Zaten diğer mesajda sağlık sektöründe çalıştığını yazmış. Şimdi de gayet çalışabilir. Okumak da masraf sonuçta. Hem yüksek lisans yapmışsa tekrar üniversite okuyacaksa kimseye yük olmadan yapması gerekmez mi
burada tek zalim var o da sensin.B E N S A D E C E K E N D İ C A B A M O L A C A K birsey olabilirse diye sordum zalim yorumlarınız size kalsın bu zamana kadar insanlardan yeterince zulüm gördüm bi zahmet siz grri durun artık acitmayin
Senin ne dedigin ne yaptigin belli degil. Yuksek lisans yapana kadar calisip cocuguna bakman gerekir. O cocugu hayata getirmeyi goze alirken iyiydi de simdi mi kotu?
Cocugumu aç ve sogukta birakiyorum cunku y.lisans yapicam cınım. 183e sakin bir sey soyleme o cocugu alirlar senden resmen insanlar uzuldu burada senin icin boş yere!
bana sormadin demedim duzgun oku.pardon pardon?? yaparken size sormadım diye mi hataloyim?
hayatımın bu şekilde olacagini nerden bilebilirdim?
Sizin hayatınıza GARANTİniz var mı?
Bence yargilarken empati yapmak ne demek çoklu düşünün derim
Ben gereken izahı yaptım öneri yada fikir vermeyecekseniz lütfen uzmenizin bir anlamı yok
burada tek zalim var o da sensin.
Okulunu dondurup cocuguna bakman şartken onu aclik ve sogukla hasta ediyorsun bu kisin sogugunda.
Senin haricindeki herkes burda iyi niyetiyle uzuldu bir cikis yolu bulmaya calisti. Sonra celiskilerin ortaya cikinca siz insanlar vs diyerek kurtulamazsin.
Zalim olan sensin, yuksek lisans yapiyormus hanimefendi cocugu ac kalsin sogukta kalsin baskalari uzulsun, dusunsun sen keyfine bak...
ucuncusu de empati yapiyorum ve ben olsam yuksek lisans yapmaz calisip cocuguma bakardim. Bu anne olmayi goze almis biri icin fazlaca bencil.pardon pardon?? yaparken size sormadım diye mi hataloyim?
hayatımın bu şekilde olacagini nerden bilebilirdim?
Sizin hayatınıza GARANTİniz var mı?
Bence yargilarken empati yapmak ne demek çoklu düşünün derim
Ben gereken izahı yaptım öneri yada fikir vermeyecekseniz lütfen uzmenizin bir anlamı yok
ben belediye demedim.1.si biyoloji mezunuyum okurken yine fena olmayan bu bolum ben okulu bitirine ladar tus hakki elinden alinmak olsun laborantlarla bir tutulmak olsun gibi bircok haksizliga maruz kaldi istesemde is bulamiyorum haa aramadigimi nerden biliyorsun
Beledoye baskani demissiniz Allah askina guldurmeyin bir zamanlar genclik koljndaydim neler dondu gozumuqn onunde halimi izah ettigim halde hepsi cikar menfaat para verim derdinde yani sen belli bir aileden yada zengin bir aileden gwlmiyorsan sana sira gelsin sana donene kadar neler olacak ki zaten başvurdum da..
disimi sikip bir donem daha idare edersem insAllah yuk.lis bitince muhendislik alaninda en azindan akademik olarak calisabilecegim yani yine çocuğumu ilerde daha rahat ettirwbilmek ocin
Neden yapıyorum anladınız mi
Yüreğiniz soğuMustur umarm!!!!!!!
ben gazıantepteyim en azindan erzak veririm diye okuyordum biyokimya muh? Gaziantepte boyle bir bolum yok
sana yardım ancak kk yapıolacak olan para yardımı kurtarır gerisi boş varmı zengin kadın
Okudum evet hatta bastan sona kadar okudum yinede iyi niyetle bir yaklaşayım dedim cunku aklim almadi acikcasi yardim kabul etmemesi bebegini sogukta ac yatirmasi
evde soba yok. yorgan altındayım diyorsun. bu durum aniden gelişmedi ki. 5 aydır hiç mi önlem almadın? burs bulamadın mı? para olmasa bile kurumlar kömür yardımı yapıyor. ünv ile alakalı arkadaşlar öyle bir bölüm olmadığını da söylüyor.Bebeğim aç değil elhamdulillah yakinda maması bitecek nasıl alsam is arıyorum imkan arıyorum demistim yanlış anlaşılmasın
iyi niyetinizi anladım o sebeple aciklayayim
bence o yorumu ben yazdıgıma gore cesaretin varsa alıntıla da oyle beddua etOkulu bıraksa bu seferde neden bıraktın güzel bir işin olurdu derdiniz
Bazı yorumlardan sonra tek yorumum kim ne yazdıysa aynısını yaşasın demek oldu
Allah askina burada oncelik y.lisans yapmak midir ya...evde soba yok. yorgan altındayım diyorsun. bu durum aniden gelişmedi ki. 5 aydır hiç mi önlem almadın? burs bulamadın mı? para olmasa bile kurumlar kömür yardımı yapıyor. ünv ile alakalı arkadaşlar öyle bir bölüm olmadığını da söylüyor.
velev ki hepsi doğru olsun. çocuğum soğuktan donacağına durumu düzeltene kadar kocama verir, sonra alırdım. illa bir çözüm bulunurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?