Hep onlara var bana yok

Kim yok diye ağlarsa ona acınıyo. Bu şekilde kendini acındıran insanlara acıyorum. Şükretmeyi bilmeyen ağlak tipler. Allah yardım eder kardeşim sen olduğun gibi kal.
Bende ağlak olmalarına şukürsüz olmalarına kızıyorum
Ortada örnek ben varım
Biz işçiyiz Ağlamıyoruz
Onlara acınıp alınıyor

Seni cok iyi anlıyorum bunun çözumü yok sanırım

benim kayınvalidemde gorumceme cok acir ama okadar iyi durumdalarki goz görüyor ya nasil oluyor ben anlamıyorum
Benim gorumcemede k.validem çok acıyor
Ki görümcemler maddi anlamda hiç de acınası bir durumda degiller
Hatta gorumcem ailesine yardım edebilecek kadar iyi durumda
Biz gururluyuz ya bize birşey yok

Bişey söyleyim mı
Şu meslek sahibi olup da cimrilik eden çok kişi var ama fakirler çok mutlu zenginlerden daha çok mutlu bundan emin ol

benim buradaki sorum, abin ablan meslek sahibi iken sen ne yaptın ? üniyi bitirdin iş mi bulamadın ? kolaylıklar diliyorum

var yemezler... annelerde tuhaf yanii neyse soleyecek cok sozum yok karınca kararınca eşinizle birlik olup onunuze bakacaksınız üzücü ama yapacak bişe yok anneleriniz değişmez

Dik duruşunuz çok güzel
Bizde dik duruyoruz
Bizim ne k.valide tarafindan ne de benim tarafımdan maddi manevi desteğimiz yok
İsterdim ki zora düşünce destek olsunlar
Ama yok

canım senın yaşadıkların gibi şeyleri bende çok yaşadım , annem benı hep bekarlıgımdaki gibi düşür parası hep var ama hep var asla parasız değil gözüyle bakar , bende senın gibi hiç ağlamadım ve çok şükür bugunumuze diyorum , sen kalbini ferah tut allah herşeyi göürüyor.

benim buradaki sorum, abin ablan meslek sahibi iken sen ne yaptın ? üniyi bitirdin iş mi bulamadın ? kolaylıklar diliyorum
Canım daha önceki bir üye ye yazmıştım
Önceki sayfalarda var
Bir lisans birde önlisans olmak üzere iki uni mezunuyum
Ancak ilki ağabeyim yüzünden istemediğim bir bölüm
Ağabeyim dediki ben şehir dışında okuyorum
Birde sen şehir dışında okursan bana verilen imkanlar kısıtlanır
Hem sen kızsın şehir dışında işin ne
Sonuç ilk lisans bölümümü bile o seçti
Ben zorunlu okudum
32 yaşında iken dedimki istediğim bölüme yakın bir şey okumaliyim
2 yıllık onlisans okudum
Bitirdim
Eğer bir imkanım olursa 4 e tamamliycam
Lisans okuduğum ilk bölümle birşey olmadı
Bu arada bir kaç uninin sertifika programlarına katıldım bitirdim
Bur yığın iş tecrübem oldu
Ama biryerde kısmet in önüne geçilmiyor

Annemler ve k.validemlerde öyle sanıyorlar
Paramız olmasa bile söylemeyiz
Geçen ay hiç paramız kalmadı
Gorumcemler ve k.validemler dışarda yemeğe gideceklerdi
Bizide çağırdılar
Bir bahane bulduk gitmedik
Ama paramız yok demefik

Demekki siz hiç bahsetmiyorsunuz sıkıntınızdan ondan çok iyi durumları zannediyorlardır aynı benim ablamla kardeşimde durumları iyi oldukları halde bir ağlanırlar ben bile acırım hallerine ama gel görki en kral hayatı yaşarlar niye annem babam sonsuz açmışlar kapılarını herbdaim yardım ederler ben hiç anlatmam hep iyiyim şükür derim bir hediye bile görmedimaynı sende ben gibiysen ağlamayana emzik yok misali işteee kendileri görmüyor görmezlikden geliyor ailelerimiz

Ben anlatıp acındırmayı kendime yakıştıramıyorum
Kendimiz bir şekilde çözeriz diye düşünüyorum
Ama diğerlerinin böyle rahat böyle uyanık davranmaları canımı sıkıyor

Ben anlatıp acındırmayı kendime yakıştıramıyorum
Kendimiz bir şekilde çözeriz diye düşünüyorum
Ama diğerlerinin böyle rahat böyle uyanık davranmaları canımı sıkıyor
Yeminle bende aynı böyleyim utanırım hele ablam hep yokları oynar hep acımtırak ben onun yerine utanırım bide birşey alsam ayyy benim kıza gösterme kameradan falan alamam ben oda içine atar ağlar diyor beni alsın diye bekliyor herhalde bende bu hallerine çok gıcık oluyorum hatta iki defa anneme dile getirdim üstü kapalı şekilde evlat ayırmayı ama nafile sende düşersen seninde elinden tutarım diyor ben asla dememki aç olsamda demem onlarda anlamaz görmez işte böyle aynıymışız canım Allah düşürmesin ne diyelim

Aileler anlattıklarımızı işlerine geldiği gibi anlıyorlar
Örneğin d.gununde agabeyimin çocuğuna çeyrek altın benimkilere ya 50 lira ya da 100 lira ama hep daha az
Çok olan onlara
Ağabeyim de benimkilere dandik birşeyler alır
Biz onunkine taksitle markalı giysi ya da ayakkabı
Bir seferinde indirimden markalı ayakkabı buldum aldım
Aradım ayak numarasını sordum
O numaradanda vardı sevinip aldım
D.gununde verdim
1 hafta sonra annem aradı çocuğun ayağına tam oluyor seneye giyemez bunu alın değiştirin dedi
E ben indirimden aldım
Gittim mağazaya indirim bitmiş
Patladı mı elimde ayakkabı
Yeniden pahalı ayakkabı aldım
Öyle sinirlendim ki
Artık kararlıyım bana ne verirlerse aynısını vericem ne eksik ne fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…