Evet ailem bana yok ayrılırsan altına Mercedes araba alir 2.hanimi biner senin gözünün önünde gezmeye gelir senin zoruna gider diyor .pişmanAyrılabilme imkanınız var. Neden kendinize ve evladınıza size afedersiniz pislik gibi davranan birini layık görüyorsunuz? Cocuğunuz kendisini hastayken ilgilenmeyen bir baba ile mi mutlu olucak? Bir arkadasım boşanmayıp sürekli kavga eden ailesi için bela okuyup ailesinden nefret ettiğini her fırsatta dile getiriyordu. Bazen anne babanın aynı catı altında olması iyi değildir. Aileniz çok istiyorsa yaşasın kocanızla.Boşuna çabalamayın. Yarın öbür gün başka biri ile hayat kurup cok mutlu olabilirsiniz. Allah büyük
Ailem para için bırakma diyor mutsuz olduğumu anlatamıyorumMutluluk için değil para için bırakmıyorsunuz yani.
Ayni sekilde bendeAnneye hiç üzülmüyorum, ama çocuğa yazık.. inşallah güzel bir hayatı olur yavrunun
ikincisi daha mı hayırlı olacak bizim yörede de söyleniyor kudrYaşadığınız şeylerin eşinizin epilepsi hastası olmasıyla bir alakası yok.
İkincisi daha mı hayırlı olacak derken?
Evet ailemin yorumlarına kafasında kurduklarını aklim hayalim almıyor tek sıkıntım çocuğa baktırmak konusunda aileme muhtacım gecen hasta oldu kurumdan rapor aldım soruşturma acmayaa kalktılar kreş de kabul etmedi hasta DİE çünkü bayağı hasta idiBazı konular sabır sınıyor çok haklısınız
Kreşin zaten hasta çocukları kabul etmemesi normal. Bu durumda kurumdan izin alabilirsiniz. Nice kadınlar var bir mesleği yok diye boşanamıyor. Ama sizin mesleğiniz var ve siz boşanmaktan korkuyorsunuz. İyi bir aile yaşantınız olmasa da sizin konfor alanınız olmuş evlilik ve bu alandan çıkmak zor geliyor. Ama harekete geçmeniz lazım. Kendiniz için bile olmasa evladınız için artık yapmalısınız. Böyle sağlıksız bir ortamda büyütmeyin onuEvet ailemin yorumlarına kafasında kurduklarını aklim hayalim almıyor tek sıkıntım çocuğa baktırmak konusunda aileme muhtacım gecen hasta oldu kurumdan rapor aldım soruşturma acmayaa kalktılar kreş de kabul etmedi hasta DİE çünkü bayağı hasta idi
hanımefendi ne burda ne sosyal hayatta kimseyi dinlemiyorsunuz , aileniz boşanma diyince mi dinleyeceğiniz tutuyor ?Evet ailem bana yok ayrılırsan altına Mercedes araba alir 2.hanimi biner senin gözünün önünde gezmeye gelir senin zoruna gider diyor .pişman
Ailem para için bırakma diyor mutsuz olduğumu anlatamıyorum
Evlatlarını tanıyorlar.Evet ailem bana yok ayrılırsan altına Mercedes araba alir 2.hanimi biner senin gözünün önünde gezmeye gelir senin zoruna gider diyor .pişman olursun diyor
mercedes dedii ama bakk.mercedes:huzursuz berbat bir hayatMutluluk için değil para için bırakmıyorsunuz yani.
