- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.970
- 298
- Konu Sahibi Sevgiseli-46
-
Annem ve kardeşlerim hep arkamdalar çok şükür .Fiili bir sey yakalamsam da ben de tesebbusleri yakaladim defalarca,simdi size empati yoksunlari gelip "sen boynuzlanmaya meraklisin"gibi kirici yorumlar yapacaklar ama ben sizi anliyorum bazen oyle sartlar olur ki gitmek gerekir ama gidemezsiniz sizin maddi gucunuz yok benim manevi destegim ama baba abi gibi arkanizda durabilecek adamlar varsa lutfen hic dusunmeyin ayrilin ya da babaniza acin konuyu sahipsiz olmadiginizi gostersin korkutsun esinizi yoksa bunlsr akillanmiyorlar bence aldatan erkekler hasta zihnen ve duzelmez
O zaman mutlaka ayrilin,kiziniz su an farkinda olmadigi icin mutlu ama buyuyunce babasi sizi aldattikca siz mutsuz ozguvensiz bi kadina donusup kiziniza da yetemezsiniz ayrilin ki ileride sizin de kizinizin da ruh sagligi korunsunAnnem ve kardeşlerim hep arkamdalar çok şükür .
Annem ve kardeşlerim hep arkamdalar çok şükür .
Canım benim bak ne güzel annen kardeşlerin destek. Psikolojin bozuldukta bu adamın senin için açtığı çukura battıkça batmışsın. Ailen yanında bizler yanındayız. Ben seni kınamıyorum sana kızıyorum sakın kınadığımı sanma. Bir defa geldiğin şu hayatta mutlu olmak için cesur olmadığın için kızıyorum. Güzel bir plan yap ailenle yaşa bir süre iş bul çalış daha mutlu olacaksın. Sonra zamanı gelir 2. kez evlenirsin kim bilir düzgün bir insan bulursun. Olmaz deme olduğunu gördüm sen yeterki hayata küsme.Benim içinde olduğum durum zaten yalnızca ben bilirim. Zor bi durumdaydım psikolojim bozulmuştu bu yüzden oldu herşey. Kınayanda kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş. Olan olmuş demi şuraya içimi dökmek istedim ve yazdım destek olacak sözlere ihtiyacım vardı sadece. Teşekkür ederim aşağılamak yerine nasihat eder gibi cevap vermişsiniz
Ben size kızmıyorum zaten kınıyorsunuz dediğim kişiler bana hakaret anlamda yorum yapanlar. Sadece şu can sıkıntıma iyi gelecek ve çıkacağım yolda bana tavsiye de öğütte bulunacak bana güç verecek sözler istiyordum konu açarkenCanım benim bak ne güzel annen kardeşlerin destek. Psikolojin bozuldukta bu adamın senin için açtığı çukura battıkça batmışsın. Ailen yanında bizler yanındayız. Ben seni kınamıyorum sana kızıyorum sakın kınadığımı sanma. Bir defa geldiğin şu hayatta mutlu olmak için cesur olmadığın için kızıyorum. Güzel bir plan yap ailenle yaşa bir süre iş bul çalış daha mutlu olacaksın. Sonra zamanı gelir 2. kez evlenirsin kim bilir düzgün bir insan bulursun. Olmaz deme olduğunu gördüm sen yeterki hayata küsme.
Ayy bide o var dimigidin de bir kan testi yaptırın adam ne hastalıklar taşıyordur,mikrop yuvası,
çamaşırlarınızı da çocuğunkinden ayrı yıkayın,
gerisine gelince, gayet alışmış geldiniz bana, olabilir, ha ben konu aldatma olunca ucunda ölüm olsa ikinci şansı vermem o ayrı ama siz pek bir rahat görünüyorsunuz, takılın böyle.
