- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi A n n e y i m
-
Sizi daha zora sokabilir tabiki bu durum. Bunun için dik ve korkusuz olmaniz gerekiyor. Bu pislik çok ileri gitti mi cocuklarida olur şimdiBilmiyorum zaten ona ilk anlatmak istedim tartışmalarımız anlaşamıyo olmamız birde bunu anlatsam bilemedim ne yapacağını bilmiyorum
Estağfurullah.. işte onu bilemem ama yaşını bahane edip haklı kılamıcam .. Hastalıklı pedofili ne derseniz diyincehaletime verin çünkü bildiğiniz böyle şeyleri okumaktan kaçıyorum.
yaş farkı 4 yaş imiş.
bu yaş farkı ile de pedofili denir mi? etrafındaki diğer çocuklar için potansiyel tehlike midir?
6-10 yaş olsa 10 yaşta çocuklar gerçekten bilinçli mi yapıyor yada merak mı?
ofh!
hepimizin evlatları güvende olsun inşallah.
ve bence de söylemelisiniz.
Buna katılıyorum hatta hosunuza gittgini bile düşünüyor olabilir. 16 yaş büyük bir yaş16 yasınıza kadar devam ettiyse yani yaklasık 7yıl öncesine kadar
Hatırlamadıgınızı düşünüyor olamaz
Tam tersine rahatlıgından konusmayacagınızı bildiginden saf salaga yatıyor belliki
16 yaşına kadar sürmüş yani pislik 20 yasindayken bile devam etmis tabiki bilinçli yapıyormuş. Birakmamis çünkü hiç yapmayı. Bu hem pedofili hem ensest oluyor. 20 ye 16 yas pedofili kardeş kısmı ensest yani. Bu mahluk igrenc cinsi sapik keşke hadim edilse yada kendi kendine kopsa. Erkek cocuguna bile yapabilir kızı bırakın pislikkcehaletime verin çünkü bildiğiniz böyle şeyleri okumaktan kaçıyorum.
yaş farkı 4 yaş imiş.
bu yaş farkı ile de pedofili denir mi? etrafındaki diğer çocuklar için potansiyel tehlike midir?
6-10 yaş olsa 10 yaşta çocuklar gerçekten bilinçli mi yapıyor yada merak mı?
ofh!
hepimizin evlatları güvende olsun inşallah.
ve bence de söylemelisiniz.
Aramızda 4 yaş var şuan susmamın sebebi mi evliyim çocuklarım var ve oda evlendi kaç kere niyetlendim anlatmak üzere ama olmadı yapamadım
Çok üzüldüm gerçekten
Allahım bütün iğrenç kişilerden korusun tüm çocukları ya
Terapi aldınız mı ? O iğrenç insanı görmüyorsunuzdur inşallah
Diğer yaptıklarınıza gelince bu devirde artık onlar normal hepimiz paranoyak olduk ki siz çok acı şeyler yaşamışsınız
Evet ben de simdi bunu yazacaktim. Insallah kiz cocugu yoktur abinizin. Yoksa allah ona kiz cocugu nasip etmesin.
Aklimi yitirecek gibi oluyorum dusununce. insanin nefsi nasil kendi kanina uyanir aklim almiyor...
Allah yardimciniz olsun yasadiklariniz cok uzucu. Psikolojik destek almanizi oneririm..
Ya kendi cocuklarina da boyle birsey yaparsaSanirim ben susamazdim. Sirf olacak cocuklari icin..
