• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim ameliyat sonrası çok kullanılıyormuş hastanede normalde.

Dahiliye doktorları yazıyormuş. Annem de reçeteli almis.
Ben kronik idrar yolları rahatsızlığı yaşıyorum:( yıllardır idrar söktürücüler iltihap için veriliyor doğru receleteli bilemedim canim ya kızma karıştı dersin ama dokunmasın sana yine en dogrusunu sen bilirsin ama.

Bugünkü menüm
Sabah
2 yumurta
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Az peynir, 4 5 zeytin

Öğlen
3 4 minik kuru biber dolması
( kıymalı, bulgurlu ve pirincliydi)

Arada
1 kupa az sütlü nescafe
3 4 adet burçak bisküvi

Akşam
1 tabak haşlama et çorbası
2 kaşık yoğurtlu kuru biber kavurmasi

Canim ameliyat sonrası çok kullanılıyormuş hastanede normalde.

Dahiliye doktorları yazıyormuş. Annem de reçeteli almis.
Ananas cayi denedinmi ananas ödem atmada birebir bana doktor bebek tedavisine giderken önermişti ictigim ağır hormon ilaçları ödem toplatiyodu vücutta demiştik ananas taze nane bunları suda kaynat çay olarak iç demişti baya ise yaradı

Bugünkü menüm
Sabah
2 yumurta
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Az peynir, 4 5 zeytin

Öğlen
3 4 minik kuru biber dolması
( kıymalı, bulgurlu ve pirincliydi)

Arada
1 kupa az sütlü nescafe
3 4 adet burçak bisküvi

Akşam
1 tabak haşlama et çorbası
2 kaşık yoğurtlu kuru biber kavurmasi
👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Ananas cayi denedinmi ananas ödem atmada birebir bana doktor bebek tedavisine giderken önermişti ictigim ağır hormon ilaçları ödem toplatiyodu vücutta demiştik ananas taze nane bunları suda kaynat çay olarak iç demişti baya ise yaradı
Ananas odem atar evet cok tavsiye ediliyor cnm

N nnnadal canim nerdesin kuzum, diyetisyene ne zaman gidiyorsun doldu mu 1 hafta?
Canım diyetisyene yarın gidecem hergün menü bildirimi işini yine beceremedim ya ama hergünüm aynı sabah yumurta peynir Öğle - akşam sebze yoğurt gidiyorum tartılmadım ama sanki bu hafta verdiğimi hissediyorum yarın öğleden önce gitme fırsatım olur mu bilmem ama gün içinde mutlaka gideceğim

Ben kronik idrar yolları rahatsızlığı yaşıyorum:KK43: yıllardır idrar söktürücüler iltihap için veriliyor doğru receleteli bilemedim canim ya kızma karıştı dersin ama dokunmasın sana yine en dogrusunu sen bilirsin ama.
Canim annemin yolculukta bacakları çok ödem toplar. Bir yere gittiğinde 1 hafta ayaklarının üstüne basamaz odemden. Ondan yazmış doktor.

Burada sağlıkçı arkadaş sersum sersum var. O da kullanıyor bu ilacı arada ödem sokmesi için. Uzun kullanımda belki rahatsizlik verebilir ama ben bir kez alacağım.

suspushanimcim suspushanimcim canım sabah ekşili kabak tarifi istemiştin veremedim şimdi aklımdayken yazayım
1 soğan 3-4 diş sarımsak doğrayıp kavuruyorum salça koyup azda öyle çeviriyorum
Küp küp doğradığım 5-6 kabağı koyup birazda onlarla çeviriyorum
Küçük bir kase Haşlanmış nohut ve ir kaseye yakın Haşlanmış mercimeğide ilave ediyorum
Üstüne çıkacak kadar su koyup kısık ateşte pişiriyorum, pişmeye yakın tuz ve nane koyup az daha kaynatıyorum
Altını kapatıp1 limon suyu ve ince doğranmış dereotu koyup işi bitiriyorum.
Acı severseniz pulbiberde güzel oluyor ama ben çocuklarda yesin diye koymuyorum. Miktarları kafana göre takıl bazen nohut olmuyor sadece yeşil mercimek koyuyorum dereotu yoksa maydanoz doğruyorum kafama göre evdeki malzemeye göre yapıyorum ama lezzetli ve hafif oluyor ben seviyorum.

