Hep onlara var bana yok

Yapma güzel kardeşim verdikçe doyumsuz oluyorlar abinde olsa haketmeyene verme ben kazandığımla ev geçindirip çoçuk büyütüyorum ablamla kardeşim paralarıyla üstlerine başlarına ıvıra zıvıra harcıyorlar çünkü annem babam her ihtiyaçlarını karşılıyor bir sabah ablam valizime bakmış pazardan mı giyiniyorsun sen yaaa birde yurtdışında yaşıyorsun dedi çok zoruma gitti bende artık hiç para hediye yollamıyorum çünkü haketmiyorlar

Yaşadığım herşey bir ders oldu bana tabikide vermiycem
Vere vere üstüme görev gibi yapıştı
Ağabeyimin durumu o kadar kötü ki eşi orasına burasına estetik yaptırıp evine temizlikçi alıyor
Bense maaş zamanı gelsede 3 halıyı yikatmaya verebilsem diye bekliyorum
Hediye yollamamakta çok haklısınız
İyi yapıyorsunuz

benim zenginlerden anladığım

--ne zaman sorsanız paraları yok
--yardım etmekten kaçarlar ama ortam varsa yardım edip ben yardımseverim o yüzden birikim yapamıyorum derler ama muhakkak vardır birikimleri
---hesabı yanındakilere kilitlemeye meraklıdırlar (çoğu bedavacıdır)
ortak ödeyelim denmezse hatta elini cebine atmaz
hep bir acınma durumu yardım sever olduğum için birikteremiyorum derler
--en önemlisi de kimseye çok çok değer vermezler kendileriyle iglidirler(çoğu bencildir)
--ne alacaklarını söylemezler bir bakmışsınız almışlar görününce söylerler (aman biri para ister korkusu vardır sorsanız biranda oldu derler) herşeyi planlı alırlar ama herşeyleri biranda aldık ya derler her daim

bu yüzden ailelerinizin her istediğinizi yapıyorsanız yapmayın (ama kalp kırmadan mesela biryere giderseniz bizde mi gelelim dediler biraz kemer sıkıyoruz buaralar gidemeyiz gidersek muhakkak ararız deyin)
herzaman aldıklarınızı insanların gözüne sokmayın mesela araba bakıyoruz demeyin, koltuk alacağız demeyin,
durumunuz olmadığını birazcık çıtlatın yani laf arasında geçiştirerek söyleyin (laf arasında biraz kemer sıkıyoruz heryere gidemiyoruz, para harcanmayacak şeyleri tercih ediyoruz deyip konuyu değiştirerek devam edin konuşmanıza)

birde takılmayın ailelere hastalık hastası ederler insanı

Bende hayranım böyle kadınlara Allahım her iş bitti estetik kaldı evin rızkını nasıl verebiliyor nasıl vicdan var bu tiplerde ben hayatta harcayamam saçma sapan şeylere para
Hediye yollamıyorum birkeresinde çok posta parası tuttu yolladım ablam hep çöpe attık biz onları olmadı bize dedi bakdım birgün üzerinde yolladığım tişörtlerden biri hiç ses etmedim minneti yok bende yollamıyorum

Aynısını kayinvalidem görümcem için yapıyor. Sizi çok iyi anlıyorum. Evleri var arabaları var. Her hafta gezmeler alışverişler asla bitmez. Beni ilgilendirmez malları mülkleri ama kayinvalidemin saçma sapan konuşmaları beni çileden çıkarıyor. Sanki kızı sefalet içindeymiş gibi konuşuyor. Halbuki bizim evimiz yok falan ama hep aklı fikri kızında. Biz nasıl ev alıcas diye düşünüyoruz kayinvalidem ise keşke kızım daha güzel ve büyük bi eve çıksa diye dert yanar. Siz de boşverin canım para pul olup sefil gibi görünmektense kendi yağında kavrulup kimseye muhtaç olmamak en iyisi.

Manyak mi ne giyiyorsa giyorum desin niye cope attik diyor. Ayrica insan bir giysi ustune olmayinca cpe atmaz ki ihtiyaci olan birine verir en kotu ihtimalle keser toz bezi yapar. Bir problemleri mi var?

Manyak mi ne giyiyorsa giyorum desin niye cope attik diyor. Ayrica insan bir giysi ustune olmayinca cpe atmaz ki ihtiyaci olan birine verir en kotu ihtimalle keser toz bezi yapar. Bir problemleri mi var?
Aynen kirpicik bunlar onlara göre basit birşey herhalde çok rahat söyledi insan bir düşünür kırılırmı diye o unuttu belkide ama ben günlerce ağrıma gitti çok gücendim yok çöpe attık yok olmadı yok beğenmedi kızlarım ne kadar ağır laflar bende o oldu hem dedim alırken para ver onca şeye sonra posta parası çok tutuyor bizim burdan kilo başına epey ödemiştim aman dedim kim için ne için alayım birdahada yollamıyorum