Evet öz konuşmuyorum ve bu olayın farkında keşke tamamen anlatabilsem kendimi ama inanın korkularla şiddetle dayakla susturulan çocuktum susmam sizce normal değil mi evet şuan susuyorum ama kime nasıl anlatabilirim akıl verin ciddiyim bu yorumumu okuyanlar yazsın inanın yapıcam ama bana nerden başlamam gerektiğini söyleyin yine söylüyorum desteğe ihtiyacım var kimden nasıl başlamalıyım
Estağfurullah.. işte onu bilemem ama yaşını bahane edip haklı kılamıcam .. Hastalıklı pedofili ne derseniz diyin
Yüzleşmedim .. Şuan annemlerle birlikte yaşıyor malesef istemesemde yüz yüze geliyoruz ama hiçbir samimiyetimiz yok .. Kesinlikle hayır bunu bilerek nasıl bırakabilirim asla!!O itle yüzleştin mi peki? Şu anda ilişkiniz nasıl? Kızlarını onunla tek bıtakma sakın
Allah belalarını versin çocukluğumu hayatımı herşekilde mahfoldu . Evet aynı şekilde hiçbir şekilde destek olacak kişi yok ama bi yerden başlamam gerektiğini anladımEşinizle boşanmak üzeresiniz yani eş desteği yok
Aile desen şiddet, dayak var yani aile desteği yok
Çocuklarınız çok küçük
Maddi-manevi iki çocuğa bakacak kadar güçlü de değilseniz ANLATMAYIN kimselere
Sizi yalancılıkla suçlayacaklar iyice çirkinleşip gönlün vardı ya kadar gelebilir olaylar
Tüm bunlara hazır olduğunuzu sanmıyorum
Not: çocukken öz amcasının iğrenç şekilde tacizine uğramış biri
Unutmam imkansız .. Hayır almadım eşime anlatmadığımdn nasıl yapabilirdim ki bende istemiyorum ama çocuklara bu konuda zarar vermek istemiyorum huzursuz ortamda yeterince kaldım onlarında kalmasını istemiyorum amiin İnşAllah çok sağolunMaalesef çok üzüldüm büyük bir travma bu siz bu olayı ömrünüz boyunca unutmanız mümkün değil psikolojik destek aldınız mı bilmiyorum ama almanızı tavsiye ederim hatta imkanınız varsa bu tür travmalar için emdr tedavisini araştırın lütfen çok ama çooook gençsiniz eşinizle evliliği kurtarmayı da deneyebilirsiniz çok büyük uçurum sorunlar yoksa eğer Allah yardımcınız olsun
Söylemek tabiki olması gereken fakat her doğru her yerde söylenmez. Aile işleri zordur, herkes her hakkı kendinde görür. Halalar, dayılar dıdısının dıdıları konuya müdahil olucak çok canınızı sıkacaklar. Ben de bir ara anlatmayı düşündüm benim diğer kuzenlerime daha beterini yapmış amca bozuntusu. 3 kuzen bir olup hapislerde bile süründürebilirdik ama üç çocuğu var acıdığımdan değil de uğraşmaya değer mi? Ne olacak annenizle babanız evlatlıktan reddedecek, karısı boşayacak abiniz sokaklarda kalacak mı sanıyorsunuz? Anlattığınızda beklentiniz nedir?Allah belalarını versin çocukluğumu hayatımı herşekilde mahfoldu . Evet aynı şekilde hiçbir şekilde destek olacak kişi yok ama bi yerden başlamam gerektiğini anladım
Aslında bende neler olcağının olacakların farkındayım ama derin düşündüğümde burda bi çok kişinin yaptığı yorumlarla anlatmam gerektiğini düşündüm ve bunu öncelikle eşime anlatmakla başlamk istiyorum sonuç her ne olursa olsun çok şey yaşadım bu kötü durum yüzünden susmk nereye kadar nereye kadar gizli tutabilirimSöylemek tabiki olması gereken fakat her doğru her yerde söylenmez. Aile işleri zordur, herkes her hakkı kendinde görür. Halalar, dayılar dıdısının dıdıları konuya müdahil olucak çok canınızı sıkacaklar. Ben de bir ara anlatmayı düşündüm benim diğer kuzenlerime daha beterini yapmış amca bozuntusu. 3 kuzen bir olup hapislerde bile süründürebilirdik ama üç çocuğu var acıdığımdan değil de uğraşmaya değer mi? Ne olacak annenizle babanız evlatlıktan reddedecek, karısı boşayacak abiniz sokaklarda kalacak mı sanıyorsunuz? Anlattığınızda beklentiniz nedir?
Aslında bende neler olcağının olacakların farkındayım ama derin düşündüğümde burda bi çok kişinin yaptığı yorumlarla anlatmam gerektiğini düşündüm ve bunu öncelikle eşime anlatmakla başlamk istiyorum sonuç her ne olursa olsun çok şey yaşadım bu kötü durum yüzünden susmk nereye kadar nereye kadar gizli tutabilirim
Aslında bende neler olcağının olacakların farkındayım ama derin düşündüğümde burda bi çok kişinin yaptığı yorumlarla anlatmam gerektiğini düşündüm ve bunu öncelikle eşime anlatmakla başlamk istiyorum sonuç her ne olursa olsun çok şey yaşadım bu kötü durum yüzünden susmk nereye kadar nereye kadar gizli tutabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?