• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağ ol canım .
nasılsın . iyi misin.

patlıcan salatasına bayılırım. patlıcanın her yemeği güzel oluyor yaa.
bende de var . akşam gidince bi şeyler yaparım . iftarlık . kendime.

evdekilere ne yapacağım bilmiyorum.
büyük oğlan da tutuyor .
ama sahura ortanca da kalktı yedi . ayvalık tost ekmeği göndermişti kv. bi koli neredeyse . buzluğa koymuştum . onları kullanacağım sahurluk . ramazanda ara ara yapsam biter zaten .
50 tane falan vardır.
Iyiyim canim benim allah tuttuğun orucu kabul etsin hepinizin .nasıl gidiyor ilk gün

Günaydın kızlar ellerinize sağlık yapılan tüm kurabiyeleri yutkunarak izledim bilirsiniz çok severim😍
İlk sahurumuzu da ramazanımızıda Allah kabul etsin
Yediklerim
1 Haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim ekmek
Domates salatalık
Çay çay çay

İftar menüsü
Mercimek çorbası
Tas kebab
Sebzeli soslu Spagetti
Peynirli börek

İftardan sonra kızımın doğum günü var akşamdan pasta yaptım bugün havuç topları olacak

Sen ne yiyecen derseniz 1 kase çorba ve 1 dilim pasta yemeyi düşünüyorum
Doğum günü kutlu olsun 🥳🥳
2 sene önce sen doğum yaptığında adanadaydım ve yanlış hatırlamıyorsam ya 54 ya 56 kiloydum :cry:

Kızlar benim oruç bozuldu 🤣🤣
Zaten şansımı denemiştim ama olmadı. Yarına inşallah.
Bir şey yemeyi düşünmüyorum, sıvı tüketirim. Kahve içerim hurmalı toplarla:KK53:
Sonuçta sahurda yedim, zaten yarına da hazırlık gibi olur, geçiş gibi olur yemeye gerek yok.

Vee size güzel bir haber. 1 saat önce tartıldım 58.8 kilo çıktım 🥳🥳
yazlıklara el attım geçen sene olmayan şeylerden olanlar var ne mutlu 😍😍😍
Bu arada 4 günde 1 kilo vermedim aslında ben geçen hafta vermiştim ama regl dolayısıyla tartıya yansımadı. Hatta yazmıştım da haftaya böyle devam edersem ümitliyim diye. Şükür 58’i gördüm darısı 57’ye ve tabii ki isteyen herkese...

Iyiyim canim benim allah tuttuğun orucu kabul etsin hepinizin .nasıl gidiyor ilk gün
Amin canım cümlemizin.

iyi gidiyor .
sıkıntı yok şimdilik . saat daha erken ya ondan

hava da güzel . akşam dışarı da çıkmak gerekecek gibi görünüyor . yasaklar gelse iyiydi. evde tutamıyorum kimseyi.
evde olursam yemekleri rahat hazırlarım , hazır da alabilirim işte. bilemedim.

evde olsak tüm 1 ay .
çok iyi olurdu.

Bir şey yemeyi düşünmüyorum, sıvı tüketirim. Kahve içerim hurmalı toplarla:KK53:
Sonuçta sahurda yedim, zaten yarına da hazırlık gibi olur, geçiş gibi olur yemeye gerek yok.

Bu arada 4 günde 1 kilo vermedim aslında ben geçen hafta vermiştim ama regl dolayısıyla tartıya yansımadı. Hatta yazmıştım da haftaya böyle devam edersem ümitliyim diye. Şükür 58’i gördüm darısı 57’ye ve tabii ki isteyen herkese...
hey maşallah arkadaşıma.
çok iyi gidiyorsun yine . hızlısın .

hımm. artık giden gitmiş . sıvılara devam.

Amin canım cümlemizin.

iyi gidiyor .
sıkıntı yok şimdilik . saat daha erken ya ondan

hava da güzel . akşam dışarı da çıkmak gerekecek gibi görünüyor . yasaklar gelse iyiydi. evde tutamıyorum kimseyi.
evde olursam yemekleri rahat hazırlarım , hazır da alabilirim işte. bilemedim.

evde olsak tüm 1 ay .
çok iyi olurdu.
Akşam haberlerinde tam kapanma gelecek yaxiyodu bugün belli olacakmış zor geçer evde ya ahh en son 12 sene önce tutmuştum ben oruç ah ah kendimi çok suçlu hissediyorum bütün ibadetlerimi yapıyorum allah kabul ederse bir oruç tutamıyorum sık sık bayılırdım 12 sene önce sonrada hashimata ilaçları bide başka ilaçlar sabah yedide içmem gerektiği için tutamiyoom🙁🙁🙁🙁

Basında yada sonunda olmak iyi canim.
Benimki tam ortaya denk geliyor.
Yazlık denemek için bende çok sabırsızlanıyorum. Ama havalar hala soğuk diye kaldiramadim kisliklari.

