her akşam burdalar bıktım:(

bilmiyorum canım çok cahillik yaptım işt bu konuda...evliyken kabetme kokrusu nasıl verilir...baba evine dönmeyle galiba..onuda ben yapamıyorum işte...

vallahi üzülüyorum ama ne yapabiliriz inan bilmiyorum, küsmek surat asmak vs olmuyo o zaman eşine işve cilve yap eline al dicem, dişilik çoğu zaman işe yarar tövbe Yarabbim neler konuşuyoruz

yaşadığın stresle zaten çocuk olması çok zor tabi allahım verince olurda...

üstteki yorumumda huzursuzluk çıkarmayı dene dedim onu yapamayacağın aşikar ....
sakin ol boşver kafana takma eşine güveniyorsan bir sene daha katlan ozaman canım ailene gitmeyi lütfen sorun etme ailen gelsinn..
sen gidemiyosan hergün onlar gelsin.. görümcenlerle beraber ağırlarsın misafir misafiri istemezmiş ev sahibi hiç birini... misali

ne diyeyim bilemedimki...

eşinin senı kaybetme korkusu oluğunu sanmıyorum

zaten yerınde kım olsa hayatından bıkmış vazıyette olur

eşin durumunu görmuyormu sanıyorsun

hatayı en başında yapmışsın

ya canım şimdi iş yapmasam yemek yapmasam o evde durulmuyor sonuçta bu evin ekmeğini yiyorum ve boğazımdan geçmiyor ...yemekleri ben yapıyorm ki sırf boğazımdan geçsin gönül rahatlığı ile yiyebileyim diye...bilmiyoum bu daçözüm değil sanırım..ki ben böle şeyler yapsam aileme şikayet eder ailemle kötü olmak istemiyorum onları çok seviyorum çünkü...ki bitek ailem değil herkez beni kötü bilir evde huzursuzluk çıkaran biri olursam ailem öyle her akşam misafir olucak tiplerden değil canım...öldürsen bunu yapmazlar herşeyin bi yakışığı var ...herkez ben ve ailem gibi düşünmez ama..eşime güvenmekten başka çarem yok galiba...bazen oluyo ona çok güveniyorum tamamdır oldu bu iş diyorum bazen güvenmiyorum vallahi karmakarışığım

insan her şeyden önce kendi için yaşar.
baban ilk başlarda elbette tepkısını koyar, ama sen kafana koymalı ve babana aldırmamalısın
bu senin yaşamın, bulmuşlar senın gibi köleyi kullanıyorlar işte.
neden duruyorsun dıye sorsam? aşığım, sevıyorum dıyorsun.
bence sevgı yada aşk tek kişilik yaşanmıyor
eşinde azim görmedım.
bıkmadın mı, bunalmadın mı? her insanın oldugu gibi senınde patlama noktan yok mu? düşüncelerin her zaman sabit midir?
yoksa sende bazı kadınlar gibi, '' bu devirde boşanmak zor, başa gelen çekilir'' düşüncesinde misin?

ben sana söylüyeyim, baban hikaye
insan gerçekten isterse kimseyi tanımaz güvenmiyorsun kendıne, cesaretın yok
korkuyorsun, aileni fazla önemsiyorsun, ailen kızlarını ciddi anlamda düşünselerdi
zaten senı çoktan oradan çekip alıp, '' ayrı eve çık, gel kızımı al'' derlerdi
tek düşünme elalem mi, yani? elalem 4 gün konuşur unutur sonra
peki sen? birlikte oldugun sürece bu cehennem azabıyla birlikte olacaksın.

şimdi bazılar hemen derler: '' boşan demek kolay '' diye. arkadaş olmadı işte bu evlilik ne yapacaksın? çekecek misin? sende bir insan değil misin? bu stres altında yakında bütün hastalıklar insanı bulur...

eşinin senı kaybetme korkusu oluğunu sanmıyorum

zaten yerınde kım olsa hayatından bıkmış vazıyette olur

eşin durumunu görmuyormu sanıyorsun

hatayı en başında yapmışsın
son zamanlarda bende böle düşünür oldum bekarken ağlardı peşimde şimdi gidicem dediğimde sinirlenio git diyo sinirle sora kavga

Yanlış anlama ama, eşinde ayrı eve çıkmaya giç göz yok!
Kaynanan asla düzelmeyecek.
Kayınpederin seni adam yerine koymamaya devam edecek.
Görümcen çocuğunu dahi bakıtacak!

Eğer hemen harekete geçmezsen 15 sene sonra çocuklu çocuklu hala aynı şeyleri yazarsın, yada yazamazsın ruh sağlığın çoktan bozulmuş olacağından.

