• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar merhaba hepinize beni hatırlayanlar oldu mu acaba üç yıl önce yazmışım en son mesajımı. Gelenler gidenler olmuş biraz baktım mesajlara. Aranıza 76 kg ve 15 haftalık hamilelik ile döndüm sizler kilo verirken ben de sizi takip edecem ☺️
Hos geldinnnn
Hatirlamaz miyimmm

Sahur
Kıymalı 2 yumurta
1 bardak ev yapımı meyve suyu
Domates salatalık

İftar
3 haşlanmış içli köfte
4 kaşık patates yemeği
Yoğurt
Salata

Patatesi bitsin diye yedim ve şiştim.
Daha pasta yiyeceğim bugün benim doğum günüm çünkü :)
Mutlu yillar gec oldu ama sekerim nice senelere sevdiklerinle musmutlu yaslar dilerim sana insallah❤❤❤❤❤❤❤

Kızlar merhaba hepinize beni hatırlayanlar oldu mu acaba üç yıl önce yazmışım en son mesajımı. Gelenler gidenler olmuş biraz baktım mesajlara. Aranıza 76 kg ve 15 haftalık hamilelik ile döndüm sizler kilo verirken ben de sizi takip edecem ☺️
Aaa tabii ki hatırlıyorum:) Hoşgeldin, bebeğin hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah🙏🏻

Sahur
2 yumurtalı omlet
1 kaşık lor peyniri
Yarım dilim çörek
Yeşillik
1 çay bardağı süt

İftar
1 kepçe mercimek çorba
3 köfte
3 kaşık közlenmiş patlıcan salatası
3 kaşık yoğurtlu semizotu

Kahve
1 hurma

Bugün başım çok agridi. İftari yapıp hemen ilaç içtim. Hala tam geçmedi agri.

Sahur
Kıymalı 2 yumurta
Domates salatalık

İftar
3 haşlanmış içli köfte
4 kaşık patates yemeği
Yoğurt
Salata

Hayalcim canim nice nice mustlu huzurlu zayif bedenli bol gulmeli saglikli bir hayatin olsun canim zayif dedigim sen ne istersen o beden zayiftir zaten mutlu ol yeter ki😊😊
Eki Görüntüle 2839110 Eki Görüntüle 2839111

Gece
1 bardak süt
2 hurma

Akşam
1 tabak haslama et çorbası
Yarim karnıyarık
Bikac kaşık pilav
Biraz cacık
Salata

Cayla
Yarım dilim pastaaa
Eşimin de dogum günü bugün pastasız olmazdı
Zezecim esinin dogum gunu kutlu olsun canimmm
Aaaa ben de hatirliyorum hosgeldin yeniden

Hayalcim canim nice nice mustlu huzurlu zayif bedenli bol gulmeli saglikli bir hayatin olsun canim zayif dedigim sen ne istersen o beden zayiftir zaten mutlu ol yeter ki😊😊

Zezecim esinin dogum gunu kutlu olsun canimmm

Aaaa ben de hatirliyorum hosgeldin yeniden
Sağol Adacım, hepimiz için amin diyorum güzel dileklerine ❤️😊

Sahur
Kıymalı 2 yumurta
Domates salatalık

İftar
3 haşlanmış içli köfte
4 kaşık patates yemeği
Yoğurt
Salata

Canımmm iyiki doğmuşsun ve biz iyiki seni tanımışız nice güzel sağlıklı mutlu huzurlu yılların olsun inşallah
Aaa bende hatırladım tabiki Hoşgeldin bebişin hayırlı olsun biz hep bıraktığın gibi buralardayız🥰

Back
X