Her anlamda çok zor durumdayım

Çok üzüldüm, Allah'ım tez zamanda feraha ulaştırsın seni. Bebeğini üşütme tamam mı, yanına al teninde ısıt bari :'( Çaresiz bir anne olmak ne zor olmalı.

Şakamı ya Allahım yarabbm sinirlerim zıpladı bende iş ayarlayayım diye düşünüyordum ne anlıyorlarki zorla iyi insanları yok edecekler

sana yardım ancak kk yapıolacak olan para yardımı kurtarır gerisi boş varmı zengin kadın

Yuksek lisans yapacagi yere işe girseymis ya? Ne ala memleket yaa millet okuycam diye calismasin ense yapsin biz uzulelim burda para biriktiriyorlarsa bizde katilalim diye sayfalara bakalim.

Mune lütfen konuya el atar mısın? Çelişkili durumlar var kimse kandırılmasın sonra.

İlk okuyunca bende çok üzüldüm hele ki bebek konusu geçince duygular sömürülmesin sonra

Çok mu kötü niyetliyim? Hayır tam tersi saf denecek kadar iyi niyetliyim ama benim bu konuya inanasım gelmedi. Bilmiyorum. Allah beni affetsin.

Dogru yerlere başvurduģuna emin misin? Cevremde kaymakamlık ve belediyeden yardım alanlar var evine hergun yemek gelen bir abla var, koli geln var,alışveris kartıyla alısveris yapan var

183 nolu hattı ara durumunu anlat en kisa zamanda sana geri dönüş yapıyorlar canım

Sen yine güclu ve gururlu ol ama sözkonusu minicik bir bebegin ac kalması , bu soģukta usumesiyse hersey anlaminı yitirmeli.

O yavrucaga üzuldüm bende bir anneyim burda yardim etmek isteyen guzel yurekli insanlar var kabul etmelisin

Lutfen usumesin o yavrucak minicik midesi aç kalmasın

Ailenizin yanında mı bu sıkıntıları yaşıyorsunuz? E "üşüyorum, açım, çocuğum aç kalacak, o yüzden sıcakta olacağım ve karnımın doyduğu bir yere gitmem lazım" deseniz. Sığınma evi değil de "1-2 ay bir arkadaşımda kalacağım" diyebilirsiniz. Sığınma evinden akrabalarınıza bilgi vereceklerini sanmıyorum, siz de özellikle rica edersiniz.

Anneniz o şartlarda nasıl yaşıyor? Annenizin akrabalarında birer ikişer hafta kalsanız veya borç isteseniz?

Gecen haberlerde ogrencilere iskur mujdesi vardi..parttime ,saatlerinide kendin ayarliycaksin.ister yarisini sabah yarisini aksam 2 yede bolebiliyorsun yani.yarim gun calisma saati tamamen sana uygun sekilde ayarlancakmis.ve maasida 1300 diyordu..bi iskurla gorusun isterseniz

evet ailemle yaşıyorum ama şu anki şartlarim el vermiyor
şu an kış malesef biraz kısıtlı oluyor insan bi bebeği olunca bide kendimce düşüncelerim var insAllah olursa
celiskiler celiskiler. Ailenle yasiyorsan maaile ac mi yasiyorsunuz? Maaile sogukta mi oturuyorsunuz? Baska mesajinda da yok ailemle kalmiyorum dediniz. Onlarin yanina gidemem dediniz hatta bu sayfada arkadas alintilamis. Utanmiyor musunuz insanlari kandirmaya? Burada maddi yardim teklif edenler bile olmus, amaciniz bu muydu? Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…