- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.785
- 1.123
heee yazmışsın ya bacımcanım bende anker markasını öneriririm biraz pahalı diğerlerine göre ama emiş gücü yüksek silme süpürge wifi özellikli çok rahat birşey çalışanlar için bence
görmemişim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heee yazmışsın ya bacımcanım bende anker markasını öneriririm biraz pahalı diğerlerine göre ama emiş gücü yüksek silme süpürge wifi özellikli çok rahat birşey çalışanlar için bence
Sağol canım hoşbuldumHoşgeldin sersumcugum
Diyetisyene devam ediyor musun ?
İnşallah canımSağol canım
inşallah hepimiz güzel gideriz, istediğimiz kilo ve görüntüye kavuşuruz![]()
Hoşbuldum canım ..ben de özledim ama anca oturttum evi..baktım inceledim canım . sağ ol
hoş geldin bu arada.
özlettin kendini yine
memiş iyidir boş ver.![]()
Hadi şifa olsun inşallah..Aman kızlar bizim aşı olanlar bile 2. covide yakalandı korunmayı elden bırakmasınlar aşı olduk diye
Ben ilk almaya niyetlendiğimden beri hep aynı markadaydı gözüm ondan diğerlerine gitmedim sadece araştırdım..Ondan kolay oldu seçimim..Sen haklısın kafa karışıklığında..Kvk nedir bilmiyom ki..ay kafam allak bullak .
bi yerde gördüm . 3.870 mi ne fiyat
bi başka satıcı 4,100 e satıyor .
sormuşlar neden öyle diye
kvk nedeniyle .
garanti şeysiymiş o
ay çorba oldum .
ucuz buldum diye sevinirken bi de kvk çıktı şimdi. oyyy
ne yapayım acaba.
adaddaaa
sersummm
yardım edin gariii. çıkamıyor işin içinden . darlandım.![]()
Güzel araştırma..
Hadii bee geçmiştim seni ne güzel şu taşınma olmayaydıYaşasın sana yetiştim şimdi daha çok gazlandım hadi hodri meydan bende 80,4
Bir haftada 1200 çok iyi maşallah ben geçen hafta kendime savaş açtım yine 1000 g ancak gitti bu hafta o kadar gitmez herhalde evde düzen yok
nadalllll
haydi görelim bakalım kim daha iyi .![]()
![]()
Naaptın verdin mi kararheee yazmışsın ya bacım
görmemişim![]()
![]()
![]()
kvk garanti şeysi oluyor .Sağol canım hoşbuldum..Evet devamm
İnşallah canım
Hoşbuldum canım ..ben de özledim ama anca oturttum evi..
Memişş
Hadi şifa olsun inşallah..Aman kızlar bizim aşı olanlar bile 2. covide yakalandı korunmayı elden bırakmasınlar aşı olduk diye
Ben ilk almaya niyetlendiğimden beri hep aynı markadaydı gözüm ondan diğerlerine gitmedim sadece araştırdım..Ondan kolay oldu seçimim..Sen haklısın kafa karışıklığında..Kvk nedir bilmiyom ki..
Güzel araştırma..
Hadii bee geçmiştim seni ne güzel şu taşınma olmayaydı
Bahane arama bahane arama
1000 gr azmı kızımm..ben haftada 700 -800 e razıyım ..Bu zaten benim şoklamaydı düşer biliyorsun beni..Sen geçersin yanii
![]()
ya bu mamalar ne güzellllGünaydın güzeller...
Dün yediklerim
Öğlen
Eki Görüntüle 2818414
Akşam
Eki Görüntüle 2818415
Bu sabah
Eki Görüntüle 2818416
verdim ama pahalı .Naaptın verdin mi karar![]()
Ben de senin gibiyim taktım mı alırım..Tabii değer..ben o kadar memnunum ki..Al kız allverdim ama pahalı .
bilemedim .
bana kalsa gider alırım . ama eşim pahalı diyecek .
ben de kazanıyorum .
hiç temizlikçi almadım daha eve. bi yardım etsin .
3 kez doğum yaptım . doğum temizlikleri . perde tül vs . hep kendim . cam . çerçeve.
kilo almadığımdan pire gibi tırmanıyordum da.
