canım yha senin yapman gereken tek şey kardeşinle konuş dertleş tamam rahatlar kardeşin sonuçta...ama kesinlikle eşiyle arasındaki problemlere girme onlar kendi aralarında hallederler...
kardesımle konusuyorum bunaldım artık dıyor kendındede ara hatayı dıyorum anlatıyor sıgara kullanmaz kahveye gıtmez ısten cıktımı gelır evıne ya evde otururlar ya esının akrabalarına gıderler hafta sonları gezerler yanı kardesımden beklenmıycek seyler bunlar bekarken tanıyanlar sasırırlar nasıl ılıgılı esını gezdıren bırı oldu dıye.
size bir örnek veriyim benim yengem ailesinin yanına okul kapanır kapanmaz valizler kapıda hazır hemen yola çıkar 3 ay kalır abimde bazen gelir bazen gelmez eve yazın biz annemlere gittikmi ütüsü yemeği hazır olur ama bir kadın bunu yapmamalı gelininizde madem yakınmış gidip 5 saat kafa dağıtıp gele bilir ama bunu ona söyleseniz yanlış anlar bende abime üzülüyorum ençokta çocuklarını özlüyor o işte daha kötü ben abime söyledim oda yengeme söylemiş olan bana oldu hayatlarına karışan kötü görümce karşınızda kendiler karar alsa kimse suçlu olmaz ..kadın yuvasını benimsemeli kendini evine ait his etmeli, etmiyo bence ben evimi bırakıp 3 ay kalamam eşim ne yedi ne içti uyuyamam ya
bızım gelınımızde gıder sordum ona fedakarlık yapan benım hep dıyor pekı ne gıbı fedakarlıklar bunlar dedım verdıgı ornek suydu,kardesıme gıderım kocamıda yanımda gotururum o evde ac kalmasın dıye.
bende dedım bu sana gore fedakarlık ama bana gore olması gereken sey hem kocan evde kalsa bıle nnesı alt katta ac kalmaz hadı onuda gectım ıkı gun annende kafa dagıtıyorsun ozaman neden dusunmuyorsun kocam ne yedı dıye cevap yok tabı buna.