Her anlamda çok zor durumdayım

Annenlerle ayni evde yasamiyor musun? 2-3 idare etmek icin falan demissin neden 2-3 ay? Sonra ne olacak?

evet ailemle yaşıyorum ama şu anki şartlarim el vermiyor
şu an kış malesef biraz kısıtlı oluyor insan bi bebeği olunca bide kendimce düşüncelerim var insAllah olursa

evet ailemle yaşıyorum ama şu anki şartlarim el vermiyor
şu an kış malesef biraz kısıtlı oluyor insan bi bebeği olunca bide kendimce düşüncelerim var insAllah olursa
Insallah olur. Allah yardimcin olsun canim. Ama gercekten bir kadin olarak takdir ettim seni, kendi kendine birseyler yapmaya calisiyorsun cocugun ve kendin icin.

Rabbim senin ve bebeğinin yüzünü güldürsun. Ailenĺesin ama aç yatmak ne demek.sakin inat falan yapma. Bilmedigimden konuşuyorum tabii. İnşallah herşey çok güzel olur.

Kesinlikle acilen sosyal hizmetlere baş vur telefonla ara durumunu anlat

Canim inan çok üzüldüm.Lütfen belediyeye gidip görüş.hiç olmadi yakacak besin yardimi olabilir.seni anliyorum şu an okuyorsun ve kendi emegimle birşeyler yapmak istiyorsun.ama en azindan su andaki durumu kurtarmak adina yardimlari red etme lütfen.eger ozelden adresini bildirirsen elimden geleni yapmak isterim.bu illa maddiyat degildir.her sekilde iş gida yakacak konusunda birseyler bulunabilir.belki Antepde birilerine ulasiriz..

kusura bakmayın ben anlamadım ne yaptiginizi

Sosyal dayanisma vakfina basvur. Durumunu anlat. Komur ve para yardimi yapiyorlar

Canım ögrenci bul özel ders ver. Bak az çok ing bıliyormuşsun. Ben ünideyken ing dersı verıyordum. Matematık dersleeı anlatabılırsın. Bu güzel bır secenek düşün bence. Sonra ünide nota yazıp satabılırsın. Okulda samımı candan bır hıcan varsa yardım isteyip okulda bir iş bulabulırsın. Ögrrncılwrın ödevlerını parayla yapabılırsın.. benim zamanımda kortasıyelerden bır sürü not alıp sınavalra direk ordan çalışıyorduk.. güçlü olmaya çalış tüm kalbınle allaha sıgın gececk bu kötü günlerin iyice dibe vuracaksın ama emın ol allah feraha çıkaracak..okulunu sakın sakın bırakma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…