17 buçuk yıllık evliliğe yılda 1 kere temizliğe yardımcı geleydi diye bi para hesabı çıkardım kendisine.
alacam bağğğaaane, kafama koydum . illa olcak o
![]()
Roidmi Robot Süpürge Fiyatları & Çeşitleri - Teknosa
Roidmi Akıllı robot süpürge modelleri Teknosa'da sizi bekliyor. Roidmi Robot süpürge haritalı ve moplu robot süpürge çeşitleri için hemen tıklayın!www.teknosa.com
şunun üzerinde yoğunlaştım . bakalım . biraz daha araştırıyorum .
bu markayı daSafransari tavsiye etti.
5.600 tl .
çok para ama bana değer .![]()
Aldığında parasının ederi olduğunu göreceksin..ya bu mamalar ne güzellll
emekli olunca evden atarsın foto artıkın
tatil planın var mı bu yaz . pandemirazalırsa
OOooo bunun atık toplama istasyonu bile var...Güzele benziyor ...![]()
Roidmi Robot Süpürge Fiyatları & Çeşitleri - Teknosa
Roidmi Akıllı robot süpürge modelleri Teknosa'da sizi bekliyor. Roidmi Robot süpürge haritalı ve moplu robot süpürge çeşitleri için hemen tıklayın!www.teknosa.com
şunun üzerinde yoğunlaştım . bakalım . biraz daha araştırıyorum .
bu markayı daSafransari tavsiye etti.
5.600 tl .
çok para ama bana değer .![]()
Al canim.verdim ama pahalı .
bilemedim .
ben de kazanıyorum .
3 kez doğum yaptım . doğum temizlikleri . perde tül vs . hep kendim . cam . çerçeve.
17 buçuk yıllık evliliğe yılda 1 kere temizliğe yardımcı geleydi diye bi para hesabı çıkardım kendisine.
En iyi benim taş gibiyimnadalllll
haydi görelim bakalım kim daha iyi .![]()
![]()
Haklısın, hakkındır, al derim :)verdim ama pahalı .
bilemedim .
ben de kazanıyorum .
Canım ben acıkmıyorum ağzıma girip çıkarken çocukları beslerken çoğu zaman farketmeden birşeyler yiyorum safra kesesi için sorun yok ama sabah karnım doydu normalde 1 dilim ekmek çıkarmıştı ama yumurta bitmeden ekmek bitince 1 dilim daha aldımCanim gün içinde çok acımıyorsan yumurtayı 2 ye çıkar. 1 yumurta 70 kalori zaten. 2 yumurta daha doyurucu olur.
Ama sen safra kesesi ameliyatı olmuştum, fazla gelebilir Miki sana
Bahane uydurma 5 kilo önümdeydin beHadii bee geçmiştim seni ne güzel şu taşınma olmayaydı
Bahane arama bahane arama
1000 gr azmı kızımm..ben haftada 700 -800 e razıyım ..Bu zaten benim şoklamaydı düşer biliyorsun beni..Sen geçersin yanii![]()
Nasıl yemezsin ya nasıl yapıyoruz bunu ben yapamıyorum hemde tabağıma inmişken
O konuda bendede sorun yok beton gibiyim etim çok sıkı belkide ondan gitmiyordurEn iyi benim taş gibiyim![]()
Nadalcim evde cocuklardan arta kalanlari sokak hayvanlari icin verebilirsin, onceden ven hic yemek atmazdim hepsini agzima atardim, sonra baktim bizden arta bisey kalmazsa hepsi ax kaliyor eti cinleri yumurta veya ekmekleri dok kaba ustune de sut koy hepsini yerler hem de sen onlarin cope gitmedigini hayvanlarin yedigini bilirsin boylece rahat edersinCanım ben acıkmıyorum ağzıma girip çıkarken çocukları beslerken çoğu zaman farketmeden birşeyler yiyorum safra kesesi için sorun yok ama sabah karnım doydu normalde 1 dilim ekmek çıkarmıştı ama yumurta bitmeden ekmek bitince 1 dilim daha aldım
Bahane uydurma 5 kilo önümdeydin be![]()
![]()
MaşaallahNasıl yemezsin ya nasıl yapıyoruz bunu ben yapamıyorum hemde tabağıma inmişken
O konuda bendede sorun yok beton gibiyim etim çok sıkı belkide ondan gitmiyordur