Hepsi ailem yüzünden ...!

Evet ailem bana yok ayrılırsan altına Mercedes araba alir 2.hanimi biner senin gözünün önünde gezmeye gelir senin zoruna gider diyor .pişman
Mutluluk için değil para için bırakmıyorsunuz yani.
Ailem para için bırakma diyor mutsuz olduğumu anlatamıyorum

Yaşadığınız şeylerin eşinizin epilepsi hastası olmasıyla bir alakası yok.

İkincisi daha mı hayırlı olacak derken?
ikincisi daha mı hayırlı olacak bizim yörede de söyleniyor kudr
yani ikinci evlendiğin daha mı iyi olacak diyorlar (genç ya illa evlenmek şart sanki)

Bazı konular sabır sınıyor çok haklısınız
Evet ailemin yorumlarına kafasında kurduklarını aklim hayalim almıyor tek sıkıntım çocuğa baktırmak konusunda aileme muhtacım gecen hasta oldu kurumdan rapor aldım soruşturma acmayaa kalktılar kreş de kabul etmedi hasta DİE çünkü bayağı hasta idi

Kreşin zaten hasta çocukları kabul etmemesi normal. Bu durumda kurumdan izin alabilirsiniz. Nice kadınlar var bir mesleği yok diye boşanamıyor. Ama sizin mesleğiniz var ve siz boşanmaktan korkuyorsunuz. İyi bir aile yaşantınız olmasa da sizin konfor alanınız olmuş evlilik ve bu alandan çıkmak zor geliyor. Ama harekete geçmeniz lazım. Kendiniz için bile olmasa evladınız için artık yapmalısınız. Böyle sağlıksız bir ortamda büyütmeyin onu

Evet ailem bana yok ayrılırsan altına Mercedes araba alir 2.hanimi biner senin gözünün önünde gezmeye gelir senin zoruna gider diyor .pişman

Ailem para için bırakma diyor mutsuz olduğumu anlatamıyorum
hanımefendi ne burda ne sosyal hayatta kimseyi dinlemiyorsunuz , aileniz boşanma diyince mi dinleyeceğiniz tutuyor ?

Boyle gunler icin evde bir bakici ayarlayin
Cocugunuz hasta oldugunda en az 1 gunde olsa onunla kalip diger gunler icin guvendiginiz bir bakiciya birakabilirsiniz

yorumları okuyayım dedim konu sahibinin cevaplarından içim şişti ya bende devlet memuruyum evet öyle dünya paralar kazanmıyorum ama sizinki gibi bir durumda dünyayı yakar yine de o çocuğu o evden çıkarırım. ateşlendi dr a götüremediniz falan ayy çok yazık o çocuğun sizin gibi annesi öylede bir babası var inşallah travmasız atlatır hayatını ne kadar mümkün bu anne babayla bilinmez

mercedes dedii ama bakk.mercedes:huzursuz berbat bir hayat
kendisini geçtim , evladının hayatı kaymış . hala mercedese kim binecek , binen kadın olursa zoruma gider hesabı yapıyor ya
Ailem araba muhabbeti yapan benim umurumda mı ya ben ayrıldıktan sonra ne yaparsa yapsin kurtulduğum şükrederim ama ailem arkamda durmuyor .herkes hayatını kur yazmış nasıl kurayım ben aile desteği şart çünkü çalışıyorum çocuğum hasta oldu Bi hafta ise gidemedim hakkimda soruşturma açılacaktı neredeyse. Böyle durumlarda kime birakqcagim hasta çocuğa kim bakar .

eğitimli de olsan okumamış da olsan bu ülkede bu kafaya sahip aileler yüzünden çoğu kadın mutsuz.erkekler de bunun farkında aile desteği olmadığının yani.ezdikçe eziyorlar kadınları.benim annem tek başına baktı bana.aile desteği sıfırdı.valla allah yardım ediyor hasta falan olmuyorsun sık sık.iyi bir komşu edinirseniz o destek olur size zor zamanlarda.çocukların akıyafet oyuncak vs alırdı annem.o komşu da bana sahip çıkardı annem işten gelene dek ya da bir yere gitmesi gerektiğinde.çözüm bulunabiliyor yanii.

Zaten bir katkısı yokmuş boşan en azından çocuğunun nafakasını alırsın. Ne bekliyorsunuz ki?
Ayrıca niye adamdan bekliyorsun al çocuğunu git hastaneye.

E evliyken de bakmamışlar. Boşanınca bir şekilde destek olurlar, karşı çıksalar da kabullenirler. Devlet memurusunuz hala ailem arkamda değil diyorsunuz. Yıllık izinlerinizin bir kısmını bu durumlar için biriktirin acil durumlarda kullanırsınız.

Size bir velimden örnek vereyim ;
Esini 4 yıllık evliyken kaybediyor ogrencim olan kizi 3 yaşında oğlu daha 2 aylık .kadın ilahiyat mezunu . Çalışıp didinip güneydoğunun en ücra köşesine müftülüğe atanıyor . Esinin ailesiyle hiç görüşmüyor , kendi ailesi de yanlarında kalmadı diye gelip destek olmuyor . O kadın tek basına iki cocugu büyüttü kız ikinci sınıfta oğlan anasınıfında . Yanı demem o ki yeterki isteyin . Siz bahane buluyorsunuz , erteliyorsunuz . Gücünüzün farkında olun .
Haa bide dip not ailenize söyleyin memur adam Mercedes alamaz

bakın bunu şimdi yazıyorsunuz. önceki bahaneniz ise tamamen ya pişman olursam , ya kocam yeni karısıyla paraları yerse... bahaneniz size , çocuğa harcanmayan parayı yeni eş yerse korkusuydu. yani çocuğa kim bakacak korkusunu sonradan yazdınız . ailenizin korkusu da yeni eş parayı yerse diye korkuyor.
öncelikle ailenizin size bakma zorunluluğu yok. çünkü herşeye siz karar verdiniz, sonuçlarına da siz katlanacaksınız.
çocuğu eşle beraber yaptınız. sorumluluğu paylaşacaksınız , evli kalsanız da boşansanız da.
şimdi siz çalışırken çocuğa kim bakıyor ?

bahane çok rahat bulunur.
çözümden, sorumluluk almaktan kaçıyorlar .
annenize helal olsun gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…