- 5 Ocak 2016
- 701
- 1.593
- 113
İnş. Öyledir.Ay nolur bizi kandırmış olsun da dedikleri gerçek olmasın yaa
9. Sayfadan itibaren bir okuyun istersenizhangi şehirdesin ?
Gercekten mi siz bunları nereden biliyorsunuz
Okudum evet hatta bastan sona kadar okudum yinede iyi niyetle bir yaklaşayım dedim cunku aklim almadi acikcasi yardim kabul etmemesi bebegini sogukta ac yatirmasi
Bu evden gidersen dönüşün olmaz dediler biliyorum ama onu yapamam annem kalp hastası ayrıca yaşananlardan yeterince etkilendi bide ben çocuğumu alıp gidersem babaminda annemin ailesi iyice üzerlerine giderler hadleri değil ama zamanında kendilerince yaptıkları yardımlar güya aile şerefi vs. gibi bahane edecekleri çok saçma sebepleri var
Bu sebeplene olursa olsun helede annemi harcayamam ben gidersem oraya çok olay çıkar eşimin ailesi bile !
celiskiler celiskiler. Ailenle yasiyorsan maaile ac mi yasiyorsunuz? Maaile sogukta mi oturuyorsunuz? Baska mesajinda da yok ailemle kalmiyorum dediniz. Onlarin yanina gidemem dediniz hatta bu sayfada arkadas alintilamis. Utanmiyor musunuz insanlari kandirmaya? Burada maddi yardim teklif edenler bile olmus, amaciniz bu muydu?evet ailemle yaşıyorum ama şu anki şartlarim el vermiyor
şu an kış malesef biraz kısıtlı oluyor insan bi bebeği olunca bide kendimce düşüncelerim var insAllah olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?