Kızlar günaydın gününüz aydın olsun benim için gunaydinligi daha başlamadı adet sancısından yıktım ortalığı gece ağrı kesicileri peşpeşe içtim banamisin demedi bu ağrı denemediğim yöntem kalmadı bitkinim yaa bu ağrıdan bana önerebileceğiniz bitkisel bisey varmı çok afedersiniz ağrıyla beraber ishal oldum kesilmiyor sancı dedirtiyor doğum sancısı bile sizler daha iyi bilirsiniz bebek dogunca geciyor bu gecmiyor gecmiyor deliricem 😥😥😥😥😥😥. Benim cektigimi rabbim kimsenin başına vermesin.

Kızlar günaydın gününüz aydın olsun benim için gunaydinligi daha başlamadı adet sancısından yıktım ortalığı gece ağrı kesicileri peşpeşe içtim banamisin demedi bu ağrı denemediğim yöntem kalmadı bitkinim yaa bu ağrıdan bana önerebileceğiniz bitkisel bisey varmı çok afedersiniz ağrıyla beraber ishal oldum kesilmiyor sancı dedirtiyor doğum sancısı bile sizler daha iyi bilirsiniz bebek dogunca geciyor bu gecmiyor gecmiyor deliricem 😥😥😥😥😥😥. Benim cektigimi rabbim kimsenin başına vermesin.
Çok geçmiş olsun canim.
Benim bu konuda bilgim yok, yoğun yaşamam adet sancısı. Bende baş ağrısı olur adetle birlikte. Bende adet donemimi ağrı kesicisiz geçirdiğimi bilmem ama baş ağrısı olur.

Aytanesii Aytanesii bu konularda iyi baya

Canım diyetisyene yarın gidecem hergün menü bildirimi işini yine beceremedim ya ama hergünüm aynı sabah yumurta peynir Öğle - akşam sebze yoğurt gidiyorum tartılmadım ama sanki bu hafta verdiğimi hissediyorum yarın öğleden önce gitme fırsatım olur mu bilmem ama gün içinde mutlaka gideceğim
Olsun canim duzenli bildirmene gerek yok ben merak ettim seni naptin diye, az kal.is diyeyisyene insallah 7 ler gelir😊
Gunaydin canim ben bu durumu cok üşüttüğüm zaman bir de bazen diyorum ki acaba düsuk falan mi yapiyorum diyorum kendime bu kadar sanci ve isal varsa ama dedigim gibi ben cok yasamiyorum ve tek agri kesiciyle (hatta bir keresinde 2 tane ictim ki normalde asla ilac icmem hicbir konuda ) idare edebliyorum ama senin hep mi bu sekilde canim, bir de kiraz sapi cayi icebilirsin

Olsun canim duzenli bildirmene gerek yok ben merak ettim seni naptin diye, az kal.is diyeyisyene insallah 7 ler gelir😊

Gunaydin canim ben bu durumu cok üşüttüğüm zaman bir de bazen diyorum ki acaba düsuk falan mi yapiyorum diyorum kendime bu kadar sanci ve isal varsa ama dedigim gibi ben cok yasamiyorum ve tek agri kesiciyle (hatta bir keresinde 2 tane ictim ki normalde asla ilac icmem hicbir konuda ) idare edebliyorum ama senin hep mi bu sekilde canim, bir de kiraz sapi cayi icebilirsin
Aaa kiraz sapı kesermi canim evde birsuru kiraz sapı çayı var çekmecede sürünüyor ınsallah bozulmamıştır çok saol canim

Gunaydin kizlarrr
Kahvaltım
20210401_102312.webp20210401_102312.webp20210401_102312.webp20210401_102312.webp20210401_102312.webp20210401_102312.webp20210401_102312.webp
20210401_102312.webp

20210401_102312.webp

Back
X