HEP SUSTUM .. AMA SİZ SUSMAYIN ..

Bilmiyorum zaten ona ilk anlatmak istedim tartışmalarımız anlaşamıyo olmamız birde bunu anlatsam bilemedim ne yapacağını bilmiyorum
Sizi daha zora sokabilir tabiki bu durum. Bunun için dik ve korkusuz olmaniz gerekiyor. Bu pislik çok ileri gitti mi cocuklarida olur şimdi konusmamanizi neye yoruyor unuttugunuzu dusunuyorsa

Estağfurullah.. işte onu bilemem ama yaşını bahane edip haklı kılamıcam .. Hastalıklı pedofili ne derseniz diyin

16 yasınıza kadar devam ettiyse yani yaklasık 7yıl öncesine kadar
Hatırlamadıgınızı düşünüyor olamaz
Tam tersine rahatlıgından konusmayacagınızı bildiginden saf salaga yatıyor belliki
Buna katılıyorum hatta hosunuza gittgini bile düşünüyor olabilir. 16 yaş büyük bir yaş

16 yaşına kadar sürmüş yani pislik 20 yasindayken bile devam etmis tabiki bilinçli yapıyormuş. Birakmamis çünkü hiç yapmayı. Bu hem pedofili hem ensest oluyor. 20 ye 16 yas pedofili kardeş kısmı ensest yani. Bu mahluk igrenc cinsi sapik keşke hadim edilse yada kendi kendine kopsa. Erkek cocuguna bile yapabilir kızı bırakın pislikk

Bu işler kıza erkeğe bakmıyor maalesef. Erkekler de kızlar kader tacize ve tecavüze uğruyor maalesef

Önce bir psikoloğa gitmelisin
Sonra adli tıptan travma raporu ve dava.
Süreçte senç yönlendirirler zaten. Ama önce tıbbi destek almalısın.

Hiç ailene anlatarak sana yüklemelerine izin verme.

Eşinizle boşanmak üzeresiniz yani eş desteği yok
Aile desen şiddet, dayak var yani aile desteği yok
Çocuklarınız çok küçük
Maddi-manevi iki çocuğa bakacak kadar güçlü de değilseniz ANLATMAYIN kimselere
Sizi yalancılıkla suçlayacaklar iyice çirkinleşip gönlün vardı ya kadar gelebilir olaylar
Tüm bunlara hazır olduğunuzu sanmıyorum
Not: çocukken öz amcasının iğrenç şekilde tacizine uğramış biri

Maalesef çok üzüldüm büyük bir travma bu siz bu olayı ömrünüz boyunca unutmanız mümkün değil psikolojik destek aldınız mı bilmiyorum ama almanızı tavsiye ederim hatta imkanınız varsa bu tür travmalar için emdr tedavisini araştırın lütfen çok ama çooook gençsiniz eşinizle evliliği kurtarmayı da deneyebilirsiniz çok büyük uçurum sorunlar yoksa eğer Allah yardımcınız olsun

Allah belalarını versin çocukluğumu hayatımı herşekilde mahfoldu . Evet aynı şekilde hiçbir şekilde destek olacak kişi yok ama bi yerden başlamam gerektiğini anladım

Unutmam imkansız .. Hayır almadım eşime anlatmadığımdn nasıl yapabilirdim ki bende istemiyorum ama çocuklara bu konuda zarar vermek istemiyorum huzursuz ortamda yeterince kaldım onlarında kalmasını istemiyorum amiin İnşAllah çok sağolun

Allah belalarını versin çocukluğumu hayatımı herşekilde mahfoldu . Evet aynı şekilde hiçbir şekilde destek olacak kişi yok ama bi yerden başlamam gerektiğini anladım
Söylemek tabiki olması gereken fakat her doğru her yerde söylenmez. Aile işleri zordur, herkes her hakkı kendinde görür. Halalar, dayılar dıdısının dıdıları konuya müdahil olucak çok canınızı sıkacaklar. Ben de bir ara anlatmayı düşündüm benim diğer kuzenlerime daha beterini yapmış amca bozuntusu. 3 kuzen bir olup hapislerde bile süründürebilirdik ama üç çocuğu var acıdığımdan değil de uğraşmaya değer mi? Ne olacak annenizle babanız evlatlıktan reddedecek, karısı boşayacak abiniz sokaklarda kalacak mı sanıyorsunuz? Anlattığınızda beklentiniz nedir?

Aslında bende neler olcağının olacakların farkındayım ama derin düşündüğümde burda bi çok kişinin yaptığı yorumlarla anlatmam gerektiğini düşündüm ve bunu öncelikle eşime anlatmakla başlamk istiyorum sonuç her ne olursa olsun çok şey yaşadım bu kötü durum yüzünden susmk nereye kadar nereye kadar gizli tutabilirim

Bosanirsan ailenin yanina mi doneceksin eger oyleyse bosanma daha iyi.Kocandan evlatlarina zarar gelmez ama o kisiden her seyi beklerim ben.

Kocani en iyi sen bilirsin bu durumu kaldirabilecek mi?

Kimseye bir sey diyemesen annene demen lazim.Yarin bir gun torunu olursa en azindan ona sahip cikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…