HEP SUSTUM .. AMA SİZ SUSMAYIN ..

Kız,erkek fark etmez bu sapıklara ...
Konu sahibi ne olursa olsun evladını o hayvanla başbaşa bırakma... hatta akılları ermeye başladığında dayılarını yanlarına yaklaştırmamalrını açıkça olmasa tembihle

Şuan görüşmüyorum zaten kaldıki onlarıda göndermiyorum

Evet hatırlamadığımı sanıyor bu yüzden bu şekilde sessiz zaten
16 yasınıza kadar devam ettiyse yani yaklasık 7yıl öncesine kadar
Hatırlamadıgınızı düşünüyor olamaz
Tam tersine rahatlıgından konusmayacagınızı bildiginden saf salaga yatıyor belliki

Çok geçmiş olsun ama anlayamadığım nokta abimle aramda 4 yaş var yazmışsınız yani siz ilkokul 1 deyken oda 10 yada 11 yaşında olmuyor mu ?yanlışım varsa düzeltin lütfen
Aynen bende buna takıldım yaş farkı çok yokmuş konu sahibi annenize demeliydiniz şimdi deyin hatta bide 11 yaşında daha çoçuk nasıl kız kardeşini taciz eder anlamadım valla

Evet öz konuşmuyorum ve bu olayın farkında keşke tamamen anlatabilsem kendimi ama inanın korkularla şiddetle dayakla susturulan çocuktum susmam sizce normal değil mi evet şuan susuyorum ama kime nasıl anlatabilirim akıl verin ciddiyim bu yorumumu okuyanlar yazsın inanın yapıcam ama bana nerden başlamam gerektiğini söyleyin yine söylüyorum desteğe ihtiyacım var kimden nasıl başlamalıyım

Bence anlatmalisin ,cocuklari varmi abinin?kendi cocuklarina bile dokunur bu pislik ya o cocuklara nolucak?lutfen boyle patansiyel bir sapigin kimseye zarar vermesine izin vermeyin.Susmayinki baskalarinin cani yanmasin

Esiniz ne tepki verir ki bu duruma? Sadece o pislikle yuzlesip yuzune tukurseniz belki yine içiniz rahatlar.

cehaletime verin çünkü bildiğiniz böyle şeyleri okumaktan kaçıyorum.
yaş farkı 4 yaş imiş.

bu yaş farkı ile de pedofili denir mi? etrafındaki diğer çocuklar için potansiyel tehlike midir?

6-10 yaş olsa 10 yaşta çocuklar gerçekten bilinçli mi yapıyor yada merak mı?
ofh!
hepimizin evlatları güvende olsun inşallah.

ve bence de söylemelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…