Gelinim yakindada Allah kismet ederse gorumceyim insaAllah.
Soyle bir olay varki yakinlik derecem ne olursa olsun dogrulari soylemekten kacinamiyorum ne yazikki, bu da bazen cok sevilme bazende sevilmeme sebebim oluyor. Bu cok onemli degil, ben herkesi sevmedigime gore herkeste beni sevmek zorunda degil.
Ister kayinvalidem ister babam ister annem isterse kocam olsun, herkese yeri geldiginde cevabini veririm. Karakterim oyle vazgecemiyorum bir turlu. Birseyleri icimde yasayarak kendimi doldurmak istemiyorum, konusup halletme taraftariyim. Bu yuzden belki herseyi oldugu gibi sorarim ya da anlatirim.
Ama su da varki konu sahibi arkadasim bende kardesimin kilina zarar gelsin istemem, hani yarin obur gun Allah korusun boyle sorunlar olsa gelinimizle arasinda karismama taraftari olurum, ama genede uzulurum bu duruma. Bu da tabiiki kardesimi cok sevmemden kaynaklaniyor. Ben onun teline kiyamazken, hani esi dahi olsa onu uzmesine dayanamam gibi geliyor. benim gozumdeki yerinden kaynaklaniyor tamamen kotu olan hic birseyi hak etmiyor bana gore.
Ona deger verdigimden dolayida sozlusu olan hanfendiyede ona gore davrandim bu gune kadar, herseylerine ozendim ve herseyin en iyisi onlarin olsun istiyorum. Ister istemez oluyor bu. Umarim ilerde gelin kizimizda bizlerin kiymetini bilir ve ona gore davranir. Eger oyle olmazsa, ona gore davranislarimda gorur karsiligini diye dusunuyorum.
Tabii simdiden konusmasi kolaydir belkide, yasayip gorecegiz.
Size gelince, kardesin cocuk degil kendi sorunlarini kendilerinin halletmeleri gerekir..kiyamadigini anliyorum ama maalesef 3. Ve 4. Kisiler girince isin icine iyice sarpa sariyor.