Her anlamda çok zor durumdayım

Bende anlamadım. E yüksek lisans yapmışsa iş bulabilir .
İnanın bazı bölümlerden yüksek lisans yapmakta işe yaramıyor... örnegin bır arkadaşim bır tane üni bitirdı yuksek lisansını yaptı ve şuan bır yandan güzel sanatlar fakülteıs okuyor bır yandna iş arıyor..

Bende anlamadım. E yüksek lisans yapmışsa iş bulabilir .
Zaten diğer mesajda sağlık sektöründe çalıştığını yazmış. Şimdi de gayet çalışabilir. Okumak da masraf sonuçta. Hem yüksek lisans yapmışsa tekrar üniversite okuyacaksa kimseye yük olmadan yapması gerekmez mi

Ama arkadaş sağlık sektöründe çalıştığını yazmış. Dolayısıyla tekrar çalışabilir. Zaten bu mesleği varmış.

Valla ben mi iyi nıyetlı düşünüom bilmiyorumda belkı sevmesı o işi yenı bir üniversiteye başladı bu olaylar geldı başına ee şimdi okulunu bıyırmesınede az kaldıysa napsın yanı... eskı işine dönse okulu yarım kalacak.

Antep'te biyokimya mühendisliği bolumu yiok.

Üniversitenin sitesinden baktım. Mühendislik fakültesinde öyle bir bölüm yok. Yani öğrenci falan değil. Üniversitenin sitesine girip bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…