- 19 Nisan 2017
- 236
- 157
- 23
- 45
- Konu Sahibi benimminikponcigim
-
Aynen bizde böyleyiz
- eşimin ailesi aynen böyle kızlarına kol kanat gerirler bize gelince herşei bizden beklerler ama onlar kesinlikle onların hiç bir işini halletmez ama onlara asla laf yok eşim mecbur yapmaya sanki damatları oğulları olmuş eşim bu duruma çok üzülüyo tabi bende maddi anlamda onlar yüzünden çok sıkıntı çektik ama umurlarında mı hayır çünkü biz ağlamıyoruz geçinemiyoruz zor durumdayız demiyoruz onlar yolunu bulmuşlar ağlamayana gerçekten meme yok bunu anladım
İşin ilginç tarafı diyor ki bu gelin bana bakmazBu davranışları çok yanlış tabi ki ama ben annenizin biraz geri kafalı hareket ettiğini düşünüyorum. Günahını almayayim ama yaşlandığında oğulun yanında yaşamak için ona yatırım yapıyor gibi hissettim ben.
Ben üzülüyorum ama eşim sallamıyor:)Benimde annem ve k.validem biz çok zordayken sağolsunlar yine bize değil onlara acıdılar Onlara yardım ettiler
Acaba bizim anlamadığımızı sanıyorlar
Sırf saygıdan susuyoruz
Ama bu kadarda gözümüze soka soka yapmasalar iyi olurdu
Pek duyulmamis bir atasozu egede kullaniriz genelde...bu sozu duydugumda hayata bakisim degistiYa bu sozu ilk defa duydum yerel bir soz mu? Efsaneymis.
Canım ilk üniden(lisansmezunuyum ama hayalim olmayan bir bölüm) sonra hayalimdekine yakın 2 yıllık bir bölüm okudum
32 yaşında başlayıp 34 de bitirdim
4 yıllık yaşadığım şehirde özel de var geçiş için
Ama maddi olarak imkanımız yok
Beklemedeyim belki bir şey olur ve tamamlayabilirim
Uzaktan eğitim filan açılır
Çok güzel olmuşBen üzülüyorum ama eşim sallamıyor:)
Şuanda durumumuz iyi cok şükür ama zor zManlar atlattık
Bir kere yazlıklarına gittik
Eşimin ablası da ankaraya donecekti
O da yazlıktaydı
Onu da biz aldık arabaya
Annesi dolu canta koymus ablaya:)
Allahın işi ya cantalar karısmıs onu eve bıraktık
Biz baska sehirdeyiz
Kv nin ona koydugu hersey bize geldi:))))
Kadın ekmeğine patatesine kavununa kadar koymus
Hepsini biz yedik ahaah
Çok teşekkürler inşallahUmarim istediğiniz olur
Pek duyulmamis bir atasozu egede kullaniriz genelde...bu sozu duydugumda hayata bakisim degisti
Afiyet bal seker olsun ne icine oturmustur kv'nin :)))))))Ben üzülüyorum ama eşim sallamıyor:)
Şuanda durumumuz iyi cok şükür ama zor zManlar atlattık
Bir kere yazlıklarına gittik
Eşimin ablası da ankaraya donecekti
O da yazlıktaydı
Onu da biz aldık arabaya
Annesi dolu canta koymus ablaya:)
Allahın işi ya cantalar karısmıs onu eve bıraktık
Biz baska sehirdeyiz
Kv nin ona koydugu hersey bize geldi:))))
Kadın ekmeğine patatesine kavununa kadar koymus
Hepsini biz yedik ahaah
Amin.evet katiliyorum bencede .begenmene sevindimBen de egeliyim ama biraz yerel galiba ya da ben denk gelmedim ama not aldim kullanacagim bundan sonra. Soyleyenin ruhu sad olsun. :)))))))
Evet aynen :)Afiyet bal seker olsun ne icine oturmustur kv'nin :)))))))
Zor duruma düştüğümde beklemiştimAilelerden yardim mi bekliyorsunuz anlamadım ki.
Eğer öyleyse formülü bulmuşsunuz iste: ağlamayana meme yok.
Olması gereken bu3 liram 3 tane de çocuğum olsa, kim zengin kim fakir demeden hepsine birer lira verirdim. Doğrusu bu.
HaklısınızNe kadar değer görüyorsan o kadar hayırlı evlat ol. O zaman dokunmaz bu ayrım canım..
Agziniza sağlık çok güzel soylemissinizMaalesef durum aynen de bu canim. Bizde de kaynim ve eltimin çok iyi isi var biz de esimle gayet iyi bir meslege egitime sahibiz ama kaynim bogazivi mezunu olup liseyi falan da dereceyle okudugu icin gizde cocuktur. Resmen tapacaklar nerdeyse. Kendisi ist da ikinci evini almak icin borclanmis da zordaymis da kv bize gelmis ahh yazik cocuk orda borcla ugrasiyor diyo. Bi gun tepem atti oglun 10 ar dan 20 milyar maas aliyor ikinci evinin parasini odemeye calisiyor. Bizim kendi isimiz ofis kira ev kira calisanin maaasi ssk si stopaji vergisi varken oturup da ogluna uzulemeyevehim kusura bakma almasayfi ikinci evini oturp parasini yeseydi dedim hiiiippp hersey kesildi o gunden sonra bi daha laf acamadi.
Agabeyimin anneme ve babama bakmayacagı gün gibi aşikarBunun tek sebebi bazı anne babalar var ki bencillikleri evlat sevgilerinin önüne geçebiliyor.
Bu olaydaki zıtlık niye biliyor musunuz?
Çünkü onlara bir şey olduğu takdirde, beklentide olabilecekleri yavrularına yatırım yapıyorlar!
Siz ancak kendi yağınızda kavruluyorsunuz onlara nasıl faydanız olacak?! Diye düşünüyorlar.
Eskiler için bu davranış şekli hayatta kalabilme prensiplerinden biri heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?