Yeri geliyor eşin üzülmesin diye uğraşıyorsun, sorun çıkmasın diyorsun. Ama o bak senin derdine derman bulamasa bile saygı dahi duymuyor. Çabalasa olmasa anlarım. Senin anlamadığın bu. Çabalamıyor! Sen hala kendini kandırıyorsun. Hem şu "seneye" lafı nedir? Atıyorum 2014 yılı Ağustos gibi filan dese anlarım. Seneye diye bir zaman birimi yoktur. 3 ay sonra da seneye diyecek, 6 ay sonrada, 5 sene sonra da...

Artık bişeyler yapacaksan yap. Sen kocanı düşündüğünün binde birini o seni düşünüyormu? Alay dahi ediyor sorununla. Benim kocam benim sorunum varken karşıma geçip gülecek ha! Sülalesini dahi pişman ederim. Kocanı üzeceksen üz, yaptırım uygulayacaksan uygula. terkedeceksen de et. O zaman görürsün gerçekten kaybetmeye korkuyor muymuş? Şu halin zaman kaybı sadece. Baban hasta olacaksa da olsun yahu. Kahvede iki soracaklar diye mi bunca çektiklerin. Aynı evi kendin istediysen de istedin ne olmuş? Seni öldürseler de kendi istediği için gitti sorun yok mu diyecek? Baba olmuş elini taşın altına soksun azıcık bişey olmaz. Hasta olacakmış, gitsin doktora iyileşsin canım ne alaka! Burada kaç kişi sinir oldu ki sen bunu yaşıyorsun. Daha kötüsü ne biliyor musun? Yaşamaya devam edeceksin. Belki bazı cümlelerim ağır kaçmış olabilir ama maalesef durum bu.

boşanmak en son çare benim için..daha fazla düzelmesse sonumuz o zaten..ama ben çırpınıyorum...eşimde maddi yönden çırpınıyor görüyorum....ama bana ailene gidemessin kalmaya tarzında baskılar yapmasa benim tahamülüm biraz daha artacak

son zamanlarda bende böle düşünür oldum bekarken ağlardı peşimde şimdi gidicem dediğimde sinirlenio git diyo sinirle sora kavga

keşke şu tokiden vazgeçmeseydınız her gun çorba yeseydınız ama kurtulsaydınız o evden

bu kadar üzülüp bır yandan çocuk isterken bı yandada acaba sonumuz ne olacak boşanacakmıyım dıye düşünmezdın bence

ımkan yaratve yenıden aç konuyu

eşin ailesının etkısınde kalıyor ve sağlıklı düşünemıyor tabı elde ettiya artık

ama tokinin 6ayda bir atan taksitleriyle nasıl başedicez

lanet olsun ki evlenmeden önce beraber oturmaya karar verdiğimizde 5 sene diye konuştuk ya biliyorum aptalım ama bu vaadide verdim..şimdi eşimin tek savunduğu 5 sene dedik seneye oldu ona da sabret bari...eşim para biriktirme konusunda çabalamasa bi dakka durmam bu evde...yine öyle böyle sabretmeye çalşıyorum...ama her akşam misafir falan bunlarda tahamülmü yitiriyor..

son raddende değil misin zaten?
bak arkadaşım, hem dertlerini çekiyorsun
hem ailene göndermıyorlar. kaldı ki, başında 3 koca bırden var
bu nedir yahu, her kafadan bir ses çıkıyor...yapı meselesı elbette
demek ki senın rahatsız oldugun tek şey, ailene göndermemeleri.

Ne yani sen 5 sene dedin diye onları kandırmış mı hissediyorsun? Onlara bu ev senin olacak, sizi yanlız bırakıcaz, kızımız gibi olacaksın, vs. derken sonrada sana bunları yaşatırken zaten bu aradaki antlaşma bozulmadı mı? Kocan daha neden bahsediyor öyle? Seni mutlu edicem demişltir illa ki. Ama etmiyor... Hala kendini verdiğin sözler yüzünden ezmekten vazgeç.

canım bu sözü onlara vermiş olsaydım asla kandırmış gibi falan hissetmezdim çünkü onlarda beni kandırdı...ben bu sözü eşime verdim eşim tamam okadar sene yapamassın anladım dedi bu sene ev alıcaktık olmadı seneye söz dedi..anlaşma onlar değil yani...bu konuda hiç acımam çünkü onlarda bana acımadı..hatta dyorum keşke bu sözü onlara verseydim eşime değil...ozaman çekip gitmesi daha kolay olurdu belki..ama eşim maddi yönden gerçekten çabalıyor..ha bide seneye 4 yıllık üniversitesi bitiyor..birazda ondan seneye istiyor.bilmiyorum

rahatsız olduğum en büyük şey bu evet...konumdan da anlaşılıcağı üzere her akşam kızı burdayken beni gidip kalmam da ne sakınca var....elbet birgün bişeler olucak ama ha deyince hiç bişey olmuyor ...eşimin verdiği sözü yerine getrimesini bekliorum ha getirmedi ozaman gidilir işte..

anlam veremediğim bir şey daha var, neden ailesinden izin alıyorsun?
neyse ben daha fazla yazmayacağım
sinirlerim çok bozuluyor. umarım her şey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…