Benim menu sabah 1 kuru kayisi 1 hurma topu ve kahve ile 1 ceviz 1 tatli kasigi fistik ezmesi
Oglen peynirsiz ispanakli lazanya 1 dilim ve aksam da aynisi
Arada 1 kasik yogurt 2 kayisi bikac fistik ve 2 ceviz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim menu sabah 1 kuru kayisi 1 hurma topu ve kahve ile 1 ceviz 1 tatli kasigi fistik ezmesi
Oglen peynirsiz ispanakli lazanya 1 dilim ve aksam da aynisi
Arada 1 kasik yogurt 2 kayisi bikac fistik ve 2 ceviz
Ben kronik idrar yolları rahatsızlığı yaşıyorumCanim ameliyat sonrası çok kullanılıyormuş hastanede normalde.
Dahiliye doktorları yazıyormuş. Annem de reçeteli almis.
Ananas cayi denedinmi ananas ödem atmada birebir bana doktor bebek tedavisine giderken önermişti ictigim ağır hormon ilaçları ödem toplatiyodu vücutta demiştik ananas taze nane bunları suda kaynat çay olarak iç demişti baya ise yaradıCanim ameliyat sonrası çok kullanılıyormuş hastanede normalde.
Dahiliye doktorları yazıyormuş. Annem de reçeteli almis.
Bugünkü menüm
Sabah
2 yumurta
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Az peynir, 4 5 zeytin
Öğlen
3 4 minik kuru biber dolması
( kıymalı, bulgurlu ve pirincliydi)
Arada
1 kupa az sütlü nescafe
3 4 adet burçak bisküvi
Akşam
1 tabak haşlama et çorbası
2 kaşık yoğurtlu kuru biber kavurmasi
Ananas odem atar evet cok tavsiye ediliyor cnmAnanas cayi denedinmi ananas ödem atmada birebir bana doktor bebek tedavisine giderken önermişti ictigim ağır hormon ilaçları ödem toplatiyodu vücutta demiştik ananas taze nane bunları suda kaynat çay olarak iç demişti baya ise yaradı
Ben baya kullanmıştım iyi gelmişti canim banada gerçekten öle.Ananas odem atar evet cok tavsiye ediliyor cnm
Canım diyetisyene yarın gidecem hergün menü bildirimi işini yine beceremedim ya ama hergünüm aynı sabah yumurta peynir Öğle - akşam sebze yoğurt gidiyorum tartılmadım ama sanki bu hafta verdiğimi hissediyorum yarın öğleden önce gitme fırsatım olur mu bilmem ama gün içinde mutlaka gideceğim
Canim annemin yolculukta bacakları çok ödem toplar. Bir yere gittiğinde 1 hafta ayaklarının üstüne basamaz odemden. Ondan yazmış doktor.Ben kronik idrar yolları rahatsızlığı yaşıyorumyıllardır idrar söktürücüler iltihap için veriliyor doğru receleteli bilemedim canim ya kızma karıştı dersin ama dokunmasın sana yine en dogrusunu sen bilirsin ama.
Çok geçmiş olsun canim.Kızlar günaydın gününüz aydın olsun benim için gunaydinligi daha başlamadı adet sancısından yıktım ortalığı gece ağrı kesicileri peşpeşe içtim banamisin demedi bu ağrı denemediğim yöntem kalmadı bitkinim yaa bu ağrıdan bana önerebileceğiniz bitkisel bisey varmı çok afedersiniz ağrıyla beraber ishal oldum kesilmiyor sancı dedirtiyor doğum sancısı bile sizler daha iyi bilirsiniz bebek dogunca geciyor bu gecmiyor gecmiyor deliricem. Benim cektigimi rabbim kimsenin başına vermesin.
Çok saol canim benim❤❤❤❤Çok geçmiş olsun canim.
Benim bu konuda bilgim yok, yoğun yaşamam adet sancısı. Bende baş ağrısı olur adetle birlikte. Bende adet donemimi ağrı kesicisiz geçirdiğimi bilmem ama baş ağrısı olur.
Aytanesii bu konularda iyi baya
Olsun canim duzenli bildirmene gerek yok ben merak ettim seni naptin diye, az kal.is diyeyisyene insallah 7 ler gelirCanım diyetisyene yarın gidecem hergün menü bildirimi işini yine beceremedim ya ama hergünüm aynı sabah yumurta peynir Öğle - akşam sebze yoğurt gidiyorum tartılmadım ama sanki bu hafta verdiğimi hissediyorum yarın öğleden önce gitme fırsatım olur mu bilmem ama gün içinde mutlaka gideceğim
Gunaydin canim ben bu durumu cok üşüttüğüm zaman bir de bazen diyorum ki acaba düsuk falan mi yapiyorum diyorum kendime bu kadar sanci ve isal varsa ama dedigim gibi ben cok yasamiyorum ve tek agri kesiciyle (hatta bir keresinde 2 tane ictim ki normalde asla ilac icmem hicbir konuda ) idare edebliyorum ama senin hep mi bu sekilde canim, bir de kiraz sapi cayi icebilirsinKızlar günaydın gününüz aydın olsun benim için gunaydinligi daha başlamadı adet sancısından yıktım ortalığı gece ağrı kesicileri peşpeşe içtim banamisin demedi bu ağrı denemediğim yöntem kalmadı bitkinim yaa bu ağrıdan bana önerebileceğiniz bitkisel bisey varmı çok afedersiniz ağrıyla beraber ishal oldum kesilmiyor sancı dedirtiyor doğum sancısı bile sizler daha iyi bilirsiniz bebek dogunca geciyor bu gecmiyor gecmiyor deliricem. Benim cektigimi rabbim kimsenin başına vermesin.
Aaa kiraz sapı kesermi canim evde birsuru kiraz sapı çayı var çekmecede sürünüyor ınsallah bozulmamıştır çok saol canimOlsun canim duzenli bildirmene gerek yok ben merak ettim seni naptin diye, az kal.is diyeyisyene insallah 7 ler gelir
Gunaydin canim ben bu durumu cok üşüttüğüm zaman bir de bazen diyorum ki acaba düsuk falan mi yapiyorum diyorum kendime bu kadar sanci ve isal varsa ama dedigim gibi ben cok yasamiyorum ve tek agri kesiciyle (hatta bir keresinde 2 tane ictim ki normalde asla ilac icmem hicbir konuda ) idare edebliyorum ama senin hep mi bu sekilde canim, bir de kiraz sapi cayi icebilirsin