- 3 Mart 2013
- 1.309
- 2.872
- 333
- 33
- Konu Sahibi A n n e y i m
-
Çocuğu yok şuan
Aramız şuan tam olarak değilde bunun için ayrı konuşmamız lazım bu olay için daima yanımda olduğunu söyledi bu yeterli benim için zamanla düzelir inşAllh herşey sağolun sizdendeAllah im araniz da duzelmis oldu.bu adama simsiki sarilin birakmayin.Aranizin acilmasina firsat vermeyin.Esinizden Allah bin kere razi olsun.Allah im evinize bereket ask sevgi sadakat versin.Cok mutlu olun.
Böyle bi olayı aileme anlatamazken eşime nasıl anlatabilirdim ilk zamanlar kişiliğini nasıl biri olduğunu bilmiyordum .. Kesinlikle yaptığı merakla alakalı bişey değil kendim yaşadım merak eden insan bir iki tamam ama bu 16 yaşıma kadar devam etti bumu merakEşinize neden anlatmadınız ? Cahil biri midir ? Anlatınca ne yapar tahmin edebiliyor musunuz aşağı yukarı ?
Anne, babaya anlatmanız durumunda üstünü kapatırlar. Kendi evliliği bitiyor, abisini kıskanıyor, psikolojisi bozuk vs. diyerek sizi köşeye sıkıştırırlar. Bahsettiğiniz aile profili de pek iç açıcı değil.
Aslında olayın başında merak olduğunu düşünüyorum. Biri onu taciz ediyor da olabilir.
Üzüldüm sizin adınıza keşke yaşanmasaydı bundan 10 sene önceki yetişkinlerle şimdiki yetişkinler arasında çok fark var şimdiki insanlar daha bilinçli amiin inşAllahEtraf pislik kaynıyor yemin ederim ben küçükken doktor tarafından tacize uğradım hemde babamım arkadaşıydı, babam ateşlendiğim için götürdü beni muayene etti babama birşey anlamadım siz çıkın bir kere daha muayene edeceğim dedi 11 yaşındaydım direk göğüs bölgemi açıp mıncıklamaya başladı ve pantolonumun üzerinden eliyle beni taciz etmeye çalıştı ayağımla iteledim ve çığlık attım babama koştum ama o inkar etti babama benim aniden kalkıp sebepsiz yere bağırdığımı söyledi ben titreyerek hüngür hüngür ağlamaya başladım beni neden yalnız bıraktın diye o arada hala inkar ediyor neden böyle yaptığını anlamadım kızının psikolojik bir problemi mi var yardımcı olmak isterim gibi saçma sapan sözlerle babamı kandırdı babamda doktor olduğu için ihtimal dahi vermedi heralde ne doktora ne de bana tek bir söz söylemedi şimdi insan soruyor kendine doktora bile güvenmeyecek miyiz? Bir keresinde de eski evler de ev telefonu yoktu anneannem rica etti karşı komşuya gidip teyzeni arar mısın diye gittim zili çaldım oğlu çıktı dedim anneniz evdeyse çağırır mısınız teyzemi aramak istiyorum anneannem gönderdi annesi yokmuş meğer bu bana diyor ki tamam hadi dış kapıyı kapat içeriye gel beraber ararız elimden tutup beni yatak odasına götürmeye kalktı ama o an onun bakışlarından ve nefes alışından pislik olduğunu sezdim ve arama yapmadan koşup eve geldim zaten anneannemin karşı komşularıydı annem kapıdaymış giderken görmüş beni anne ben aramak istemiyorum dedim koştum geldim şimdi diyorum ki hangi akla hizmet 8 yaşında ki çocuğu gönderiyorlar arama yapmaya ve bu pislik annesi evde yok diye hemen küçücük çocuğa halleniyor, beninim yıllardır psikolojim bozuk bu sebepten çocuklarımı kimselere bırakamıyorum, kendi ailem de dahil olmak üzere korkuyorum başka bir yerde oyun oynasa dahi 5 dk bir gidip bakıyorum napıyor diye masum çocukluğumuzu mahvettiler Allah iki cihanda da yanlarına koymasın ettiklerini bir bir ceksinler inşallah
Çok teşekkür ederim ben de kendi adıma ve insanlık adına öyle üzülüyorum ki aslında kahroluyorum keşke o masum çocukluğumuzu oynaya güle yeişkinliğe tamamlasaydık, düşünsenize birisi sizi taciz etmeye çalışıyor ve siz daha ne olduğunu bile bilmiyorsunuz toplum arasında çokta dile getirilen bir durum değil yaşayan varsa bile söyleyemiyor bundan sonrası şu ki kimse kimseye babası dahi olsa güvenmeyecek bunu bilir bunu söylerimÜzüldüm sizin adınıza keşke yaşanmasaydı bundan 10 sene önceki yetişkinlerle şimdiki yetişkinler arasında çok fark var şimdiki insanlar daha bilinçli amiin inşAllah
Böyle bi olayı aileme anlatamazken eşime nasıl anlatabilirdim ilk zamanlar kişiliğini nasıl biri olduğunu bilmiyordum .. Kesinlikle yaptığı merakla alakalı bişey değil kendim yaşadım merak eden insan bir iki tamam ama bu 16 yaşıma kadar devam etti bumu merak
Yapabileceğim en doğru yol o zaman o şekildeydi yanlış ama söylediğim gibi işte .. Tabiiki tanıyorum dün akşamda anlattım zaten bi iki sayfa geriye bakıp okuyabilirsinizBaşta merak olmuş işte. Sonra da devam etmiş maalesef. Tanımadan etmeden evlenmek de iyi cesaret. Belki o da sapıktı. Şimdi 2 çocuk olmuş hala mı tanımıyorsunuz eşinizi?
