Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın.
Bugün diş hastanesinde açtım gözümü
Benim kız geçen hafta düşüp dışını kırmıştı ya, ara ara ağrıyor diyordu. Bugün de doktora götürmeyi planladık akşama doğru okuldan çıkınca. Ama sabah kalktım ki üst dudağı felaket şişmiş. Hemen eşimi aradım geldi hastaneye gittik. Kızın diş filmi çekildi. Meğer kırıldığını sandığımız dış içine çökme yapmış.
O dişi çekildi. Çok şükür çok ağrılı olmadı.
Kahvaltıyı de gelince hastaneden yaptık 11 buçukta.
Canım çok geçmiş olsun fıstığıma neyseki kurtulmuş inşallah dolguda böyle sorunsuz geçerYok canım iyi şükür.
Cuma gününe randevu aldık. Bir de dolgu yapılacakmış. O da sorunsuz olur inşallah.
Canım burada da ekşili kabak çok yapılıyor benim koca onun hastası bende pek sık yapıyorum içine nohutta koyuyorum ekşisinide bol koyunca çok lezzetli oluyorYeşil mercimekle kabağı hiç duymamıştım. Çok merak ettim, deneyeceğim. severim böyle karışımları:)
Bütün fotoğrafların çok güzel kızlara katılıyorum hep boy kaldırmış hiç çok kilolu görünmemişsin ama tüm fotoğraflar dış kıyafetle olduğu için o yanlarda hiç belli değil. Marifet kilolu olmak değil o kiloyu iyi saklayabilmekHepinize teşekkür ederim kızlar beğenileriniz için kocaman kucak dolusu sevgiler hepinize❤❤❤❤❤❤❤ siz istediğiniz takdirde ben yeni foto koyarım güncel foto hiç sıkıntı yok hem banada moral ol uyor zayifladikca fotolanmak
Tam tarif alabilir miyiz? Ben de çok severim kabağı.Canım çok geçmiş olsun fıstığıma neyseki kurtulmuş inşallah dolguda böyle sorunsuz geçer
Canım burada da ekşili kabak çok yapılıyor benim koca onun hastası bende pek sık yapıyorum içine nohutta koyuyorum ekşisinide bol koyunca çok lezzetli oluyor
Bütün fotoğrafların çok güzel kızlara katılıyorum hep boy kaldırmış hiç çok kilolu görünmemişsin ama tüm fotoğraflar dış kıyafetle olduğu için o yanlarda hiç belli değil. Marifet kilolu olmak değil o kiloyu iyi saklayabilmekmaşallah sende bunu iyi yapmışsın
![]()
Çok teşekkür ederim canimBütün fotoğrafların çok güzel kızlara katılıyorum hep boy kaldırmış hiç çok kilolu görünmemişsin ama tüm fotoğraflar dış kıyafetle olduğu için o yanlarda hiç belli değil. Marifet kilolu olmak değil o kiloyu iyi saklayabilmekmaşallah sende bunu iyi yapmışsın
![]()
Bem soyle anladim ilk attigi resim varya cizmeli o guncel yani zayiflamis hali seklinde anladim digerleri ise arsivdenOnu anladım canım:) son halini sormuştum
Cevaptan anlamadım ki. Hatta hala anlamadımarşivden atıyor sanırım, son hali yok henüz.
Aynen oleeeBem soyle anladim ilk attigi resim varya cizmeli o guncel yani zayiflamis hali seklinde anladim digerleri ise arsivden![]()
iyiyim canımSafrancim hosgeldin canim oncelikle, aldogin kilo yag degildi yoldan yeni geldin bikiyorsun yolculuktan sonra kim tartilsa siskim cikar o nedenle taryilmayin derler ben de taryilirim ama dogru degilmis o nedenle sorun etme canim
Kizcagizina gecmis olsun cok sukur ki hemen halledilmis sevindim dolgusu da okur insallah canim
Ayy ben de merak etmiyor degilim boydan resim
Canimcim sana da gecmis olsun, daha iyisindir insallah
günaydın canım .Gunaydin kizlar hanimlar guzel anneler gununuz aydin olsun insallah hayirli sabahlar olsun.
Akşam dengelemişsin aferingünaydın kızlar
dün ki menüm
domates salata peynir zeytin
açma
çay
filtre kahve
çorba
2 dilim börek
1500ml su
çay
kahve
çorba
taze fasulye
salata
Hayırlı sabahlar canımGunaydin kizlar hanimlar guzel anneler gununuz aydin olsun insallah hayirli sabahlar olsun.
Fıstık gibisin bacım hic zayıflamaBenim de fotom.
Güncel foto zaten
Şu an 54 kiloyum