• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dün +1.7 çıkmıştım, bugün +1.9 çıktım :KK43:
2 kupa yeşil çay içtim, 3 lt su içtim, ödem azalacağına artmış :KK14:
Vücut okadar sıvıya alışık değil birde zayıflmadm deme o yağlar. Suya dönüşüyor biliyorsun hiç üzme kendini bence iyi gidiyorsun şuan kaçsın 🤗🤗🤗😘

Bende yazayım
Bir buçuk haşlanmış yumurta
İki âdet çubuk peynir
Bir dilim ev yapımı doğal peynir
7 adet zeytin
Biraz bal kaymak
Bir dilim ekmek

Sabah 7 gibi aç karnına
3 kayısı
3 bardak su

Kahvaltımıd yeni yaptm iştahım azalıyor sanki kızı sütten kesince daha az yer oldum daha fazla hareket eder oldum

Kızlar apartman nerdeyse full korono hiçbir yere gidemiyorum sağlık ocağına ve hastaneye hariç onlara mecburi
Bugün yine iğneye gidicem son iki B12 ignem kaldı iyi geldi sanki kıza multivitamin vermeye başladım korono bulaşmasın dirençli olsun diye balık yağı da aldım kendimde kullanayım mı sizce hafızama falan iyi gelir belki ama iştahı arttı kızın benimiinide artırırmı acaba diye kullanmaya çekiniyorum

Selâmlar

Bugün kahvaltımi erken yaptım.
Bende yazayım
Bir buçuk haşlanmış yumurta
İki âdet çubuk peynir
Bir dilim ev yapımı doğal peynir
7 adet zeytin
Biraz bal kaymak
Bir dilim ekmek

Sabah 7 gibi aç karnına
3 kayısı
3 bardak su

Kahvaltımıd yeni yaptm iştahım azalıyor sanki kızı sütten kesince daha az yer oldum daha fazla hareket eder oldum
Ya sütten kestiniz mi?
Nasıl geçti süreciniz ?

Anne biraz bagimsizlasiyor değil mi? Ben de öyle oldu. Daha çok eşim uyutuyor ben işime gücüme bakıyorum.

Kızlar apartman nerdeyse full korono hiçbir yere gidemiyorum sağlık ocağına ve hastaneye hariç onlara mecburi
Bugün yine iğneye gidicem son iki B12 ignem kaldı iyi geldi sanki kıza multivitamin vermeye başladım korono bulaşmasın dirençli olsun diye balık yağı da aldım kendimde kullanayım mı sizce hafızama falan iyi gelir belki ama iştahı arttı kızın benimiinide artırırmı acaba diye kullanmaya çekiniyorum.

Bizim kizin da iştahı arttı sütten kesince.

Geçmiş olsun aman dikkat, insan koronadan korkmuyor da karantina süresinden korkuyor evde kal kal bitmiyor.

Selâmlar

Bugün kahvaltımi erken yaptım.

Ya sütten kestiniz mi?
Nasıl geçti süreciniz ?

Anne biraz bagimsizlasiyor değil mi? Ben de öyle oldu. Daha çok eşim uyutuyor ben işime gücüme bakıyorum.
Babasına bakmıyor bile uyutmak bir yere oturup oynatıyor simartıyor 😅😅😅😑🤔 bizde bir terslik var galiba sarı sabır taşı kullandım bizimki baya bağımlıydı

Babasına bakmıyor bile uyutmak bir yere oturup oynatıyor simartıyor 😅😅😅😑🤔 bizde bir terslik var galiba sarı sabır taşı kullandım bizimki baya bağımlıydı
Yok bizimki odun vermez uyutur hemen. O konulara çok dikkat eder çocuklar akşam erken saatinde uyumalidir.

Bugün yine iğneye gidicem son iki B12 ignem kaldı iyi geldi sanki kıza multivitamin vermeye başladım korono bulaşmasın dirençli olsun diye balık yağı da aldım kendimde kullanayım mı sizce hafızama falan iyi gelir belki ama iştahı arttı kızın benimiinide artırırmı acaba diye kullanmaya çekiniyorum
Canim ben kıza dönem dönem balık yağı kullanıyorum.
1 hafta 10 gün iştahı açılıyor, sonra normale dönüyor. Balık yağları kullandığın süre boyunca iştah açmıyor. Sen bilirsin kullanmakta

günaydın canım .
taş gibisin :KK53:

kilodan boyun görünmüyor gerçekten . topuklu giyiyorsun üstelik . 185 boya hey maşallah.
ben 169 boya topuklu giymiyorum . çok uzun kalıyorum diye. bulundugum yerde uzun insan yok . dikkat çekmiyim diyorum .
bi de zaten topuklu ile yurumeyi asla beceremem . yuvarlanırım yaa. ne güzel sen yürüyebiliyorsun
Bayılırım topuklu giymeye bu bende liseden beri takıntı ben üniversitede bile topuklu ayakkabıyla giderdim millet spor ayakkabi giyer ben topuklu😊😊😊😁😁😁

Kızlar sabahtan beri yediğimi içtiğini yazamadım bugün hastaneye gittik eşim rahatsız sabah özel hastaneye tahlil verdik sonucları bekledik surekli bas dönmesi vardı kaslariezilmis. neyseki tahlillerde kan sonuçları dışında kötü çıkan yok coksukur . Ise geri gitti.

Back
X