Boyle gunler icin evde bir bakici ayarlayinEvet ailemin yorumlarına kafasında kurduklarını aklim hayalim almıyor tek sıkıntım çocuğa baktırmak konusunda aileme muhtacım gecen hasta oldu kurumdan rapor aldım soruşturma acmayaa kalktılar kreş de kabul etmedi hasta DİE çünkü bayağı hasta idi
kendisini geçtim , evladının hayatı kaymış . hala mercedese kim binecek , binen kadın olursa zoruma gider hesabı yapıyor yamercedes dedii ama bakk.mercedes:huzursuz berbat bir hayat
mercedes dedii ama bakk.mercedes:huzursuz berbat bir hayat
Ailem araba muhabbeti yapan benim umurumda mı ya ben ayrıldıktan sonra ne yaparsa yapsin kurtulduğum şükrederim ama ailem arkamda durmuyor .herkes hayatını kur yazmış nasıl kurayım ben aile desteği şart çünkü çalışıyorum çocuğum hasta oldu Bi hafta ise gidemedim hakkimda soruşturma açılacaktı neredeyse. Böyle durumlarda kime birakqcagim hasta çocuğa kim bakar .kendisini geçtim , evladının hayatı kaymış . hala mercedese kim binecek , binen kadın olursa zoruma gider hesabı yapıyor ya
eğitimli de olsan okumamış da olsan bu ülkede bu kafaya sahip aileler yüzünden çoğu kadın mutsuz.erkekler de bunun farkında aile desteği olmadığının yani.ezdikçe eziyorlar kadınları.benim annem tek başına baktı bana.aile desteği sıfırdı.valla allah yardım ediyor hasta falan olmuyorsun sık sık.iyi bir komşu edinirseniz o destek olur size zor zamanlarda.çocukların akıyafet oyuncak vs alırdı annem.o komşu da bana sahip çıkardı annem işten gelene dek ya da bir yere gitmesi gerektiğinde.çözüm bulunabiliyor yanii.Ailem araba muhabbeti yapan benim umurumda mı ya ben ayrıldıktan sonra ne yaparsa yapsin kurtulduğum şükrederim ama ailem arkamda durmuyor .herkes hayatını kur yazmış nasıl kurayım ben aile desteği şart çünkü çalışıyorum çocuğum hasta oldu Bi hafta ise gidemedim hakkimda soruşturma açılacaktı neredeyse. Böyle durumlarda kime birakqcagim hasta çocuğa kim bakar .
E evliyken de bakmamışlar. Boşanınca bir şekilde destek olurlar, karşı çıksalar da kabullenirler. Devlet memurusunuz hala ailem arkamda değil diyorsunuz. Yıllık izinlerinizin bir kısmını bu durumlar için biriktirin acil durumlarda kullanırsınız.Ailem araba muhabbeti yapan benim umurumda mı ya ben ayrıldıktan sonra ne yaparsa yapsin kurtulduğum şükrederim ama ailem arkamda durmuyor .herkes hayatını kur yazmış nasıl kurayım ben aile desteği şart çünkü çalışıyorum çocuğum hasta oldu Bi hafta ise gidemedim hakkimda soruşturma açılacaktı neredeyse. Böyle durumlarda kime birakqcagim hasta çocuğa kim bakar .
bakın bunu şimdi yazıyorsunuz. önceki bahaneniz ise tamamen ya pişman olursam , ya kocam yeni karısıyla paraları yerse... bahaneniz size , çocuğa harcanmayan parayı yeni eş yerse korkusuydu. yani çocuğa kim bakacak korkusunu sonradan yazdınız . ailenizin korkusu da yeni eş parayı yerse diye korkuyor.Ailem araba muhabbeti yapan benim umurumda mı ya ben ayrıldıktan sonra ne yaparsa yapsin kurtulduğum şükrederim ama ailem arkamda durmuyor .herkes hayatını kur yazmış nasıl kurayım ben aile desteği şart çünkü çalışıyorum çocuğum hasta oldu Bi hafta ise gidemedim hakkimda soruşturma açılacaktı neredeyse. Böyle durumlarda kime birakqcagim hasta çocuğa kim bakar .
bahane çok rahat bulunur.eğitimli de olsan okumamış da olsan bu ülkede bu kafaya sahip aileler yüzünden çoğu kadın mutsuz.erkekler de bunun farkında aile desteği olmadığının yani.ezdikçe eziyorlar kadınları.benim annem tek başına baktı bana.aile desteği sıfırdı.valla allah yardım ediyor hasta falan olmuyorsun sık sık.iyi bir komşu edinirseniz o destek olur size zor zamanlarda.çocukların akıyafet oyuncak vs alırdı annem.o komşu da bana sahip çıkardı annem işten gelene dek ya da bir yere gitmesi gerektiğinde.çözüm bulunabiliyor yanii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?