Her anlamda çok zor durumdayım

ekmek almaya parası olmayan kişinin akıllı telefonu ve internete ödeyecek parası varsa, bir durup düşünüyorum.
ünv okuduğunu söyleyen ve anne olan kişi, bu duruma düşmeden antep gibi bir sanayi şehrinde çoktan burs bulur, resmi kurum yardımı alırdı.
çocuğum soğuk evde donarken nette takılmak yapacağım en son şey dahi olmazdı.

Kızlar sanırım bi yanlış anlaşılma sebep olmuş, dünkü kafa karışıklıgimdan olsa gerek sürekli ağlıyordum çünkü

Ben yüksek lisans öğrencisiyim lisansı bitirir bitirmez başladım ve bölümüm ingilizce yani yük. lis. da İngilizce
Zaten biraz zorlanmamin sebeblerinde biride bu
Konuda belirtmeyi unutmusum

Haa kimseyi inandırma çaba yok!
Para falan yardım zaten asla kabul etmiyorum kendim yapabileceğim birsey olsun istiyorum!!!
kimseye kendimi yada durumumu ispat etmeme gerekte yok bu sebeple farklı farklı hipotezler kurabilirsiniz
Buz aman kadar durumunun idare edebiliyordum ama bu ay çok sıkıştım haa hesabı dökümden anlayan varda yüreğini soğutmak için hala acimi anlamayıp vicdansizca onyargilari için onları da verebilirim!!!!!
Kimseye kendimi acindirmayi asla ve asla istemiyorum!!!!
Buna da ihtiyacım yok

Ama halimden anlayipta bana istediğim yinde yardimci olan dostlar sağolasıniz
yorumların hepsini okumadım ama bana dair farklı bir algı içerisine giren dostlar sizede ne diyeyim herkes kalbine göre davranir

Kurunun yanında yaş da yanıyor ama
Bunlar yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olanlara bile şüpheyle yaklaşıyoruz

Cocugun ac kalacağına soğukta uyuyacagina giderim antep belediye başkanı fatma sahine cocugum ac bana yardim edin derim.hicte gocunmam çünkü yavrumu ac bırakamam.evlad olunca gurur falan dinlemem.

B E N S A D E C E K E N D İ C A B A M O L A C A K birsey olabilirse diye sordum zalim yorumlarınız size kalsın bu zamana kadar insanlardan yeterince zulüm gördüm bi zahmet siz grri durun artık acitmayin

Senin ne dedigin ne yaptigin belli degil. Yuksek lisans yapana kadar calisip cocuguna bakman gerekir. O cocugu hayata getirmeyi goze alirken iyiydi de simdi mi kotu?
Cocugumu aç ve sogukta birakiyorum cunku y.lisans yapicam cınım. 183e sakin bir sey soyleme o cocugu alirlar senden resmen insanlar uzuldu burada senin icin boş yere!

kusura bakmayında ben neden sağlık sektöründe çalıştığımi hatırlamıyorum acaba? neyse gereken açıklamayı yaptım
ama sizde kendinize haklısınız
Amacım polemik olsun değil sadece kafa karisikligindan bir noktayı belirteyi unutmuşum
Bi öneri almak için açtım postu
eğer öneri vermeyecekseniz lütfen bunları okuyorum incitmeyinde

B E N S A D E C E K E N D İ C A B A M O L A C A K birsey olabilirse diye sordum zalim yorumlarınız size kalsın bu zamana kadar insanlardan yeterince zulüm gördüm bi zahmet siz grri durun artık acitmayin
burada tek zalim var o da sensin.
Okulunu dondurup cocuguna bakman şartken onu aclik ve sogukla hasta ediyorsun bu kisin sogugunda.
Senin haricindeki herkes burda iyi niyetiyle uzuldu bir cikis yolu bulmaya calisti. Sonra celiskilerin ortaya cikinca siz insanlar vs diyerek kurtulamazsin.
Zalim olan sensin, yuksek lisans yapiyormus hanimefendi cocugu ac kalsin sogukta kalsin baskalari uzulsun, dusunsun sen keyfine bak...

pardon pardon?? yaparken size sormadım diye mi hataloyim?

hayatımın bu şekilde olacagini nerden bilebilirdim?
Sizin hayatınıza GARANTİniz var mı?
Bence yargilarken empati yapmak ne demek çoklu düşünün derim
Ben gereken izahı yaptım öneri yada fikir vermeyecekseniz lütfen uzmenizin bir anlamı yok

bana sormadin demedim duzgun oku.
Yaparken iyiydi de bakman gerekirken mi kotu oldu dedim. Duzgun oku ve anla bu bir.
İkincisi de sen butun gece buradaki insanlari uzene kadar git calis da cocuguna bak. Bu kadar net!