Çok sağolun amiin inşAllah .. Çok büyük anlaşamamazlıklar var ama tabi bu olayıda artık biliyor olması zaman herşeyi gösterir herkesin hakkında hayırlısı olur inşAllah ..psikolojik destek alın çok geçmiş olsun
Allah Yardımcınız olsun
kızlarınız için evliliğinizi devam ettiremez misiniz, en azından biraz daha büyüseler
Yapabileceğim en doğru yol o zaman o şekildeydi yanlış ama söylediğim gibi işte .. Tabiiki tanıyorum dün akşamda anlattım zaten bi iki sayfa geriye bakıp okuyabilirsiniz
Malesef ki geç bunu bende biliyorum ama yaşadığımı ancak yaşayan anlar garipsemeniz normal benim için ..Biraz geç olmuş bence anlatmak için ya garipsedim eşinizle ilişkiniz de kötüymüş
Canım anlamadıgım 10yasındaki bi çocuktan bahsediyoruz.yani kızıma bakıyorum 8 yasında ve iki yıl sonra 10olacak.iki yılda cinsellikle alakalı ne kadar şey ögrenebilirki
Hani benim kızım mı eksik bu konularda,
Anne babanın bile birbirini dudaktan öptügünü bilmez mesela,bi kaç kez dizilerde tesadüf gördü ve sadece dizilerde var zannediyo
Amacım konu sahibini üzmek yada ona yalancı demek degil ama 10yasındaki bi çocuk olunca aklım mantıgım almıyo,yani daha agzı süt kokar o yaslarda deyim yerindeyse
Off cok kötü yaöyle değil arkadaşım.çok detay vermek istiemiyorum ama bir yakınımın kızının okulda bazı kızlardan uzaklaşmasan sebep olan şeyler oldu. mesela 8-9 yaşındaki bir kız ayrılan anne ve babasının cinselliğine şahit olmuş öncesinde ve olaylar kopup anne babası ayrıldıktan sonra kız değişik şeyler konuşmaya başlamış kız arkadaşlarıyla. düşün 8-9 yaşında kız çocuğu orasını burasını ellediğinden çok hoşuna gittiğinden bahsediyor, arkadaşlarınada diyorki sizde yapın çok güzel vs. vs... uzun ve çok üzücü içerikleri daha var ama anlatmıycam burda.yani çok değişik çok kötü bir dönemden geçiyor artık çocuklar.neler yaşadıklarını iç dünyalarının ne halde olduğundan maesef haberimiz ya olmuyor yada çook geç oluyor.Dudyduklarımıza inanamayacağımız şeyler dönüyor malesef
Off cok kötü ya
Kızım 8 yasında,zamanı gelince adet olacagını falan nasıl anlatacagımı kara kara düşünürken bu söylediklerinize şok oldum gercekten
Rabbim iyilerle karşılastırsın bizi ve yavrularımızı
Yok hayır görüşmüyorum hiçbir şekilde görüşmüyorumPardon da siz o mahlukatla hala abi kardeş kisvesi altında görüşüyomusunuz ?
Görüşmeyinde zaten peki aileniz sormuyomu neden görüşmediginizi çünkü anladığım kadarıyla durumdan haberleri yokYok hayır görüşmüyorum hiçbir şekilde görüşmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?