- 23 Ağustos 2012
- 51.191
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.290
- 898
Evet haketmeyen bir adamı baba yaptım
Demedi mi emin misin gerçekten? Al bakalım 1.5 aylık evliyken açtığın konuya insanların yaptığı yorumlar:Başkası ile karıştırıyorsun beni sen kimse bana cocuk yapma demedi daha önce çıkan kısmetlerim hakkımda evlenme demişti .siz oh olsun der gibi yazmışsınız niye bu kdr kiricisinjz
Sakın çocuk düşünmeyin. Olumsuz yorum yapmak istemiyorum ama nasıl başlarsa öyle gidiyor maalesef bende Altı aylık evliliğimden ayrıldım aynı sizin gibi ilk ayalar canım cicim olması gerekirken kavga bağırıştı
Acele karar verdiğinizi düşündüm evlenmek için. Pardon da evde ne ile dolasacaksiniz ? Size nasıl davraniyorsa sizde öyle yapın ama bence hemen çocuk da dusunmeyin.
Çocuk yapmayın bu adamdan sakın
Cocugunuz da yokken(sakin belki duzelir diye cocuk yapmayin dü-zel-mi-yor!) ne güzel devlet memurusunuz isiniz de var yollayin gitsin kiymetli aileciginin evine!
Size acimayana acimayin.Bu insanla ömür gecmez.Kendinize yazik etmis olursunuz.
Bir ömür boyu çekilecek bir adam değil. Birde sakın hamile kalma. Gidişatın daha kötü olur.
Profesor demisBi kendinize gelin. Epilepsi hastası diye değil karaktersiz oldugu icin boyle. Epilepsi hastaligı ile n3 alakası var allah aşkına. Öfke sorunu olan kişiliksiz biri esiniz. Işiniz de varmış bir zahmet bosanin çocuk hatrina. Böyle bir ortamda büyümesin yazık
Demedi mi emin misin gerçekten? Al bakalım 1.5 aylık evliyken açtığın konuya insanların yaptığı yorumlar:
Tamam normaldir ilaçlar ağır zaten.İlaçların ağır yan etkileri var sinir yapar dedi kendi kulağımla duydum
emeğinize sağlık .Demedi mi emin misin gerçekten? Al bakalım 1.5 aylık evliyken açtığın konuya insanların yaptığı yorumlar:
Sovecektik hani bunlara bizEpilepsi olması ne alaka ? Bildiğiniz ruh hastası. Ne bekliyordun böyle bir adamdan çocuk yaparken ? Ailene boşuna suç atma , onlar baştan onaylamamış. Böyle pinti biri çocuğuna oyuncak alacak öyle mi ? Allah akıl fikir versin senin tarzı kadınlara. Aferin bak ne güzel yuva kurmuşsun. Ne güzel bir adama bebek yapmışsın. Sana üzülmedim ama çocuğa üzüldüm.
Yahu profesor demis, ilaclar yapiyomus Alalalallala, adamceyiz bu ilaclari kullanmasa hafazan melek.Bende 20 senedir Epilepsi hastasiyim ve cevremdekiler bile bilmiyor, esiniz maalesef Ruh hastasi.
Epilepsie öyle sinir yapan bir hastalik degil,esinizin Psikolojisi bozuk ve bunu perdelemek icin Epilepsiyi öne sürüyor.
Sövmekten beter yazmışımSovecektik hani bunlara biz
Neden muhtaç olasınız? Çoğu kadının istediği şey var siz de o da sağlam bir iş.Evet hiç bir zaman ayrilmami istemediler çocuğum iicn onlara muhtacim
işsiz kadınlar bile direne direne çocuklarını büyütüyorlar.adam da ne vazgeçilmezmiş.çocuk bahane adam şahaneeeNeden muhtaç olasınız? Çoğu kadının istediği şey var siz de o da sağlam bir iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?