Akşam haberlerinde tam kapanma gelecek yaxiyodu bugün belli olacakmış zor geçer evde ya ahh en son 12 sene önce tutmuştum ben oruç ah ah kendimi çok suçlu hissediyorum bütün ibadetlerimi yapıyorum allah kabul ederse bir oruç tutamıyorum sık sık bayılırdım 12 sene önce sonrada hashimata ilaçları bide başka ilaçlar sabah yedide içmem gerektiği için tutamiyoom🙁🙁🙁🙁
Rabbim sağlık versin canim oncelikle.

Basım ağrımaya başladı, benim ilk günler öyle olur ama bu ramazan hem aralıklı oruç yapıyorum diye uzun açlığa alışığım diye baş ağrısı beklemiyordum.

Erken başladı baş ağrım. Bakalım nasıl akşam olacak.

Bende merak ediyorum canim tam kapanma olacak mı diye.

Bende merak ediyorum canim tam kapanma olacak mı diye.
Olacak gibi duruyor söyle sanırsam hafta sonu yasaklarının aynısı gibi olur 10 5 marketler açık olur bide seyahat kısıtlaması olması lazım ya insanlar otobüslerle akin akin buralara yerleşiyor artık buralar dışardan diğer ilklerden gelenlerle doldu ev kalmadı yaa ev alacaktık biz emlakçılar bütün evler satıldı diyolar deliricem bizim bulunduğumuz ilçe küçük il gibi oldu düşün

Olacak gibi duruyor söyle sanırsam hafta sonu yasaklarının aynısı gibi olur 10 5 marketler açık olur bide seyahat kısıtlaması olması lazım ya insanlar otobüslerle akin akin buralara yerleşiyor artık buralar dışardan diğer ilklerden gelenlerle doldu ev kalmadı yaa ev alacaktık biz emlakçılar bütün evler satıldı diyolar deliricem bizim bulunduğumuz ilçe küçük il gibi oldu düşün
Evet canim bu yasaklardan dolayı herkes yazlık mekanlarda ev almaya başladı, İstanbul Ankara gibi kalabalık şehirlerden kaçıyorlar.

Basında yada sonunda olmak iyi canim.
Benimki tam ortaya denk geliyor.
Yazlık denemek için bende çok sabırsızlanıyorum. Ama havalar hala soğuk diye kaldiramadim kisliklari.
Havalar 3-4 güne ısınır canım, bir şey kalmadı.
Ben bu hafta izin aldım evdeyim, evdeyken kurcaladım sağı solu:) hatta bayrama gidersek diye bayramlık bile aldım. Sonra hiç fırsatım olmuyor. Haftasonu yasak zaten, haftaiçi de çalışıyorum ne ara gidip alayım.
Çocuklara internetten alıyorum ama kendime denemeden alamam.
Hatta erken bir saatte gitmiştim güvenlik kaç yaşındasın diye sordu🤣🤣 belli bir yaşın altı giremiyor mu anlamadım. 36 dedim adama 😂😂😂

Ben bu hafta izin aldım evdeyim, evdeyken kurcaladım sağı solu:) hatta bayrama gidersek diye bayramlık bile aldım. Sonra hiç fırsatım olmuyor. Haftasonu yasak zaten, haftaiçi de çalışıyorum ne ara gidip alayım.
Hatta erken bir saatte gitmiştim güvenlik kaç yaşındasın diye sordu🤣🤣 belli bir yaşın altı giremiyor mu anlamadım. 36 dedim adama 😂😂😂
🤣🤣
Belirli yaş grubu 14 ten sonra AVM ye girebiliyor.
Bugün belli olacak akşam tam kapanma olup olmayacağı akşam.

hahahah. seni 18 yaş altı sandı hayallll:KK53::KK53::KK53:

biz de bayramlık almayız öyle.
ev dolu zaten yani. ne gerek var .

bugün de bana sordular markette . üniversite öğrencisi misiniz ?
logo olan sweetden giydim bugün .
maske olunca hepten bilemiyorlar yazık:KK53::KK53:

canım benim sağlık varsa tutabilirsin. bak sağlık ile ilgili şikayetlerin var . nasıl tutacaksın . Allah biliyor sen canını sıkma.
Allah ibadetlerini kabul etsin canım benim . :KK200: :KK200:

cevap yazmadı mıydım buna . tekrar göründü . sanıyorum işim çıktı yarım kaldı mesaj. göndermedim .

hiç bi sıkıntım yok .
genelde rahat geçer benim oruçlar . ama bu ara tatlı pasta vs ye çok fazla dadandım . o nedenle zorlanırım diye korkuyordum ama şimdilik iyiyim . baş ağrısı vs olmazdı . ama bi sersemlik olurdu ilk gün . şu an daha yok ama. o_O

Back
X