Eee bir plan oluşuyor mu kafanda canım ne yapmayı düşünüyorsun şimdilik?Ben size kızmıyorum zaten kınıyorsunuz dediğim kişiler bana hakaret anlamda yorum yapanlar. Sadece şu can sıkıntıma iyi gelecek ve çıkacağım yolda bana tavsiye de öğütte bulunacak bana güç verecek sözler istiyordum konu açarken
Ilk olarak HIV ve bulasici hastaliklar icin test yaptirmakla basla ise.Ben size kızmıyorum zaten kınıyorsunuz dediğim kişiler bana hakaret anlamda yorum yapanlar. Sadece şu can sıkıntıma iyi gelecek ve çıkacağım yolda bana tavsiye de öğütte bulunacak bana güç verecek sözler istiyordum konu açarken
Ben size kızmıyorum zaten kınıyorsunuz dediğim kişiler bana hakaret anlamda yorum yapanlar. Sadece şu can sıkıntıma iyi gelecek ve çıkacağım yolda bana tavsiye de öğütte bulunacak bana güç verecek sözler istiyordum konu açarken
Eskiden 100 kez aldatiyorken simdi 1 kereye mi dusmus?
Ne kadar da iyi yurekli poncik bir adamcagiz...
Slm arkadaşlar 6 senelik evliyim . Çok Severek evlendik. Bi tane kızım var 5 yaşında. Evlendim evleneli aldatıldım. Eskortlarla da yattığını, komşumun kızına teklifini, kuaför bi kız vardı ona teklifini ve sanal aldatmalarını yakaladım. Burnunu o kadar çok sürttüm rezil ettim ayrı kaldım ,ama sonuç olarak bazen çok sevdiğim için bazen de çocuğum için bazen de belki düzelir umuduyla şans verdim. Tayin çıktı ve temiz sayfa diye getirdiği yerde bi kızla 2 ay tlf görüşmesini yakaladım. psikolojimin bozulduğu için artık ne düşündüğümü ne yaptığımı bilmez hale geldim. Annemle babam ayrı ve ikisine de gitmek istemedim.lise mezunu bile değildim ki güzel bi işin olsun ayağımın üzerinde duramam korkusu içideydim. İntihar ettim kendimde değildim ve Son bi şans dedim verdim. Kurana el bastı yemin etti kesinlikle bi daha benden gizli bi hesap bile açmayacağına herhangi bi kızla en ufak bi iletişimi bile olursa bana söyleyeceğine, eğer aldatma teşebbüsü olursa bile ben yeminimi tutamayacam diyip ayrılıp öyle yaparım yapacağımı diyeceğine,arkamdan iş çevirmeyeceğine yemin etti. Bir senedir hiç bişeyini yakalamadım. Benim mutlu olmam için güvenmem için herşeyi yaptı eline telefonu bile almadı evde olduğu sürece . İzin günlerinde ben olmadan çarşıya çıkmadı. Bir sene böyle devam etti. Ve dün bana söylemediği instagram hesabını gördüm. Bişeyini yakaladım yine ama ne olduğunu ben söylemeden sen itiraf edeceksin dedim. Skaype den iki ay önce tanımadığım kişilerle konuştum ama eskisi gibi seni aldatmadım kimseyle yatmadım buluşmadım tlfla sesli olarak konuşmadım, sevgili de olmadım skaype den konuşurken dedi. Eskiye göre daha iyiye gittim azalttım eskiden 100 aldatıyorsam şimdi 1 e düştü dedi. Sonuç olarak yine sözünü tutamadı aldattı. Şimdi ne yapmalıyım kafam donuk yine. Evden ben mi gitsem sen mi git desem bilmiyorum. Bi de merakımdan soruyorum siz aldatmaya en fazla kaç şans verirdiniz
O zaman direk baş tekmeyi..sen değil evden o gitsin..sen niye gidecekmişsin hata yapan o..eşyalarını köy kapıya..ailenize yanına cagir.Annem ve kardeşlerim hep arkamdalar çok şükür .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?