1.si biyoloji mezunuyum okurken yine fena olmayan bu bolum ben okulu bitirine kadar tus hakkimız elinden alinmak olsun laborantlarla bir tutulmak olsun gibi bircok haksizliga maruz kaldik istesemde kolay is bulamiyorum haa aramadigimi nerden biliyorsuniuz?
Belediye baskani demissiniz Allah askina guldurmeyin bir zamanlar genclik kolundaydim neler dondu gozumun onunde halimi izah ettigim halde hepsi cikar menfaat para verim derdinde yani sen belli bir aileden yada zengin bir aileden gelmiyorsan sana sira gelsin sana donene kadar neler olacak ki zaten başvurdum da.. Kısacası Körler şairler birbirini ağırlıyor

Disimi sikip bir donem daha idare edersem insAllah yuk.lis bitince muhendislik alaninda en azindan akademik olarak calisabilecegim yani yine çocuğumu ilerde daha rahat ettirebilmek icin şimdilik elimde olacak en imkanlı şey şu sadece bir dönem daha idare etmem gerek
Neden yapıyorum anladınız mi

Yüreğiniz soğuMustur umarm!!!!!!!

ucuncusu de empati yapiyorum ve ben olsam yuksek lisans yapmaz calisip cocuguma bakardim. Bu anne olmayi goze almis biri icin fazlaca bencil.

ben belediye demedim.
Madem ac ve soguktasiniz okulunu donduracaksin ve durumunu toparladiginda devam edeceksin. Sana bir cocugun sorumlulugu fazla gelmis. Hem karnim doysun hem pastam dursun diye bir dunya yok.

ben gazıantepteyim en azindan erzak veririm diye okuyordum biyokimya muh? Gaziantepte boyle bir bolum yok

Bölüm daha yeni bir mühendislik sayfalarına açıp bakabilir misiniz?
Optik ve akustik mühendisliği gibi hala bizde de öğrenci olarak sadece doktora ve yük.lis. alımı oldu bi kaç seneye lisans alımı olacak

Okulu bıraksa bu seferde neden bıraktın güzel bir işin olurdu derdiniz

Bazı yorumlardan sonra tek yorumum kim ne yazdıysa aynısını yaşasın demek oldu

Okudum evet hatta bastan sona kadar okudum yinede iyi niyetle bir yaklaşayım dedim cunku aklim almadi acikcasi yardim kabul etmemesi bebegini sogukta ac yatirmasi

Bebeğim aç değil elhamdulillah yakinda maması bitecek nasıl alsam is arıyorum imkan arıyorum demistim yanlış anlaşılmasın
iyi niyetinizi anladım o sebeple aciklayayim

Bebeğim aç değil elhamdulillah yakinda maması bitecek nasıl alsam is arıyorum imkan arıyorum demistim yanlış anlaşılmasın
iyi niyetinizi anladım o sebeple aciklayayim
evde soba yok. yorgan altındayım diyorsun. bu durum aniden gelişmedi ki. 5 aydır hiç mi önlem almadın? burs bulamadın mı? para olmasa bile kurumlar kömür yardımı yapıyor. ünv ile alakalı arkadaşlar öyle bir bölüm olmadığını da söylüyor.
velev ki hepsi doğru olsun. çocuğum soğuktan donacağına durumu düzeltene kadar kocama verir, sonra alırdım. illa bir çözüm bulunurdu.

Okulu bıraksa bu seferde neden bıraktın güzel bir işin olurdu derdiniz

Bazı yorumlardan sonra tek yorumum kim ne yazdıysa aynısını yaşasın demek oldu
bence o yorumu ben yazdıgıma gore cesaretin varsa alıntıla da oyle beddua et ortaya yazarak değil

bir de bir kisi okulunu okumadan evlenip bir de cocugun sorumlulugunu hayatina katip bir de yuksek yapmak icin o cocugu ac ve sogukta birakiyorsa, sence gule oynaya okula mi gitmelidir yoksa lisans mezunu olarak calisacak is mi yok bu memlekette, lise mezunu da uni mezunu da calisiyor. Herkese gore bir is var.
Bu insanin bakmakla yukumlu oldugu bir bebek olmasa evet git doktora yap, bana ne.

Ama bir dahaki sefere bedduani etmeden once biraz daha kapsamli dusun hayatta oncelikler vardir. Bunu anlamaya calis mesela.

Allah askina burada oncelik y.lisans yapmak midir ya...
Madem oyle y.lisansi bitene kadar madem az kalmis, bosanmaya kalkmasaydi, az daha disini sıksaymis da ise girince bosanmaya kalksaymis.

Okul okumadan evlen
Okul bitmeden is bulmadan cocuk yap
Her seyin zamani olmali
Dogrulari soyleyince de hemen silahlari belli, beddua etmeye basliyorlar, pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…