hepinizde böyle miydi sorun bizde mi?

Bence madem Kv anlayışlı diyorsun, bu durumu önce kv ile paylaş uygun bir dille. Onu arkana aldıktan sonra eşine git ki en ufak birşey de annesi de destek olsun sana.

Kv ye, evet sizin ne kadar uğraştığınızı ve iyi niyetli olduğunuzu biliyorum görüyorum ama ben de eşyalarımı kendim seçmeye heves ediyorum, neticede herkes bir defa evleniyor ( inşallah:) ). Benim beğendiğim şeyleri eşim bir de senin beğenine sunmak istiyor. Elbette büyüğümüz olarak danışıp fikir alırız ama ben evimizi kendi zevkime göre döşemek istiyorum. Şeklinde hem poh poh :) hem fikir beyanı yaparak konuşabilirsin.

Ama şunu öngör, eşinden bu konuda çok çekeceksin!

Tek ümidim kv den.İnşallah bozmaz o da kendini.
Hic umitlenme sakın. Oglu bekarken hic gozu gormez evlenince kiymete binecek. Kadin baslicak ben yanliz darlandim bunaldim hoooop sizde. Oglum beni oraya gotur gezdir buraya gotur gezdir
Is kotu arkadas sen net tavrini koy sonra ana ogul basina bela oluyorlar

Evlenmeden once o hisler oluyor evet ama evlendikten sonra kv den cadinin teki cikiyor iste esas sorun orda hem damat adayi tamamen anneci oyle olmasa canim biz esya bakmaya gidicez ya ben anneminde gelmesini istiyorum kalbi kirilmasin diye diyerek belli eder niyetini. Burda ben annemle gitcem senin evinin esyalarini almaya sen de ister gel ister gelme durumu var malesef. Isler evlenince bizim iyimserligimizle gitmiyor cunku anlayis gosteren taraf hep sen oluyorsun kimse seni ne dinliyor nede anliyor

Şimdi nişanlınız anne babası ayrıldığı için annesine kıyamıyo her şeyde onun fikrini almak istiyo çok anneci biri bu konuda işiniz zor.Bence biraz blöf yapın istersen nikahı biraz erteleyelim biraz çünkü anneni yanlız bırakmak istemiyosun yeni boşandığı için destek olmak istiyosun bu konuda haklısın o açıdan biraz annenle vakit geçir ancak ben evlendiğimz zaman bu kadar bağımlı olmanı istemiyorum annene özellikle gece kalma konusunda istisnai durumlar haricinde karşıyım.Özellikle de bana birlikte yaşama teklifinde bulunursan bu iş burda bitsin de resti çek.

Sanki dış kapının dış mandalı gibi bir durum olmuş.
Nedir bu böyle annem beğendi sende beğenecek misin falan filan.
Kesinlikle nişanlınla konuş bu durumu.
Sustukça devam eder.

Bir de şunu sormak istiyorum maddi açıdan nişanlınız annesinden destek alıyor mu da her şeye önce onla karar veriyor.Hani eşyaların parasını kv niz verecekse önceden bütçesine uygun yerleri tespit etme anlamında gidip bakabilir sonuçta 50 bine de salon takımı var 5 bine de.Ancak annesi parasal anlamda hiç bir şey yapmayacağı halde nişanlınızın annem gelsin biz eşyaya onla bakıcaz sen de gel gibi konuşmaları çok fena çoook

Evide eşyalarıda annesinin beğenmesine önem veriyor. Çünkü annesinide o eve getirecek. Allah yardımcın olsun.

annesiyle yasayacak kesinlikle . aksini söylerse asla inanma aslaaa

burada çok konu var sizin konuya benzer.

Ağacta yetişen erkekler üretilmeli

Konu sahibi evliligin ilk birkaç yılinda birlikte yaşamanız (karı/koca) bunu istemeniz kadar dogal bir sey yok
Lakin , anne de anne yani

Nişanlın annesini getirir ilk fırsatta canım.O yüzden bu hazırlıklar,senin yerinde olsam habersiz asla birşey aldırtmazdım.

Arkadaşim nişanlın demek istemişki annem evliliğimizin bir kaç haftasından sonra bizde konaklamaya başlayabilir. Kv iyi bile olsa aynı evde yaşamak sağlıklı ilişkilerin olmamasîna neden oluyor ...

Bide o var demi ya. Offf hevesim kursağımda kaldı bile offf of akıllanır mı benim bey ya.
Senin bey zaten akıllı. Annesinin zevkine göre döşemiş evi. Önce onu götürmüş heryere. Çünkü evin hanımı o.

Annesi de politik bir insansa; senin yanında diyodur siz seçin ben gelmiyim falan diye.

Ha bizi sormuşsun birde. Benim kv hiçbirşeye karışmadı. Zaten karışılacak bir durumda yoktu. Aklı selim insanlarız gidip zevkimize göre aldık kocacımla.

Bunu evlenmenizden 2 yil sonra kk ailesi olarak evinizde cay icerken konusalimNot 2 erkek annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…