeği
1 kase Yoğurt
2 lokma ekmek

Ayrıca 50 dakika yürüyüş yaptım. Hamlamışım yordu beni:)
Yemek olayım bitti. Geceye daha çok var. Çay, kahve her şeyi içtim akşama ne yapacağım 🥴
Evde pizza yapıldı, köfte-patates yapıldı. (Yani ben de yapım aşamasında olaya dahildim) Bunlar hayatımda yüzlerce kez yendiğim şeyler, bir kere de yemeyiversem bir şey kaybetmem. Zaten yemek dediğin anlık hazdan başka bir şey değil. Amma ve lakin🤣🤣 çok zoruma gitti 😭😭 yoksunluk psikolojisi mi koydu yoksa evdekilerin beni düşünmemesi mi bilmiyorum bir şeyler koydu işte :)
Hep yediğimiz şeyler boşver iyi yapmışsın.

AA şimdi aklıma geldi.
Ben karnıbahar yumurta rondodan gecirip tepsiye incecik yaydim biraz psirdikten sonra üzerine pizza yapar gibi malzeme koymuştum çok güzel olmuştu tavsiye ederim.

Kendini mahrum bırakma bu lezzetten dene derim.👌

Hep yediğimiz şeyler boşver iyi yapmışsın.

AA şimdi aklıma geldi.
Ben karnıbahar yumurta rondodan gecirip tepsiye incecik yaydim biraz psirdikten sonra üzerine pizza yapar gibi malzeme koymuştum çok güzel olmuştu tavsiye ederim.

Kendini mahrum bırakma bu lezzetten dene derim.👌
Karnabahar çiğ mi canım?
Aslında tam buğday unu alıp yapabilirim ama ne bileyim aklıma gelmedi.

Günün menüsü
Kahvaltı
2 Haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
6 zeytin
Çay çay çay

10 tane fındık

Akşam
1 kase salata
1 kase cacık
1 yk patates püresi
Çay

1 kare bitter
Türk kahvesi
1 minik gofret

Keşke kahve yanındakilerinide yemeseydim ama gün içinde düşük kalori alarak çok yoğun bir gün geçirince tatlı isteği oldu, zaten onuda 8 de yemiştim sanırım çok pişman değilim. Yarın oruca niyetlenecem sahur yapıp yatacağım.

hayırlı sabhalar kızçeler nasılsınız bakalımm nasıl gidiyorr
Gunaydin cnm iyiyiz sen nasilsin, safran ailesinde, tridious un ailesi var, sersum ev tasiyor, nadal ve zeze buralarda demirleke yogun calisiyor, hayal buralarda diyet yapiyor😊 ben de burdayim

Gunaydin cnm iyiyiz sen nasilsin, safran ailesinde, tridious un ailesi var, sersum ev tasiyor, nadal ve zeze buralarda demirleke yogun calisiyor, hayal buralarda diyet yapiyor😊 ben de burdayim
İlahi aaadddaaa herkesin yerini işini söylemiş hayale diyet yapıyor demiş ya 🤣
hayırlı sabhalar kızçeler nasılsınız bakalımm nasıl gidiyorr
Çok şükür iyiyiz canım ben açım aklım midemde bu hafta dişimi sıkıyorum 😬

Kızlar kabak detoksu yapalım iki günlük.

Yarın yapmayı düşünüyorum bakalım inşallah dayanırım.
Insallah dayanırsın canim ben 1 gün zor dayandım bütün gece mide bulantisindan uyuyamamıştım az daha hastanelik oluyordum benim bunu midem kaldırmadı az pisiriyorsun kabağı yarı çiğ olacakmış aklıma geldikçe bile hala kötü oluyorum 😥😥😥😥 ınsallah sen yapabilirsin beni fazla yiyemem rağmen ertesi gün tartı da 1 kilo eksiltmisti fakartovbeler olsun bidaha yapmam diye söz verdim kendime zaten çok kabak seven insan deilim. Kabak almadım birdaha eve salça yok yapılırken yağ yok böyle kabakmi olur yaaa. Insallah sen yaparsin. 2 günlük mercimekli yogurt diyeti var haşlanmış mercimeği cacigin içine koyuyorsun üzerine pul biber ve nane koyuyorsun 3 gün sadece akşam yemeği yerine onu yiyorsun gündüzleri kafein yasak. sabah bol proteinli kahvaltı öğlen sebze yemegi veya et ürünleri bol salata bunu arkadaşım yaptı 3 günde 3 kilo verdi ben yapamadım henüz. Çünkü ben kahvesiz yapamam

hahah iyiyim bende inşaallah diyet kafasına girersem daha iyi olucam
İlahi aaadddaaa herkesin yerini işini söylemiş hayale diyet yapıyor demiş ya 🤣

Çok şükür iyiyiz canım ben açım aklım midemde bu hafta dişimi sıkıyorum 😬
hahah ay ne büyük başarıı benim içinn sık sıkmadan olmuyorr reglm bitiyor benimde inşaallah bu hafta eksiklerde olurum

Kızlar iyi öğlenler bugün sabah sağlam yedim çok afedersiniz salçalı tost yedim 2 yumurta yedim bol bol salatalık domates yedim. Yesil çay içmedim bugün biraz önce içmiştim yeşil çay sabah ilk defa 2 bardak siyah çay içtim 4 dilim yağlı peynir yedim nescafe içtim ara öğün yok . ogle yemeğinde söylemesi ayıp annem kereviz yemeği pişirmiş 1 tabak ondan yiyecem insallah

Back
X