Bir sürü de konu açmış. Ben de anlamadım. Birinde yüksek lisans mezunu birinde öğrenci. Arkadaşlar da yardımcı olmaya çalışıyorlar.
İnanın bazı bölümlerden yüksek lisans yapmakta işe yaramıyor... örnegin bır arkadaşim bır tane üni bitirdı yuksek lisansını yaptı ve şuan bır yandan güzel sanatlar fakülteıs okuyor bır yandna iş arıyor..Bende anlamadım. E yüksek lisans yapmışsa iş bulabilir .
Zaten diğer mesajda sağlık sektöründe çalıştığını yazmış. Şimdi de gayet çalışabilir. Okumak da masraf sonuçta. Hem yüksek lisans yapmışsa tekrar üniversite okuyacaksa kimseye yük olmadan yapması gerekmez miBende anlamadım. E yüksek lisans yapmışsa iş bulabilir .
Ama arkadaş sağlık sektöründe çalıştığını yazmış. Dolayısıyla tekrar çalışabilir. Zaten bu mesleği varmış.İnanın bazı bölümlerden yüksek lisans yapmakta işe yaramıyor... örnegin bır arkadaşim bır tane üni bitirdı yuksek lisansını yaptı ve şuan bır yandan güzel sanatlar fakülteıs okuyor bır yandna iş arıyor..
Bu arkadaş Antep'te miydiAy kafam karıştı bi dönse de cevabını arkadaş bize verse
Bu arkadaş Antep'te miydi
Gaziantep üni ersitesinde biyokimya mühendisliği yok. Sitesinden baktım şimdi göremedim. Sen de bak isterswnEvet G.antepte...
Antep'te biyokimya mühendisliği bolumu yiok.Valla ben mi iyi nıyetlı düşünüom bilmiyorumda belkı sevmesı o işi yenı bir üniversiteye başladı bu olaylar geldı başına ee şimdi okulunu bıyırmesınede az kaldıysa napsın yanı... eskı işine dönse okulu yarım kalacak.
Buda olabilirValla ben mi iyi nıyetlı düşünüom bilmiyorumda belkı sevmesı o işi yenı bir üniversiteye başladı bu olaylar geldı başına ee şimdi okulunu bıyırmesınede az kaldıysa napsın yanı... eskı işine dönse okulu yarım kalacak.
Gercekten mi siz bunları nereden biliyorsunuzAntep'te biyokimya mühendisliği bolumu yiok.
Gaziantep üni ersitesinde biyokimya mühendisliği yok. Sitesinden baktım şimdi göremedim. Sen de bak isterswn
Artık iyi niyet gösterilecek bişey kalmadı sanirimEvet hakikaten yok ...
Artık iyi niyet gösterilecek bişey kalmadı sanirim
Bir sürü de konusu var. Yazdan beri açmış. İnsanlar üzülüyor yardım etmeye çalışıyor.Yazık çok yazıkkk...Ne diyimmm...
Artık iyi niyet gösterilecek bişey kalmadı sanirim
Görünce yazma ihtiyacı hissettim. Eminim sizin gibi üzülen başkaları da vardır. Ben de uzuldugumden diğer konularına baktım. Şaşırdım.Çok teşekkür ederim size bu arada .
Sırf üzüntümden uyuyamamıştım...
Ay nolur bizi kandırmış olsun da dedikleri gerçek olmasın yaaGörünce yazma ihtiyacı hissettim. Eminim sizin gibi üzülen başkaları da vardır. Ben de uzuldugumden diğer konularına baktım. Şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?