Senin derdini anladım arkadaşım,senin derdin ailenden maddi yardım görmemek değil,sende benim gibi evlat ayrımından muzdaripsin.
Zamanla anladimki annemi basimdada tasisam olmuyor o yüzden uzulmeyi biraktim
Maalesef her ailenin bir göz bebeği oluyor ve neolursa olsun hep onlar el üstünde tutuluyor acı ama maalesef gerçek.Üzücü olan sorsan kimse evlat ayrımı yapmıyor

Keşke çöpten çıkarıp mı giydin deseydiniz
Haketmiş yani
Ağabeyimin eşinin istekleri bitmiyor
Annemde gelin memnun olsun diye verdikçe veriyor
Gelinde bu durumu kullanmayı çok güzel öğrendi
Annemin verdikleri ile bana hava atıyor
Sadece gülüyorum

Aynen canım evlat ayrımı beni yıpratıyor
Mesela k.validem gorumcem emekli olsun diye ki çalışmıyor
Ona akıl verdi
Dediki evden ödet eşine şimdi isteğe bağlı ödeyecek eşi
Evde otururken emekli olacak
Ben herhalde hayat boyu emekli olamam
Çünkü part time çalışıyorum
Sigortamda yarım ödeniyor
Benim hiçbirşeyim rast gitmiyor

Ben sahsen dusmanima bile diyemem oyle sey. Hediye sonucta. Yalan soyledigim istisnai durumlardandir. Begenmesem de tesekkur ederim cok begendim derim. Ben de zamanla akillananlardanim. Esimle bazi akrabalara ozenle hediye secip aliyorduk agiz ucuyla tesekkur edip falanca sunu sunu aldi bayildik gibi tuhaf laflar ediyorlardi, kendileri de gelirken bize gofret cikolata falan getiriyor ya da hic getirmiyorlardi. Biz napiyoruz ya dedik. Sen de cikolata al derim. Cok gelmis. Simarmislar belli.

Şunu hiçbir zaman unutma benden sana bir kardeş tavsiyesi,sürekli bunları düşünürsen sagligindan olursun ki ben esiginden döndüm
Mumkun oldukça az görüşmeye bak ve Allah'a Sığın o sana yardım edecektir ve inan bana annen babanda anlar birgün yanlış yaptığını evlat ayrımı yapmak cok günah İlahi adalet diye birşey var

Çok yerinde tespitler olmuş gerçekten de doyumsuz ve benciller
Ağlamak bir sanatsa oscarı alırlar bu alanda
Artık yapmıycam akıllandım kullanılmaktan bıktım
Onların kayırılmalarını izlemekten rüyalarıma girer oldular
Ablamı attım hayatımdan sırada ağabeyim var
Ben olmayınca bakalım anneme babama kim yardımcı olacak
Sinirlerim bozuldu Çok haklısınız artık hasta olucam
En güzeli onlardan uzak durmam

Canim sen ablsni aramis biz bu yaz size gelcez demistin noldu o is onun üstünemi küstü ?
Canım diğer konumda yazmı
Canim sen ablsni aramis biz bu yaz size gelcez demistin noldu o is onun üstünemi küstü ?
canım kısaca özet geçeyim diğer konuda güncelleme yapmıştım
ablama bayramdan sonra size gelicez dedim O da bana bayramdan sonra enişten yurt dışına gidecek dedi
yani gelmeyin dedi bende gelsek ne olacak yeğenin sizi mi yiyecek dedim
sonuç artık konuşmuyoruz heryerden engelledim onu

Bence çok kolay anlamayacaklar
çünkü anneanneme şu an çok sevdiği iki oğlu değil annem bakıyor
dedem yaşarken herşeyini onlara verdi Peki sonuç ne oldu istemedikleri damatlarının kapısında yaşıyor anneannem
oğulları da misafir gibi arada ziyarete geliyor
aynısı annemlere de olacak birebir bu durumu yaşamalarına rağmen hala onu kayırıyorlar

Takip ediyodum ama kacirmisim.
Az olsun sizin olsun bosver insan cok sinirlenir elbet ama kul bilmezse Allah bilir.

Takip ediyodum ama kacirmisim.
Az olsun sizin olsun bosver insan cok sinirlenir elbet ama kul bilmezse Allah bilir.
Gerçektende bu yaz burnumdan geldi
Moralimi çok bozdular
Ben kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan bir tipimdir
Sadece kendimce doğrularım var ve bu doğrulardan kimseler için vazgeçmem
Eğer üstüme çok gelinirse yollarım hayatımdan
neticede benimde ailem çocuklarım var
Geçindirmem gereken evim var
Az gelirse az harcarım çok gelirse çok
kimseye minnet etmem

Tam da düşündüklerimi yazmışsınız neden bu ayrım anlamıyorum
Hemde ihtiyaçları olmamasına rağmen el üstünde tutulma nedenlerini anlamıyorum ben

Çünkü benim başımda da çok hafif olsa da yapan kayinvaldem. Yani kızı ve damat için kendini paralar ama beni geçtim oğlunu aramaz aklına geliyo mu oğlu merak ederim.ayni manevi desteği oğluna da göster. Farklı yerden mi çıktılar benim haberim yok bilmiyorum .tövbe ya.
Demek istediğim kafaya takılacak konu ama kimse için yıpratma kendini bunu onlara anlatamazsın anca kendini hirpalarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…