Her defasında yakalamama rağmen yine aldatıldım

Sabah sabah başıma ağrı girdi yazınızı okuyunca neden affediyorsunuz ? Yani İnan'ın isteyince iş bulunur yapmayın rica ediyorum benim kayınvalidem 55 yaşında iş buldu çalışıyor bu adamı neden mideniz alıyor ? Adam alışmış o yaptıkça illa ki affeden biri var yalvarır, yemin eder affedersiniz yani affedeceğinizi ben bile hissediyorum yazılarınızdan bu kadar kolay olmasın onun için lütfen size yazık değil mi?

Sifir. Sana saygi duymuyor adam bildigin.

ya hic pesine dusme ya da ayril. buyuk konusup ben sunu yapardim diyemeyecegim.

Allah böyle adamlara akıl fikir Allah korkusu, kul utanmasi versin.

Yok yok gerçek olamaz hele 100 ken önceden şimdi 1 e ındırdım lafı kesınlıkle şaka

Lise mezunu bile degilim deyip kendinizi ezik göstermeyin. Herkes okuyamamis olabilir, size gore de mutlaka bir is vardır. Önemli olan kendinize inanmanız ve kisisel gelisiminizi tamamlamış olmanız. Eşiniz pisligin teki! 100den 1e dusurdum demesi bir o kadar da mide bulandırıcı. Açın davanızı surungene dönsün. Sonrasında istediği kadar kadınla beraber olsun. Tez zamanda da kökü kurusun!

Offf bu kızın mesleği yada gidecek yeri olsaydı şans verir miydi?caresizlikten sormuş yoksa hangimiz kendimize yediririz bu durumu..sen kocani boşver liseyi açıktan bitirip kpssye hazırlan..tüm enerjini bu sınavlara ver.atanip tekmeyi bas

O aldatmaya devam ederken sen cinsellik açısından ve kendini ve ben çalışmayı düşünüyorum de tabi çalışmama musaade eder mi cikisir mibimen çocuğun çok da küçük değil anaokulu kreş ver ve çalışmaya başladı tamam oldu ben başarıyoruz dediğin an da yolla boşanma celbini görsün ebesini..

Eziklikle ilgisi yok,belki aile arkasında olsa çocuğunu aileye bırakıp iş bulur hayatını kurar,ama hem kendi ana baba ailesi parçalanmış hem kendisi mağdur dikkatli düşünmek lazım..
Kalacak yer,çocuğa bakacak kişi sonra iş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…